Dodaj do ulubionych

Program TV

29.03.13, 19:45
Prośba. Zapuściliśmy się w oglądaniu TV. W zasadzie poza informacyjnymi, to już nic. Filmy własnym sumptem sobie organizujemy, nawet programu telewizyjnego już nie przeglądamy. No i się wahamy, czy odnawiać kablówkę (w kwietniu).
Jest coś ciekawego Waszym zdaniem? Poza Mezzo (koncerty, jak i filmy, sami sobie organizujemy).
Co oglądacie? (może się cofnęłam w rozwoju, co dopuszczam).
Pardon, ze Was wykorzystuję, ale nie chce mi się latać po programach i się wgapiać, normalnie nie dam rady, wolałabym coś z polecenia. Z góry dzięki smile
Obserwuj wątek
    • joa66 Re: Program TV 29.03.13, 19:57
      Niczego konkretnego nie polecę, ale uważam, ze warto trzymać tv (kablówkę) ze względu na niektóre programu publicystyczne, dokumenty a i nie każdy film jest dostępny na DVD. A o niektórych nawet nie wiesz, że istnieją

Poza tym jest dostęp do wiadomości w obcych językach (u nas potrzebne 3).

Wiem, że prawie wszystko można ściagnąć z netu, ale prawie robi wielka różnicę.
    • yenna_m Re: Program TV 29.03.13, 19:58
      jeśli kablówka - to tylko z nagrywarką
      nagrywasz to, co lubisz oglądać i oglądasz wtedy, gdy masz czas (ochoczo korzystając z możliwości przewijania reklam wink )

oglądam kilka seriali, trochę filmów na NG, trochę discovery (uwielbiam "Szkołę przetrwania" i tego pana, co robaki i insze obrzydlistwa na surowo zjada w ramach survivalu wink ), troche hbo i foxa

tv informacyjnej od paru miesięcy nie oglądam - w ramach prywatnego buntu wobec tego, co się dzieje w polskiej polityce wink
      • yenna_m Re: Program TV 29.03.13, 19:59
        wyjątek robię jedynie dla cotygodniowego dokumentu w tvn24 oraz cotygodniowych niedzielnych programów z komentarzami (ta sama tv)
    • a.va Re: Program TV 29.03.13, 20:10
      Maniacko oglądam filmy na CBS Europa. Kiedyś też na Ale kino, ale ostatnio się zepsuło, więc z rzadka coś dla siebie znajduję. Dobre filmy i koncerty są też na TVP Kultura.
      Jak mam wieczór po wyczerpującym dniu, to nie ma jak Comedy Central i CC Family.
      Lubię też zajrzeć na Animal. I to właściwie tyle, bez pozostałych mogłabym się obejść.
      • yenna_m Re: Program TV 29.03.13, 20:12
        kultura fajna i tvp hd też, bo potrafią naprawdę wartosciowe filmy nadawać
      • a.va Re: Program TV 29.03.13, 20:25
        A, zapomniałam, fajne perełki bywają też na Kino Polska - i filmy dokumentalne, i fabularne.
        Ja w ogóle mam taki system, że sprawdzam filmy przed obejrzeniem na Filmwebie - punktację i komentarze ludzi. I zdarzyło mi się odkryć, że na Kino PL będzie leciał polski film psychologiczny z lat 60., który na Filmwebie ma 9 gwiazdek, czyli rewelacja. W życiu bym sama tego filmu nie wygrzebała z netu, gdyby go nie puścili.
    • thegimel Re: Program TV 29.03.13, 20:38
      Sporo oglądałam zawsze na Animal Planet, Discovery i tym podobnym. A, stare kryminały lubię, więc lubiłam kiedyś AXN Crime, ale ostatnio ponoć się popsuło.
    • pod.sufitka Re: Program TV 29.03.13, 22:51
      co ogladam najczesciej ale kino+, tvp kultura tutaj ciekawe filmy, bbc hd - ciekawe programy podroznicze i przyrodnicze a z tzw guilty pleasure to bbc lifestyle i na tvn style program o chirurgii i wiem co jem. nie polecem ogladania seriali w tv - za duzo reklam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka