Dodaj do ulubionych

Forumowe przemyślenia

19.09.12, 23:24
Odnoszę nieodpoarte wrażenie, że te wszystkie Jolki-kotki, gazety i Josefy to ta sama ekipa redakcyjna. Kurka wodna, chyba niemożliwe, aby ktoś faktycznie wymyślał takie tematy z d... i nieustannie prowokował. Wątki umiejętnie nakręcane, pod forumowiczki, dobrze przeanalizowane przez Szanowną Redakcję
Ciekawe jak mają ustawione dyżury. Całodobowo?big_grin
Pozdrawiamsmile

-
"...Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat..."
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Forumowe przemyślenia 19.09.12, 23:48
      Bardzo ci to przeszkadza?
    • jola-kotka Re: Forumowe przemyślenia 20.09.12, 00:06
      Gdzie ty widzisz prowokacje?
      W zdjeciu sukienki?
      Gazeta swoje watki zakada bardzo rzadko.
      Josef nie wiem,nie czytam ich sa zawsze bardzo dlugie,nie pasuje wygas bedziesz miala problem z glowy,jednak tego nie zrobisz bo jak widac popadasz w euforie czytajac skoro az odzielny watek z tego powodu zakladasz.
      • euphoria77 Re: Forumowe przemyślenia 20.09.12, 09:28
        Nie wygaszę, bo wchodzę tu coraz częściej dla rozrywki, a nie, żeby się czegoś nowego dowiedzieć i podyskutowaćsmile
    • zona_mi Re: Forumowe przemyślenia 20.09.12, 09:43
      > Kurka wodna, chyba niemożliwe, aby ktoś faktycznie wymyślał takie tematy z d... i nieustannie prowokował.

A jednak smile

Wyobrażam sobie, że wielu ludzi czasem ma ochotę zażartować, pobawić się, sama nie jestem od tego daleka.
      Ale co powoduje wieloletnim trollem - nie mam pojęcia. Taki typ, nic innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka