atowlasnieja 26.10.12, 00:57 Zrobiłam przemeblowanie w życiu i z nerwów zaciskam szczęki. Mam zęba po leczeniu kanałowym i wychodzi na to, że go obruszałam. Ćmi mnie jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kagrami mnie też.......... 26.10.12, 11:23 Po ok.12 latach w ogóle poszłam w maju do dentysty. A myślałam że już do końca życia będę mieć spokój.. Jednak w lutym stres, trudne decyzje jak diabli. No i kłopoty się zaczęły. Raz mnie boli 6 dolna prawa - kanałowe leczenie 12 lat temu. Teraz chyba trzeba zmienić plombę bo cos sie obluzowało chyba, a raz lewa szóstka zrobiona w maju - malutka dziurka była - a ciągle mnie tli denerwuje i nie pozwoli cieszyc sie w pełni życiem. W pon do dentysty. Już sie pocę ... ze strachu... Choć przynajmniej tyle dobrze że własnie znalazłam naprawdę dobrego dentystę. A taka ciekawostka: zęby mają związek z sercem (witC-zażywaj bez ograniczeń). Pozdrawiam i nie daj sie stresom! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Zęby mnie bola 26.10.12, 12:35 stres mam to samo, choć ostatnio jakby zdecydowanie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Zęby mnie bola 26.10.12, 13:04 Mam nadzieję, że przemeblowanie skuteczne. Dawno ci było potrzebne. Mam nadzieję, że ból przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Zęby mnie bola 26.10.12, 14:16 trzymam kciuki za udane przemeblowanie. jak sie uspokoisz i poczujesz pewniej, to Ci szczękoscisk przejdzie. moze cos łagodnego na uspokojenie?... Odpowiedz Link Zgłoś