Dodaj do ulubionych

Gruba ryba:D

14.10.13, 01:47
www.pudelek.pl/artykul/59832/celebrytki_xxl_na_imprezie/
Jakby nie patrzeć jestem z kazdej strony większa od obydwóch Pańsmile
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 01:55
      Jeśli nie blefujesz to tylko ci współczuć,może warto zacząć coś z tym zrobić?
      • semida Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 02:03
        Nie.
        I dziękuję za troskę.
        "Coś z TYM" robięsmile
        Mam idealne wyniki badań,odżywiam się racjonalnie i sporo się ruszamsmile
        • jola-kotka Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 02:13
          Przeprazam,nie chciałam cię urazić.Trzymam kciuki za efekty.
          • semida Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 02:25
            W "tym" temacie już nikt nie jest w stanie mnie urazić.Więc spokosmile
            • jola-kotka Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 02:40
              To ok,mam kiepski dzień a raczej teraz też noc.A jeśli chodzi o panią Dorotę to jest taka jaka jest ponieważ leczyła kiedyś bezpłodność lekami po których przytyła.Nie wiem czy ona nie może schudnąć czy nie chce,ale jak dla mnie mega poświęcenie siebie dla chęci posiadania dziecka. Nigdy bym się na tonie zdecydowała,ale może tak mówię bo nie czuję potrzeby posiadania go.
              • lafiorka2 Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 10:55
                jola-kotka napisał(a):

> To ok,mam kiepski dzień a raczej teraz też noc.A jeśli chodzi o panią Dorotę to
                > jest taka jaka jest ponieważ leczyła kiedyś bezpłodność lekami po których przy
                > tyła.Nie wiem czy ona nie może schudnąć czy nie chce,ale jak dla mnie mega pośw
                > ięcenie siebie dla chęci posiadania dziecka. Nigdy bym się na tonie zdecydowała
                > ,ale może tak mówię bo nie czuję potrzeby posiadania go.

o fcuk...yyy
                co to za komentarz? uncertain
                • gazeta_mi_placi Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 11:24
                  Ale to dziecko ma już prawie ćwierćwiecze na karku, Paniusia nawet jakby chudła 1 kg rocznie to zrzuciłaby po porodzie nadwagę, chyba że ma dwoje dzieci, ale z tego co wiem to tylko 20-paroletni syn.
        • przystanek_tramwajowy Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 09:54
          > Mam idealne wyniki badań,odżywiam się racjonalnie i sporo się ruszamsmile

Wyniki badań może i dobre, ale co ze stawami i kręgosłupem?
    • guderianka Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 09:58
      i ładniejsza smile
    • iwles Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 10:48

ale masz dobrze dobrany biustonosz ? tongue_out
      bo Dorota Wellman nie ma.
      • lafiorka2 Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 10:58
        no i dobrze...
        jedna i druga prezentują się fajnie.Szostak ma ten plus,że ma biust i jakoś "zakrywa" brzuch np.
        Zresztą każda z nich ma całkiem inna figurę,a że w takim rozmiarze?życie.
        Choć oczywiście zdaje sobie sprawę,że ematka nie przekracza rozmiaru 38 big_grin
    • quelquechose Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 11:11
      Bardzo lubie Dorote Wellman i prawde mowiac nieszczegolnie mnie obchodza jej kilogramy smile Jakos ida w pakiecie wink
    • kota_marcowa Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 11:21
      No Wellman w ogóle nie grzeszy urodą, a Szostak jest ładna i całkiem proporcjonalna. Generalnie otyłe osoby mało kiedy wyglądają dobrze, zwłaszcza, jeżeli mają otłuszczoną twarz i szyję ( choćby Grycanki, moim zdaniem mama Grycan całkiem atrakcyjna, a córkom niestety w twarz poszło), ale np. Nigelle Lawson wolałam przed schudnięciem, bardzo ładna kobieta moim zdaniem.
    • gazeta_mi_placi Re: Gruba ryba:D 14.10.13, 11:25
      Pani po lewej obrzydła (moim zdaniem i z wyglądu z i z charakteru), po prawej ładna, szkoda że spasiona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka