czarnaalineczka 13.04.12, 21:32 dzisiaj jakies kosmetyki i troche ciuchow jutro ciag dalszy przegladania i wywalania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: wywalam 13.04.12, 21:40 ja dzis wywalilam dzieci na urodziny do kolegi - jeszcze ich nie ma i nie chce mi mama kolegi dzieciakow oddac , bo ponoc ogladaja jakis film (dzieci zostaną przyprowadzone do domu) jutro dalszy ciąg wywalania (wywiozę na zbiórkę harcerską ) Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: wywalam 13.04.12, 21:42 A ja wywaliłam gazety z kanapy. Mam taki plan, plan X - przeczytam w ten weekend świąteczną Politykę. Kij z tym, że to z BN Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: wywalam 13.04.12, 21:46 kurde, tak sobie mysle, co by tu jeszcze wywalic Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 13.04.12, 21:59 pogas swiatla , zatkaj psa parowka czy innym syfem wystaw za drzwi plecaki i udawaj ze cie nie ma moze zabierze na weekend i w poniedzialek do szkoly wyprawi Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 13.04.12, 21:57 do kosza jak buraaczek cukrowy bo kosmetyki albo do doopy albo przeterminowane ciuchy wywalilam takie w ktorych sie nawet wlasny kibel sprzatac wstydzilam ale od jutra to juz wieksze wywalanie zamierzam odstawic nawet na biblioteczke dziwnie zerakam kuzwa co mnie naszlo Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 13.04.12, 22:08 wywale ci poloze rzeczy z chalupy serio chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: wywalam 10.06.12, 18:30 > kuzwa co mnie naszlo Może jesteś w 3-cim trymestrze i o tym nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 10.06.12, 18:35 nie jestem ale wscieklizne macicy mam wszedzie !!! wszedzie !!! widze kobiety w ciazy albo mlode w wozkach a w piatek to juz jakis rekord po 17 ciezarnych zliczylam 3 niemowlaki lezace i 7 maluchow w wozkach Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: wywalam 13.04.12, 21:52 Kosmetyki wywalam bez oporów, ale z ciuchami to mi żal się rozstawać i zawsze robię to z bólem serca. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: wywalam 13.04.12, 21:58 Eeeee, myślałam, że chłopa z chałupy, tak po ematkowemu Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: wywalam 13.04.12, 22:09 Uwielbiam takie porządki. Ja nie wywalam do smieci-a obok kładę.Za 15 minut-nie ma nic. Ostatnio wywaliłam buty skorzane z Zary-kozaki-z zepsutym zamkiem.Magicznie zniknęły po 2 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: wywalam 13.04.12, 22:12 Czarna,wygląda mi to na syndrom wicia gniazda ale Ty nie jesteś w ciązy,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 13.04.12, 22:18 w ciazy nie jestem nic nie wije wywalanie zaczelo sie od przemyslen w ile walizek toreb plecakow zmieszcze wszystkie swoje rzeczy ale nie wyjezdzam nie wyprowadzam sie teraz jeszcze to syndrom szykowania sie do lotu bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: wywalam 13.04.12, 22:23 uuuu plany jakieś tajemne. Ja to się muszę naprawdę spakować,10kg na tydzień,ciężko jest ale idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 13.04.12, 22:31 zadne plany teraz nic nie uknuje (yenna ) w doopie jestem ale marzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 14.04.12, 16:00 a ksiazki to lepiej na allegro czy w antykwariacie sprzedac? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: wywalam 10.06.12, 18:35 Jezusie kochany wez alineczka usiadz w kąciku i poczekaj, może Ci przejdzie po co sobie taką milą niedzielę psuć? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 10.06.12, 18:38 ale mi to sprawia prawie taka sama przyjemnosc jak koktail truskawkowy ktory sobie w miedzyczasie popijam Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: wywalam 10.06.12, 18:47 w sumie sie nie dziwie od wczoraj sama porządki robię (ino w necie, na stronie www i na bogach ) też mnie wzielo Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: wywalam 10.06.12, 18:51 Po co wywalasz kosmetyki, lepiej rozplanuj ich kupowanie, jak żywnośc. Nie ma z tym problemu, bo kupuję jeden krem i zużywam, dopóki się nie skończy nie kupuję następnego. Jeśli jest do dupy, wywalam od razu. Co innego z ubraniami, wolę klasykę, ale szybko staje się i tak na tyle zużyta, że wywalam bez bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wywalam 10.06.12, 18:55 ale ja planuje al ei tak musze wywalac Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: wywalam 10.06.12, 19:17 Alineczka, a to pod wpływem "Sztuki prostoty" czy samo cię naszło? Bo ja swego czasu zainspirowana książka jak tornado szłam przez dom Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: wywalam 10.06.12, 19:35 czarnaalineczka napisała: > ksiazka jeszcze nie przyszla - to strach się bać, co będzie jak ją przeczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: wywalam 10.06.12, 23:02 też wywalam. I wywalam,i wywalam,i wywalam...i wciąż mój nowy styl minimalistki nie umie wygrać z dawnym stylem chomika Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Najlepiej to musieć się przeprowadzić 11.06.12, 10:58 Nic mi tak nie pomagało na redukcję nie wiadomo po co trzymanych różnych klamotów jak przeprowadzki i konieczność zapakowania dobytku do ostatniego okrucha. Od razu się okazywało, że może jednak część lepiej zapakować od razu w gustowne wory i pozostawić w śmietniku Teraz już parę lat mieszkam w jednym miejscu i choć wszak nie jestem chomikiem (a w życiu - te rzeczy to same się tu kumulują) i planowo wywalam na bieżąco rzeczy zużyte/zniszczone i nie kupuję nadmiaru, to jakoś obrastam i okresowo konieczne jest kolejne prześwietlenie w szafach i na półkach. Aczkolwiek jak nadchodzi moment, że jakiemuś pomieszczeniu przydałoby się odmalowanie, to też dużo człowiekowi pomaga. Nie tyle, co przeprowadzka, ale zdecydowanie widać różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: wywalam 11.06.12, 13:07 mamaemmy napisała: > też wywalam. > I wywalam,i wywalam,i wywalam...i wciąż mój nowy styl minimalistki nie umie wyg > rać z dawnym stylem chomika też tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: wywalam 11.06.12, 13:07 zgłosiłaś się do "perfekcyjnej pani domu " ? Odpowiedz Link Zgłoś