Dodaj do ulubionych

Chcą wiedzieć wszystko

19.08.13, 19:47
Czy macie w swoim życiu osoby które ze szczegółami interesują się waszym życiem, interesuje je każda jego sfera, pytają o wszystko, no może poza tą seksualną bo to wciąć jakieś tabu wink
Z tego co wiem uwielbiają takie być mamusie kwoki dorosłych dzieci, aczkolwiek nie tylko. Doświadczacie tego w dorosłym życiu?Jeśli tak jak sobie radzicie z tego typu nachalnością?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 20:47
      Nie, nie znamy. Może dlatego, że jesteś raczej nie lubiany/a i mało osób ma ochotę na pogawędkę ze mną, co ma swoje plusy.
    • joanna35 Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 20:54
      > Z tego co wiem uwielbiają takie być mamusie kwoki

Czy Ty masz z mamusiami kwokami jakiś problem czy to tylko Twoje kompleksy?
    • heca7 Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 20:56
      Moja mamusia tongue_out Wlazłaby nam do łóżka jakby mogła. Chce wiedzieć gdzie wychodzimy, co robiliśmy w dniu kiedy się ze mną nie widziała itd.
      Ale sama opowiada mi tylko to co chce. Uwielbia mówić złowieszczo "mam ci coś do powiedzenia ale później" a jak pytam czemu nie teraz to mówi z wyższością "musisz zaczekać".
    • kol.3 Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 20:58
      Moja jedna kuzynka taka była już jako dwudziestolatka i taka pozostała. Osobowość śledczego i kontrolera w jednym. Przy bliższym kontakcie - koszmar.I kompletnie nie kapuje dlaczego ludzie od niej uciekają i nie lubi jej nawet jej własny pies.
      • segregatorwpaski Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 21:16
        Mam.
        W pracy.
        Gdzie jedziesz na wakacje? Ile to kosztowało? Mieszkasz sama? To Twój partner czy mąż? A co z tym panem co Cie ostatnio odwoził do pracy?
        Radzę sobie z tymi pytaniami dobrze - za to osoba przepytująca nie darzy mnie sympatią wink
        Gdzie jedziesz na wakacje? "No coś Ty na wakacje? Z nasza pensją? Musiałabym kraść chyba."
        Ile to kosztowało? (zmieniony stary samochód na mniej stary wink "Wiesz, takie drobne kwoty to mi szybko z głowy ulatują."
        Mieszkasz sama? "Wiesz... (ściszam głos)... ostatnio wydaje mi się, zwłaszcza nocami, że nie do końca, czuję czyjąś obecność, taki jakby chłód przechodzi obok mnie."
        Czy to mąż czy partner? "Kochanek moja droga, kochanek, ten obecny."
        A co z tym panem co Cie ostatnio odwoził do pracy? "Umarł."
        To przykłady smile Niezmiennie bawi mnie wyraz twarzy pytających, takie: "yyyyyyy, aha" smile
        Są tego konsekwencje - mam opinie hm... delikatnie mówiąc 'oryginalnej' osoby, ale mam to gdzieś i dobrze się bawię wkręcaniem ciekawskiech smile
        • elizaj1 Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 21:20
          big_grin
    • anielka5 Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 21:56
      Teraz tu już takich osób nie mam w otoczeniu. Ale dawniej w pracy taka babka wypytywała o wszystko celem obgadywania potem. Na początku nie dawałam sobie z nią rady, tylko jak ciele odpowiadałam prawdę i tylko prawde.
      Ale po przeszkoleniu już umiałam się bronić. Odpowiadałam pytaniem na pytanie.
      - Gdzie pracuje Twój mąż? A Pani mąż gdzie? Może się znają.
      - Ile zarabiasz? Uśmiech- a Pani? pewnie mamy podobne stawki.
      - Gdzie jedziesz na wakacje? A co mogłaby mi Pani polecić?

Uznała to za chamstwo i przestała sie odzywać.
    • edelstein Re: Chcą wiedzieć wszystko 19.08.13, 22:06
      Znam.Sa 1000km ode mnie i dalej podniecaja sie moim zyciem.Zlikwidowalam wszelkie FB,zostaje im fascynowanie sie moimi wypowiedziami na Forumbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka