Dodaj do ulubionych

Zęby mnie bola

26.10.12, 00:57
Zrobiłam przemeblowanie w życiu i z nerwów zaciskam szczęki. Mam zęba po leczeniu kanałowym i wychodzi na to, że go obruszałam. Ćmi mnie jak diabli.
Obserwuj wątek
    • kagrami mnie też.......... 26.10.12, 11:23
      Po ok.12 latach w ogóle poszłam w maju do dentysty. A myślałam że już do końca życia będę mieć spokój..
      Jednak w lutym stres, trudne decyzje jak diabli. No i kłopoty się zaczęły.
      Raz mnie boli 6 dolna prawa - kanałowe leczenie 12 lat temu. Teraz chyba trzeba zmienić plombę bo cos sie obluzowało chyba, a raz lewa szóstka zrobiona w maju - malutka dziurka była - a ciągle mnie tli denerwuje i nie pozwoli cieszyc sie w pełni życiem.
      W pon do dentysty. Już sie pocę ... ze strachu... Choć przynajmniej tyle dobrze że własnie znalazłam naprawdę dobrego dentystę.

A taka ciekawostka: zęby mają związek z sercem (witC-zażywaj bez ograniczeń).

Pozdrawiam i nie daj sie stresom!
    • yenna_m Re: Zęby mnie bola 26.10.12, 12:35
      stres
      mam to samo, choć ostatnio jakby zdecydowanie mniej
    • thegimel Re: Zęby mnie bola 26.10.12, 13:04
      Mam nadzieję, że przemeblowanie skuteczne. Dawno ci było potrzebne. Mam nadzieję, że ból przejdzie.
    • dziennik-niecodziennik Re: Zęby mnie bola 26.10.12, 14:16
      trzymam kciuki za udane przemeblowanie. jak sie uspokoisz i poczujesz pewniej, to Ci szczękoscisk przejdzie. moze cos łagodnego na uspokojenie?...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka