Dodaj do ulubionych

Cos dziwnego w kale

10.08.13, 01:50
Sorry ze poruszam ten temat tutaj ale naprawde sie martwie. Podczas wizity w wc wyszlo mi cos bialego i dlugiego. To cos na poczatku wygladalo troszke jak glista ludzka ale miala nierowne konce i takie roztzrepione. Grubosc 3 mm, dlugosc 7-10 cm. Bylo ok. 10 sztuk, kolor biale. Dodam ze to sie nie ruszalo i wogole dziwne wygladalo. Wzialam jednego "cos" do sloika z woda zeby dac og na badanie ale po kilku godzinach to napecznialo i jakby sie zaczelo rozpuszczac. teraz wyglada jakby tkanka tluszczowa. Do poniedzialko daleko a ja sie martwie co to moze byc. dodam ze nie mam bole brzucha i nie jadlam nic dziwnego.
Obserwuj wątek
    • e-kasia27 Re: Cos dziwnego w kale 10.08.13, 09:53
      Glista ludzka nie jest biała na pewno by się nie rozpuściła w wodzie.
    • kota_marcowa Re: Cos dziwnego w kale 10.08.13, 10:05
      Wzialam jednego "cos" do sloika z woda zeby dac og na badanie

I źle zrobiłaś. Na forum nikt ci nie powie co to jest. Do badania powinnaś pobrać próbkę kału i wstawić do lodówki. Skąd ci się ten słoik z wodą wymyślił w ogóle?
    • wielkafuria Re: Cos dziwnego w kale 10.08.13, 10:52
      kupa ludzka rzecz, ale...
      po kiego grzyba kupe sie wsadza do sloika z wodą? gdzies ty to przeczytała. bierze sie kupe, pakuje do słoika oraz wklada do lodówki z napisem" kupa" zeby dziecku nie zachciało sie nutelli i rano zanosi do badania.
      nie połykalas spagetti po pijaku?
      • kotek-3 Re: Cos dziwnego w kale 10.08.13, 11:36
        Ale gdzie napisalam ze wlozylam kupe do sloika z woda? Tam wogole nie bylo kupy bylo tylko takie cos bialego! Nie jadlam spageti smile
        • wielkafuria Re: Cos dziwnego w kale 10.08.13, 11:46
          no to nie wiem smile

przetrwilas glistę ludzką albo jakiegoś tasiemca. Skoro juz wydaliłaś to idz sie zabaw:

www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
        • kota_marcowa Re: Cos dziwnego w kale 10.08.13, 11:50
          Ale materiału do badania nie wkłada się do wodytongue_out
          Jak byś miała formalinę to co innegotongue_out

A tak na serio, najlepiej pobierz próbkę kału, przechowaj w lodówce i zanieś do badania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka