Dodaj do ulubionych

usuwanie złej energii z domu

• awesome810 o, głupia ja też 08.06.16, 20:56
      smile
    • bei Re: usuwanie złej energii z domu 08.06.16, 22:15
      Okadzanie- palisz ziola np szalwie na tacy i chodzisz z nia, by dym we wszystkie katy zajrzal.
      Klaskanie lub dzwonki - chodzisz i halasujesz po katach.
      Pusc glosno muzyke, ktora Tobie dobrze kojarzy sie.
      Dzwonki wietrzne, jedwabne sznurki, amulety itp

Tak naprawde, to chodzi o to, bys uwierzyla, ze zla energia wygonionasmile

Wysprzataj, postaw kwiaty, moze przyjemny aromat do pomieszczen, zdjecia bliskich, Twoje nutki- i dom stanie sie przyjazny, bo zaafirmujesz sie na dobro.
      Szbkiego dobrego smile
    • mynia_pynia Re: usuwanie złej energii z domu 08.06.16, 22:37
      Tak pomalowanie ścian, przemeblowanie i urządzenie pod siebie. Gorzej jak źle się czujesz w tym domu i cię ogarnia wewnętrzny niepokój, wówczas sprzedaż nieruchomości oczyszcza ;P. Ja tak miałam w domu pradziadków, drewnianym z bali, nikt mnie nie namówi do mieszkania w takim. Owszem mogę iść do góralskiej chałupy która jest restauracją albo w odwiedziny do znajonych ale mieszkać na stałe - tylko za karę, nawet jakby to było wybrzeże w Kalifornii.
    • mag1_k Re: usuwanie złej energii z domu 08.06.16, 23:18
      jesteś wierzącą?
      Jeśli tak, to modlitwa i pokropienie wodą święconą, pobłogosławienie domu i domowników przez księdza
    • salinas Paradne 08.06.16, 23:34
      E- matka, nowoczesna ateistka, wolnomyślicielka, wyemancypowana kobieta, wykształcona na najlepszych uniwersytetach , liberalno- lewicowa działaczka Kodu ... ha ha ha ... a tu czarne koty, sól, jajka, pamięć rzeczy, palenie świeczek , zła energia ... zabobony panie , zabobony pełnom gembą big_grin big_grin big_grin

Dzięki takim wątkom uwielbiam to forum, nawet o północy,po ciężkim dniu w pracy, po kilkugodzinnym ślęczeniu nad filozofią średniowieczną i renesansową można sobie doskonale humor poprawić.
      • damartyn Re: Paradne 09.06.16, 18:05
        salinas napisała:

> E- matka, nowoczesna ateistka, wolnomyślicielka, wyemancypowana kobieta, wykszt
        > ałcona na najlepszych uniwersytetach , liberalno- lewicowa działaczka Kodu ...
        > ha ha ha ... a tu czarne koty, sól, jajka, pamięć rzeczy, palenie świeczek , zł
        > a energia ... zabobony panie , zabobony pełnom gembą big_grin big_grin big_grin
        >
        > Dzięki takim wątkom uwielbiam to forum, nawet o północy,po ciężkim dniu w pracy
        > , po kilkugodzinnym ślęczeniu nad filozofią średniowieczną i renesansową można
        > sobie doskonale humor poprawić.

dołączambig_grin
      • fragile_f Re: Paradne 09.06.16, 18:17
        Poczytaj wątek o dziecku, które "widziało nieżywych ludzi" wink
      • 1matka-polka Re: Paradne 09.06.16, 18:26
        Chyba nie zrozumiałaś ironii.
      • ola_dom Re: Paradne 10.06.16, 11:47
        salinas napisała:

> a tu czarne koty, sól, jajka, pamięć rzeczy, palenie świeczek , zła energia

A ja Wam powiem, że cieszmy się, póki jeszcze możemy wierzyć, w co chcemy.
        Wreszcie nam wolno - i oby jak najdłużej.
    • lady-z-gaga Re: usuwanie złej energii z domu 09.06.16, 12:46
      ateistycznie.pl/580/Podreczny-zestaw-malego-egzorcysty
      • wioskowy_glupek Re: usuwanie złej energii z domu 10.06.16, 11:44
        Po prostu nie wierzę w ten wątasek xD XXI w nowoczesne ematki...
      • shisha [...] 21.11.19, 11:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bigzaganiacz [...] 21.11.19, 11:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • anorektycznazdzira Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 11:23
      Najlepszym znanym mi sposobem na wypędzenie z domu złej energii jest wypędzenie z niego agresorów, przemocowców, awanturników i złośliwców.
      Jeśli jesteś bardzo przesądna i chcesz masz potrzebę poczuć, że oto następuje nowy początek, to zrób sobie remont z malowaniem, gipsowaniem, gruntownym czyszczeniem odnowieniem i wymianą takich mebli jak kanapy i fotele.
    • snakelilith Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 11:29
      Proste. Gotujesz wieczorem ryż na mleku, posypujesz obficie cukrem z cynamonem i wielką michę stawiasz na progu. To zachęca dobre domowe trolle do zainteresowania się twoim domem, a tam gdzie mieszkają dobre duchy, zła energia nie ma szans, zostaje transformowana na pozytywą. Częstowanie niewidzialnych domowników ryżem trzeba powtarzać jednak od czasu do czasu, najlepiej w czasie świąt. big_grin
      • 1matka-polka Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 11:49
        "To zachęca dobre domowe trolle "
        A złe trolle nie lubią ryżu czy cynamonu?
        • aqua48 Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 11:54
          1matka-polka napisała:

> "To zachęca dobre domowe trolle "
          > A złe trolle nie lubią ryżu czy cynamonu?

Cukru, cukrzycy dostają od niego..

• 1matka-polka Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 12:24
            " cukrzycy dostają od niego.."
            I tyją.
            • snakelilith Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 12:32
              Tyją, stają się otyłe, przestają się ruszać i szkodzić, a kiedyś tam szlag je trafia. Tylko dobre trolle potrafią pożytkować cukier i przetwarzać go w pozytwną energię. big_grin
              • baltycki Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 12:38
                snakelilith napisała:

> Tylko dobre trolle potrafią pożytkować cukier i przetwarzać go w pozytwną energię. big_grin
                Destylujac zacier.
                • snakelilith Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 13:15
                  baltycki napisał:

> Destylujac zacier.

Dlatego czasem wyżerają w nocy ogórki kiszone ze słoików na zagrychę, ale głodne trolle sikają za to do mleka, więc lepiej je karmić. big_grin
            • szalona-matematyczka Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 13:06
              To teraz wiem dlaczego moja tesciowa ma cukrzyce i tyje… Jest zlym trollem. Dlaczego wczesniej na to nie wpadlam ? Dzieki, emamy. A mozecie napisac jak pozbyc sie zlego trolla inaczej niz podawaniem mu ryzu z cynamonem? Bo moja tesciowa nic do jedzenia ode mnie nie wezmie, pewnie boi sie, ze zatrute...
          • snakelilith Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 12:25
            Dokładnie. big_grin
    • thea19 Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 12:04
      żadne sprzątanie ani remonty nie pomogą. Ja mam blisko w sąsiedztwie taki dom, gdzie wszyscy poumierali, nawet nowi mieszkańcy niespokrewnieni ze starymi. W końcu gmina przejęła nieruchomość i wynajęła. Pojawili się lokatorzy, zrobili remont i co? Po 2 latach nowotwór dopadł lokatorkę, nie wiem ile jeszcze pożyje. Kto tam zamieszka to już na zawsze.
      • alpepe Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 12:24
        Pewnie w ścianach jest grzyb, cała tajemnica.
        • thea19 Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 15:51
          ci dawni właściciele to wątpię, okna stare i dziurawe, kiedyś wentylacja naturalna była, niektórzy to popijali trochę. Poprzedni lokatorzy też nie bardzo - pan zmarł na serce a jego żona 3 tyg po nim z żalu bo zdrowa była. Mieszkali ze 20lat. Ci nowi zrobili gruntowny remont (dom stał kilka lat nieużywany, z wybitymi szybami) a nowotwór by w 2 lata się od pleśni rozwinął?
          • alicia033 Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 17:21
            thea19 napisała:

> Poprzedni lokatorzy też nie bardzo - pan zmarł na serce a jego żona 3 tyg po nim z żalu bo zdrowa była. > Mieszkali ze 20lat.

czyli w jakim wieku byli?
            Bo skoro mieszkali tam tyle lat, to trudno go jednak uważać za śmiercionośny.

>Ci nowi zrobili gruntowny remont (dom stał kilka lat nieużywany, z wybitymi szybami) a nowotwór by w 2 lata się od pleśni rozwinął?

pleśń pominę, choć są nowotwory rozwijające się błyskawicznie
            Bardziej interesuje mnie odpowiedź na pytanie dlaczego zakładasz, że ów człowiek nie mógł mieć nowotworu zanim zamieszkał w tym domu, tylko wykryto go (i zmarł) gdy, przypadkowo, zamieszkał już w tym domu.
    • szalona-matematyczka Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 13:09
      Musisz koniecznie zbadac tarczyce- zdrowa tarczyca jest tarcza przeciw zlym mocom. Koniecznie wywal meza z walizkami za drzwi. Wpusc do domu mlodego ksiedza nie majacego jeszcze gosposi, koniecznie w czarnej kiecce i z czarnym kotem.
    • koko8 Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 17:01
      Codziennie zapalaj Palo Santo, pomoże na bank, a przy okazji ładnie pachnie.
      Zakup paprotki, to doskonałe odpromienniki (zaletą uboczną sa ich właściwośći antysmogowe).
      No i proponowane wcześniej koty, bez nich sie nie obędzie big_grin.
      btw. pisałam to wszystko serio tongue_out
      • alpepe Re: usuwanie złej energii z domu 22.11.19, 08:08
        Palo Santo to biała szałwia, ktoś już polecał.
    • baltycki Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 17:50
      Rozwod skutecznie usunal zlą energie z mojego domu.
    • aerra Re: usuwanie złej energii z domu 21.11.19, 20:43
      O bogowie, ależ ktoś wątek wykopał!
    • nikita1906 Re: usuwanie złej energii z domu 22.11.19, 06:56
      W każdej książce o czarownicach było o świeczkach i soli🙂
    • kachaa17 Re: usuwanie złej energii z domu 22.11.19, 07:33
      A może zaproś księdza?
    • 7katipo Re: usuwanie złej energii z domu 22.11.19, 08:47
      Dobra bania tongue_out
    • ultimate.strike Re: usuwanie złej energii z domu 22.11.19, 12:04
      Zła energia? na pewno w tym domu chodzono w spodniach. trzeba się, przede wszystkim pozbyć wszystkich tych funeralnych rekwizytów, spodni, majtek. samemu nie nosić , ale przypilnować też, by żadne w domu nie pozostały, by żaden z gości nie przywlókł tego zła na sobie.
    • zwierzakowa13 Re: usuwanie złej energii z domu 22.11.19, 12:33
      Najpopularniejsze jest chyba okadzenie wszystkich pomieszczeń biała szałwią, działa oczyszczająco z wszelkich energii ( coś tam z kierunkami było jeszcze), potem trzeba wywietrzyc i zapalić np sweet grass, żeby pojawiła się pozytywna energia.
      Tyle z teorii, daj znać czy poczujesz zmianę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka