hexe28 Re: Meble 2 13.02.14, 21:20 Kocham meble proste, bez złoceń czy innych ozdóbek. Uwielbiam meble z litego drewna - najchętniej sosnowe i wcale nie muszą być bezsęczne, czy dobierane kolorystycznie wg. słojów. W tym jest ,moim zdaniem, urok prawdziwego drewna. Chociaż pomalowane w pastelowych odcieniach też świetnie wygląda o ile widoczny jest rysunek drewna. Dębowe meble też są świetne, ale w ciemnym kolorze mogą przytłoczyć pokój. Z dębiny chciałabym mieć porządne wielkie łoże do sypialni, tylko jeszcze muszę ogarnąć, czy chcę takie w starodawnym stylu z wypasionym zagłówkiem, czy może trochę bardziej nowoczesne Odpowiedz Link Zgłoś
sofija_biala Re: Meble 2 13.02.14, 21:49 Całą sypialnię mam w meblach z tej polskiej firmy Drewno bukowe, solidne bez durnych ozdobników. Dzięki temu można odwazniej bawić się aranżacją. Salon mamy w dębowych antykach, zbieranych po różnych sklepach i aukcjach - meble z duszą i kornikiem. Generalnie mam świra na punkcie mebli z drewna i alergię na stylistykę ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Meble 2 31.03.14, 00:25 My mamy meble kuchenne od David.T Smith.Styl ,,wiejski``Nie do zdarcia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Meble 2 10.04.14, 13:37 Ja lubie Ikeę-praktycznie wszystko mamy z Ikei i w podobnym stylu ,ale tez nie najdrozsza półka. Mamy...kompletnie inaczej niz wszyscy dom ,mimo,że urzadzony meblami z Ikei,to jednak totalnie nieszablonowo.Jasne podłogi,jasne ściany,duzo pastelowych kolorów ,wg mnie totalny misz masz ,ale jest przytulnie. Odpowiedz Link Zgłoś
haneke_29 Re: Meble 2 24.12.14, 23:10 Mnie podobają się takie wnętrza: www.pinterest.com/ama844449/dom/ W mieszkaniu, które teraz wynajmuję pokój dzienny jest dość ciemny, do tego kanapa i fotele są w niemal czarnym kolorze. Byłam w szoku ile światła i przestrzeni dodały kremowe narzuty, oraz zasłony w jasnobeżowym kolorze. Ściany są na szczęście białe a podłoga, co uwielbiam, jest w jasnym, ciepłym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Meble 2 24.12.14, 23:37 Lubię jasne wnętrza. Nie przepadam za na maxa nowoczesnym minimalistycznym zimnym stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Meble 2 24.12.14, 23:38 I nie podobają mi się meble na połysk. Odpowiedz Link Zgłoś