01.05.12, 10:22
dostalm od meza kwiaty i perfumy. cudownie nie? powinnam byc wniebowzieta, tylko ze ja poczulam sie mega rozczarowanasad bo kwiaty to nie specjalnie dla mnie wybrane czerwone roze, tylko jakas wiesniacka wiecha-gotowiec kupiona na stacji albo w markecie przy kasie, a perfumy owszem, ktore lubie, ale wlasnie dlatego kupione na odwal, bez wysilku, bo juz je kiedys mialam i wiedzial, ze je lubie, wiec poszedl na latwizne. czyli ogolnie prezent na odwal, bez jakiegos zaangazowania, tylko tak na zasadzie, ze cos musi mi dac. i jeszcze sie pyta czy mi sie kwiaty podobaja, jakby je specjalnie dla mnie wybieral uncertain
poczatkowo powiedzialam, ze taaak podoba mi sie prezent. a teraz mysle, zeby mu jednak wygarnac prawde, ze poszedl na latwizne.co myslicie?
Obserwuj wątek
    • anorektycznazdzira Re: prezent 01.05.12, 10:28
      Ja myślę, żeby się na drugi raz bardziej wysilić, jak się będzie chciało kontrowersyjny wątek założyć. Zieeeew.
      Trollowanie też może być inteligentne.
      • rosabell Re: prezent 01.05.12, 10:32
        a co w tym kontrowersyjnego??? mozesz mi to wyjasnic?
        • marzeka1 Re: prezent 01.05.12, 10:36
          No nic, ulżyj sobie : perfumy potłucz, kwiaty rzuć mu w twarz; a następny raz każ mu się postarać, a co! Ma królową, to niech się stara, ty od razu przecież poznałaś, że ani kwiaty, ani perfumy wysiłku nie wymagały.
        • dziennik-niecodziennik Re: prezent 01.05.12, 20:21
          no właśnie nic i dlatego odzew bedzie marny smile
    • gku25 Re: prezent 01.05.12, 10:34
      Ło matko, katastrofa.
    • thorgalla Re: prezent 01.05.12, 10:35
      Faceci to inny gatunek i nie należy oczekiwać błyskotliwości,inteligencji i pomysłowości w wyborze prezentów.Jeżeli kobieta sobie to uświadomi to będzie uniknie rozczarowania.
      • jamesonwhiskey Re: prezent 01.05.12, 15:41

> Faceci to inny gatunek i nie należy oczekiwać błyskotliwości,inteligencji i pom
        > ysłowości w wyborze prezentó

czyli skarpety , krawat ,pizama to szczyt kobiecej inwencji i blyskotliwosci jesli chodzi o prezenty
        i wiecej juz nie nalezaloby oczekiwac ?
    • angazetka Re: prezent 01.05.12, 10:41
      Jeśli masz tylko takie problemy, musisz być megaszczęśliwą kobietą.
    • selavi2 Re: prezent 01.05.12, 10:58
      Proszę - napisz, że żartowałaś!
      Bo jeśli pisałaś to na poważnie, to współczuję twojemu facetowi, a tobie sugeruję wyłączenie tego chorego krytyka w twojej głowie, który sprawia, że wszystko jest nie tak i który nie pozwala ci się cieszyć.
      Ciężko się żyje z taką osobą. Mam taką przyjaciółkę. Przez 26 lat małżeństwa, każdy prezent jaki otrzymała od męża był nie taki, jak potrzeba. Nawet jak był o.k. ( bo z córką i ze mną konsultowane), to po co wydawał tyle pieniędzy i tak w kółko. A on się ciągle stara jej dogodzić, a ja mam ochotę ją udusić, jak widzę i słyszę jej fochy.
    • ga-ti Re: prezent 01.05.12, 11:15
      A może właśnie wybrał tę wiązankę z kilku różnych, a wybierając myślał o Tobie?
      No i widzisz, interesuje się Tobą, wie, jakie perfumy Ci się podobają. Może bał się eksperymentować z nowymi zapachami?
      Słonko świeci, poszukaj jasnej strony smile

Choć znam to uczucie lekkiego rozczarowania...
      • toxicity1 Re: prezent 01.05.12, 15:51
        Wygarnąć.
        Walnać wiechą w łeb.
    • kali_pso Re: prezent 01.05.12, 16:02
      i jeszcze sie pyta czy mi si
      > e kwiaty podobaja, jakby je specjalnie dla mnie wybieral uncertain

Dla takiej damy to kapci z kiosku ruchu szkoda...
    • asocial Re: prezent 01.05.12, 20:57
      kwiaty i perfumy dla kobiety to w ogole prezent na latwizne. No i jeszcze bizuteria z popularnych sklepow jubilerskich, to cos jak krawat dla mezczyzny.
      Ale licza sie dobre checi, moze on z takich co nie potrafi robic prezentow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka