karelia Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 22:39 wlasnie mialam rzucic propozycje, otwarcie nowej sesji. Jakas patiatele, czy co? Robbi przejal otwieranie i zamykanie sesji moze zostanie Wielkim Woznym Klubowym.? Oho Prezesunie sie pojawil)) Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 22:40 No, cos trzeba robic! Na dusetne posty sie zalapuja jacys z zaswiatow to nam zostaje tylko otwieranie nowych LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 22:53 Jeszcze 3 godziny i rozpocznie sie wielki Mecz Pilki Noznej. Moj pierwszy mecz od paru lat, pierwszy na wysokosci 1800 metrow nad poziomem morza. Chyba wypluje wszystkie pluca. Aghhhhhhhhhhh!!! ro-bert napisał(a): > No, cos trzeba robic! Na dusetne posty sie zalapuja jacys z zaswiatow to nam > zostaje tylko otwieranie nowych LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 22:56 Co to? Liga? Czy mecz towarzyski? Podaj szczegoly, bedziemy trzymali kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 22:58 Gdzie tam liga! Zwykla kopanina z kumplami z pracy. No, ale walka bedzie zazarta! Dzieki za kciuki! ro-bert napisał(a): > Co to? Liga? Czy mecz towarzyski? Podaj szczegoly, bedziemy trzymali kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 23:00 ja sie kompletnie na tym nie znam , ale moge dopingowac. albo donosic napoje chlodzace. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 23:01 Dziekuje, doceniam. O piwo po meczu troszcze sie osobiscie. karelia napisał(a): > ja sie kompletnie na tym nie znam , ale moge dopingowac. albo donosic napoje > chlodzace. Odpowiedz Link Zgłoś
oborowy Re: Zebranie klubu (9) 01.05.02, 23:07 Klub ? a jaki ? bo jak o zwierzetach to ja by tyz.Lubie zwierzeta wszelakie.Nie lubie owiec i kozy mnie tez wnerwiaja-cale zycie krowy.to ja rozumiem.teraz ma sie komputer i sam doi i karmi.i nauczyli obslugi interneta.a widze co wesolo macie.A jak by jeszcze jakies babki w tem klubie byli to juz wchodze.w nocy to nima co robic.nudno i gospodarz placi jak za dzien. A najlepsze to spreje much nie ma i pachnie czyms dobrym.jak kobita ,tylko nie tak dobrze.kiedys kobity wonialy po innemu ,teraz to taka nawet gumniaki ma biale. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Zwierzaki 01.05.02, 23:16 U nas w Colorado mamy jelenie, grzechotniki i takie jakies szarozielone wewiory. Te wewiory wlaza ci na balkon w poszukiwaniu pozywienia. Grzechotniki tez... oborowy napisał(a): > > Klub ? a jaki ? bo jak o zwierzetach to ja by tyz.Lubie zwierzeta > wszelakie.Nie lubie owiec i kozy mnie tez wnerwiaja-cale zycie krowy.to ja > rozumiem.teraz ma sie komputer i sam doi i karmi.i nauczyli obslugi interneta.a > > widze co wesolo macie.A jak by jeszcze jakies babki w tem klubie byli to juz > wchodze.w nocy to nima co robic.nudno i gospodarz placi jak za dzien. A > najlepsze to spreje much nie ma i pachnie czyms dobrym.jak kobita ,tylko nie > tak dobrze.kiedys kobity wonialy po innemu ,teraz to taka nawet gumniaki ma > biale. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zwierzaki 01.05.02, 23:36 a u nas losie, sarenki, i czasami weze .I ptakiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
oborowy Re: Zwierzaki 01.05.02, 23:38 Y tam wewiory-male to i co tam jesc! krolik to juz lepiej.Albo kun.dobry jak mlody .jak taki noge zlamie to go bach w leb i sciagaja skore.a te stare to tyz sprzedaja ,ale za granice.Widzialem taka jedna babe z miasta-tak wygladala,chudzina jaks taka byla i wlosy strzepiaste miala i plecak-to pewnie miastowa.ta to sie na szose polozyla coby ten tir z kunmi nie przejechal.Ale kierowca wylazl i cos jej na ucho powiedzial.wstala i tak jakos chylkiem w oplotki poszla. Albo te co to myszy wypuscili z klatek u bronka.On je trzyma na experymenta.Nawet placa zato .To on im po mordzie za to nawalil.A une latali po wiosce i krzyczali-my som armia wyzwolenia zwierzat.dziwaki jakies.ale naszego psa to jakos z lancucha nie chcieli wyzwolic.Pewno co wiekszy od myszy jest.jak zem byl na kursach agrotechniki i ekologii ,to nas uczyli ,ze naturalne to najlepsze.I ja tyz tak uwazam-te malowane ,perfumiaste babki to nie to.Nie ma jak baba co to baba pachnie a nie sklepem drogeryjnym.Ale wewiory to mam za nic.chyba by to duze bylo . Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Zwierzaki 01.05.02, 23:46 No to oborowy wal do Szwecji. My tu naturalne kobity. W indiancow sie nie bawim i gebow nie malujem nacodzien. A perfuma! Nawet w autobusach sa napisy aby pasazery nie kropili sie tym o ile busem chca jechac. A wlatach 60-tych to kobitki rewolucyje uczynily i zaprzestaly nawet biustonoszy nosic to tez cycuszki tak naturalnie podskakuja bez silikonow albo tez innych glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
oborowy Re: Zwierzaki 01.05.02, 23:58 _szwedka napisał(a): > No to oborowy wal do Szwecji. My tu naturalne kobity. W indiancow sie nie bawim > > i gebow nie malujem nacodzien. A perfuma! Nawet w autobusach sa napisy aby > pasazery nie kropili sie tym o ile busem chca jechac. A wlatach 60-tych to > kobitki rewolucyje uczynily i zaprzestaly nawet biustonoszy nosic to tez > cycuszki tak naturalnie podskakuja bez silikonow albo tez innych glupot. Szwecja powiadasz-toc to tam gdzie diabel mowi dobranoc.Ki licho mi tam ogladac.baby bez cyckonoszy to i na naszej wiosce lataja-az wstyd przed dziecmi.Ale proboszcz juz o tym mowil-sodoma jedna i gomora.jak te stare ziemnioki zbieraja to nawet widac co majtkow nie maja.Te mlode to nic nie zbieraja.mowia ,ze one tyz bez majtek chodza tylko taki sznurek na dupe zawiazuja i jakos to po miastowemu nazywaja,tfu zaraza ! ale i na to przyndzie kuniec jak nasz Lepper bedzie Kwasniewskim.Kazdej kupi cyckonosz i majtki.jak czlek wchodzi w pekaes,to musi zwazac by nie przysiasc ktorens na cycek tak im na strony zwisaja.A mlodych co im nie zwisaja nima na lekarstwo-pouciekaly za granice i tam podobno zajmuja sie emigracja cuy tez innemi bezcenstwami.Jedna to podobno sportowka bo mowia ,co to ja w Berlinie pod hala sportowa ciegiem widac.Musi co biega czy tez inne sporta uprawia ma takie kuse majtki i w nich zima czy lato tam wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zwierzaki 02.05.02, 00:03 piyknie kumie opowiodocie o tyj waszy wsi, babach i zywinie.... piyknie... Opowiodojcie zas dalij ... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Komunikat Prezesa 01.05.02, 23:49 Witam wsiech i poruszam dwie zalegle sprawy z poprzedniego watku (karnie sie przenioslem na wezwanie Wielkiego Woznego Roberta): 1) karelio - jeskli jeszcze raz bedziesz sie do mnie zwracac takimi brzydkimi slowy jak te IMHO i inne Trzylierowce, to sie poskarze do Admina ;o) 2)dwoch pozostalych Czlonkow prosze o spokoj - juz i tak jest sie z kim tu uzerac 3) a o zwierztach - pogadac mozna, czemu nie ... u nas, na przyklad, oprocz grzechotnikow, nie ma tez mrowek faraona ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne zwierzaki 01.05.02, 23:53 a ja mam dwie rybki pluskajace i za kilka dni bedzie Kicia. dwoch dwunogow pyskujacych tez Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: zwierzaki 01.05.02, 23:56 roseanne napisał(a): > a ja mam dwie rybki pluskajace i za kilka dni bedzie Kicia. > dwoch dwunogow pyskujacych tez To ja tak podobnie: dwoch dwunogow (pyskujacych!), rybki (8) no i MAX (kocia bestia) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zwierzaki 02.05.02, 00:02 No to ja moge sie tylko pochwalic trojka szakali :oD Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Komunikat Prezesa 01.05.02, 23:54 A impulsy widzow leca... Czysty przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 to nie przypadek .. 02.05.02, 00:01 kuki-4 napisał(a): > A impulsy widzow leca... > Czysty przypadek To nie przypadek .... to spisek, oczywiscie ;oD Pozdrawiam Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
oborowy Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:03 kuki-4 napisał(a): > A impulsy widzow leca... > Czysty przypadek Jak kuki liczy impulsa to niech sobie wybije obecnosc na klubie -oni tu lubia duzo i madrze pisac,na impulsach zbiedniejesz albo co innego.mnie sie spodobali i pozostane-bo impulsa placi gospodarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:06 impulsy impulsami, a ciekawosc... kwitnie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:12 Dobry wieczor - tez pozdrawiamy . Prosze juz odlozyc te lornetke i podejsc... pogadamy chetnie tylko lojalnie ostrzegam, zeby nie bylo, ze nie wiedziales : to jest Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, o tendencjach masonsko-cyklistycznych.... tak tylko mowie - jak ci ktos nieznajomy da w ucho za to, ze z nami gadasz, to zebys wiedzial dlaczego ;oD Z klubowym pozdrowieniem Szalom (acha , do innych grzechow jeszcze dochodzi syjonizm) baloo Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:15 milo mi, dziekuje. "Zebranie klubu", to temat? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:24 Nie - Zebranie Klubu to Zebranie Klubu... tematy dowolne, co komu do lba wpadnie i spod klawiatury wyskoczy . Jak napisal niejaki Oborowy - tu sie pisze duzo (co nie znaczy, ze zawsze madrze ;oD)- jak to w Kolku Wzajemnej Adoracji... plusem dodatnim jest glownie to, ze oprocz (zadkich, na szczescie) atakow z zewnatrz oraz (jeszcze zadszych) atakow zlosci wewnatrz - jest tu znacznie ciszej niz na dworze (czy "na polu" - jeslis Galileusz), czyli na Forum. Szalom Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
oborowy Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:24 OK nie dam sie odpedzic,ja tam sie niczego nie boja.Dla mnie cynizmy syjonizmy i inne zagraniczne choroby to male piwko.jak weteryniarz byl mnie straszyc wscieklyma krowami to myslalech,ze sie posikam ze smiecha.juz widze krasule jak sie wsciko! albo muczka plamista-ona to co najwyzej popatrzy tak tesknie jak jej zakladam te stucne rece do dojenia.I ja jom rozumie bo jak by mi tak Marycha zamiast swoich spracowanych -ale ludzkich rak ,przyszla z jakas plastykowa rurka to bym tez sie zamienil w tego krojcwelda jakobsa. A jak pan prezydent o jakichs tam faraonskich mrowkach pisal ,ze to niby grozne-to mi sie przypomnialo jak to za komuny szczury biegali po oborze ,to byly faraonskie zarazy-wielkie jak psy.Teraz ich nie ma bo mamy takie spreje i juz. A klub dobry bo wesolo Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:29 a teraz w Polsce wielka pijatyka, wszyscy sie raduja i pija... Pierwszy, czy trzeci maj? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:30 Co , kto lubi ... ja 3-ciego mam urodziny, wiec wybor mam zawezony ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:35 Wszystkiego najlepszego! Moglbym powiedziec, ze trzeciego lepiej niz pierwszego, ale sie wstrzymam. Bylo mi milo, uciekam w sen. szalom Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Komunikat Prezesa 02.05.02, 00:37 Dzieki.. Oczywiscie, ze 3-ciego lepiej niz 1-ego... ja juz od urodzenia opowiedzialem sie po wlasciwej stronie ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Impreza umyka... 02.05.02, 00:35 No wlasnie! Dobrze ze Prezes przypomnial! Musze sie poskarzyc na Karelie! Bo ona tez byk to trzeba bedzie impreze zrobic ale ona nie chce wydusic z sie kiedy! No i jak? Impreza nam myknie tak przed nosem? A niby dlaczego? Prosze o przywolanie jej do porzadku!!!! Ot co! Szwedka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Impreza umyka... 02.05.02, 00:39 Nasi najlepsi ludzie doniesli nam, ze karelia juz odeszla do krainy wiecznych lowow, gdzie wlasnie przygotowuje zasadzke na JoeK ;o) W zwiazku z tym upomnienie zostanie jej doreczone jutro ... Prezes Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 00:14 no ja bardzo przepraszam Pana Prezesa, ale myslalam, ze ma pod stolem miezdunarodnyja knigu szpionow. Ale widze , ze nie. Trudno, dostosuje sie , przyjme krytyke i nie bede uzywac wyrazow. A jak kiedy cos, to od rau dolacze kod, zeby bylo latwiej odczytac moje mysli zaszyfrowane . LOL )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 00:16 A mnie brakuje DONA, jakos watek kulinarny zamarl smiercia naturalna. Czyzby zle zywili? Och ci restauratorzy, duzo gadaja , a klienci z glodu umarli. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 00:43 Witam klubowiczow i pozdrawiam z okazji minionego 1-go oraz przyszlego 3-go Maja.A dzis to podobno dzien polonii czy cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 00:53 I czyta sie rozne posty i watki po czasie niebytu.np.od roku w usa i samotna,albo niekonczace sie pyskowki z tym kocmoluchem i wulgarna durna Renka.Albo niemieckie wiersze troya. A na swiecie tyle roznych ciekawych wydarzen do obgadania. I chetnie bym zobaczyl jak Karelia i Szwedka odziane w futra jada do pracy.A Szwedka bez biustonosza -ale w futrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student czesc Don... IP: *.utaonline.at 02.05.02, 00:56 ja tylko przywitac sie chcialem.. zycze milej nocy...i snow.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: czesc Don... 02.05.02, 00:57 Gość portalu: student napisał(a): > ja tylko przywitac sie chcialem.. zycze milej nocy...i snow.. > > pozdrawiam A pan inzynier.czesc jak tam na obczyznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: czesc Don... IP: *.utaonline.at 02.05.02, 01:02 a dobrze... bo to wakacje ale juz sie to dluzy troche, ale nie narzekam wlasnie udaje sie na spoczynek... dzis sam pilnuje tutaj calego dobytku i w sumie nie jest tak zle... dom dla mnie..szkoda tylko, ze towarzystwa nie ma.. ale jutro wracaja wiec znow nie bede sam... jakos sie zatem kula.. no nic uciekam bo austria juz spi ino ja nie spie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Futra w Szwecji 02.05.02, 01:16 Hahaha Nawet Sylvia nie wazy sie zalozyc futra w Szwecji a co dopiero Karelku w pendlu na dokladke. Zamiast NR.5 to by zbukami przez tydzien smierdziala hehehe. Ja moze bym sie uchronila a to tylko dlatego ze wlasnym automobilen do roboty jezdze, do garazu 100m to truchcikem moze. Ino te wolnolatajace by w biegu przeszkadzaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie klubu (9) IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 02.05.02, 04:15 Ja jak zwykle wpadam do Klubu kiedy dyskusja zakonczona! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 09:06 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > Ja jak zwykle wpadam do Klubu kiedy dyskusja zakonczona! > Pozdrowienia Chcesz o tym porozmawiac ? ;o) Sciele sie dywanikiem Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 10:54 tjaaa, Chanelle nr 5 w lodowce, futro na strychu , a ja nie mam sie w co ubrac!!! Futra u na sa piekne. Taka Saga Mink np, ja im jeszcze kiedys pokaze, kupie sobie futro, a co? A jezdzac do pracy pendlem i metrem to nawet byloby smieszne nakladac na siebie futro- za goraco, niefunkcjonalnie iiii baby w pracy , oczywiscie z z zazdrosci, zaciukaly by mnie. Nikt sie tam specjalnie u mnie nie stroi, bo to i pieniedzy malo i maja inne wydatki. Najczesciej tak schludnie, ale bez przesady. Nikt nie przywiazuje az takeij wagi jak w Polsce do stroju, ale jak sie ma cos lepszego( czyt. innego , staranniej dobranego), to widza i chwala. Cos dla pan:, w tamtym tyg ogladalam sliczny plaszczyk -futro, taki na dwie strony. Kroj znakomity, material ciekawy, depilowane minki( nawet tak bardzo sie nie rzucalo w oczy, ze to futro, o zgrozo . No cudo, facet chcial mi sprzedac, ale troche jestem zorientowana w cenach. On powiedziel 28 000 koron. Powiedzialam , ze sie hahaha zastanowie.To podobno byla wyjatkowa okazja,Ale plaszczyk cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 futro 02.05.02, 11:04 Dzien dobry, ile to jest - 28000 koron ? I dlaczego tak duzo ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: futro 02.05.02, 11:13 1 dolar okolo 10 koron, a dlaczego tak duzo? Bo u nas jak cos lepszego to cena jest tak niebotyczna ,ze konca nie widac. Miasto, jedna z lepszych ulic, dookola dobra klientela, zamozna, w poblizu NK, Östermalm, no i tak kosztuje. Ja tez uwazam , ze cena horrendalna, wyssana z palca. a jeszcze moeil mi na ucho , z eokazja, bo sie hahaha lato zbliza. Myslal,ze sie dam ograbic Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: futro 02.05.02, 11:16 I jeszcze futro odwrocone do srodka hahaha Kupuje sie taaaaaakie drogie futro i sie nim nie chelpic? hahaha Czy zeby oszukac tych milosnikow zwierzat co z pomidorami i zbukami czekaja? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: futro 02.05.02, 11:19 szwedka, to byl plaszczyk na DWIE strony!!!! mozesz nosic jako plaszczyk z materialem na wierzch i ja ko futro z futrem na wierzch, jak sie boisz PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: futro 02.05.02, 11:24 "plaszczyk z materialem na wierzch" to na ulice, do teatru, restauracji "jako futro z futrem na wierzch" w domu przed mezem ale kwitek gleboko schowac bo zawalu serca by dostal hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: futro 02.05.02, 11:45 5000 franciszkow za futro to fajna zabawa - odpowiednik 10-12 letniej bryczki albo komputra-rakiety z bajerami i wodotryskiem !!! Ale zwazywszy, ze kupujesz na raz dwa okrycia (do pracy i do domu ;o)), tozaczyna wygladac na baaaardzo dobry interes ;oD Do tego pasowalby zegarek,ktory widzialem na wystawie w Zermatt : cacuszko bardzo dyskretna, za jedyne 24.000 CHF (ok. 135.000 koron).. tezbardzo dobra okazja... No i niezaponajmy o jakims dyskretnym pojezdzie, dobranym kolorystycznie do szpilek i torebki. Konsultacji w sprawie automobilu udzieli Don ... on jest tu znawca ;o). Panie Przewodniczacy - czekamy na porade dla Oficera Lacznikowego Karelii... Sciele sie tradycyjnie Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dundee_g Re: Zebranie klubu (9) IP: *.prem.tmns.net.au 02.05.02, 11:46 Dywanikiem??? na filmach to widzilam sofy, kanapy ... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 12:19 Oj.. a ty od razu jakies Hard Core'y ;o) cale zdanie ma brzmiec : "sciele sie dywanikiem u Pani stop..." baardzo plasko.. Ale kanapy i sofy maja tez swoje zalety, owszem ... No to nadal sie sciele dywanikiem Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 12:09 Chcialam tylko powiedziec DOBRANOC! Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 12:13 Dobranoc ? tak wczesnie ? W ten sposob to nigdy nie pogadamy ... Napij sie kawy i wytrzymaj chociaz do polnocy ;o) !! Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 12:29 Rany Baloo mi takie swinstwa nawet do glowy nie przeszly ...chodzilo mi o to, ze jak sie chce z kims pogadac to z reguly wygodniej to przychodzi pacjentowi (patrz ja) w pozycji horyzontalnej, kiedy to doktor (Prezes w tym wypadku) siedzi przy biurku z notatnikiem. Hmmm ... moze ja jak Luiza powinnam pojsc spac? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 12:39 Co bedziesz tracic czas na spanie ;o) Juz otwieram notatnik ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 13:15 Juz sie klade ... wiec urodzilam sie w grudniu, w zasadzie to na poczatku a dokladnie w Mikolajki)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie klubu (9) 02.05.02, 13:46 Zanotowalem .. ale oczywiscie zdajesz sobie sprawe, ze twoja wersja jest tendencyjna ? Gupi kaowiec - Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne ach te urodziny grudniowe 02.05.02, 14:15 Mikolajki - nie tak zle, zalapalas sie na "gwiazdke", a ja sama musialam lezec pod choinka (ewusia mi na drugie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ach te urodziny styczniowe w moim przypadku IP: 193.133.143.* 02.05.02, 14:30 .... skoro sie tak przyznajemy. Wodnik jestem pelna para. hahaa Cariño (b. zabiegane dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ach te urodziny styczniowe w moim przypadku 02.05.02, 15:31 Nie mozesz byc Wodnikiem ... kobita moze byc najwyzej rusalka albo inna Switezianka ... bajek nie czytasz, czy co ? Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ach te urodziny styczniowe w moim przypadku IP: 193.133.143.* 02.05.02, 15:35 rusalka!!! Misiek, ja Utopiec przez duze UUUUUU - tylko mi daj rurke do snorklingu i przepadam na 2-3 godziny (znudzony maz moze poswiadczyc - on wychodzi po kilku minutach) baloo1 napisał(a): > Nie mozesz byc Wodnikiem ... kobita moze byc najwyzej rusalka albo inna > Switezianka ... bajek nie czytasz, czy co ? > > Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ach te urodziny styczniowe w moim przypadku 02.05.02, 15:45 snorkling ... czy ty musisz uzywac jakis brzydkich wyrazow ? na szczescie nie rozumiem ... ;o) Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_lewandowski Re: ach te urodziny styczniowe w moim przypadku 13.06.03, 03:54 baloo1 napisał(a): > snorkling ... czy ty musisz uzywac jakis brzydkich wyrazow ? na szczescie nie > rozumiem ... ;o) > Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zebranie klubu (9) 03.05.02, 11:35 Prezesie, ja musze dbac o forme w basenie i w pracy tez, a zaczynam wczesniej niz reszta Australii, bo o 7:30 a nie o 9 rano. Czy jestem usprawiedliwiona? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne kulinaria 02.05.02, 15:07 poniewaz moj slubny postanowil zmienic sposob odzywiania ostatnio cwicze sie w robieniu stekow - wolowych lub jagniecych najlepiej wychodzi wersja pieprzowa steki wlozyc do duzej szklane michy polac oliwa z oliwek, pokropic oclem balsamicznym i popieprzyc, az beda cale czarne. no oczywista kazdy plat padliny z osobna. Przykryc, odstawic w chlodne miejsce na kilka godzin. A potem piec na ruszcie - po 4 min na strone. Zawinac w folie aluminiowa na 10 min. W tym czasei na odrpbinie oleju podsmazyc na ostro platki cebuli i papryki, posypac ziarenkami sezamu. Do piwa smakuje wysmienicie. Papryka oczywiscie zamiast gotowanego szpinaku Drogi Prezesie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: kulinaria 02.05.02, 15:30 Przepis znam - bardzo dobry, faktycznie, co potwierdzam calym autorytetem Prezesa i niedzwiedzia-miesozercy ... oczywiscie, ze o zadnym szpinaku mowy byc nie moze. Przepis ze szpinakiemistniej, ale jest nieco bardziej pracochlonny : " ... - do tak przygotowanego steaka (patzr przepis powyzej) dodajemy gotowany zmielony szpinak, - polewamy smietana, - dajemy psu albo wylewamy na kompost Ale ten krotszy jest lepszy... Mam pytanie : czy uzywasz zawsze oliwy z oliwek do smazenia ? Ja nie moge, cos mi wtedy smiedzi ... z tego tez m.in. powodu nie nadaje sie do kuchni srodziemnomorskiej (drugi powod : te wszystkie morskie zywociagi - zawsze je czuc portem albo stara ryba , a na dodatek czesc z nich rusza sie na talerzu i ma takie smutne oczy ...) buuueeeee :o( Tylko schabowy, kapucha i oczywisciue zasmazzzzkaaaa !! ;oD Baloo O rany, ale zglodnialem .... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: kulinaria 02.05.02, 15:35 baloo1 napisał(a): > Tylko schabowy, kapucha i oczywisciue zasmazzzzkaaaa !! ;oD > > Baloo > > O rany, ale zglodnialem .... Ja tyyyyyyyzzz!!!! A schabowy, ziemniaki z koperkiem i kapucha kiszona to wczorajszy obiadek ....Tradycyjny pierwszomajowy.... Ale jeszcze troche zostalo i teraz do domu mi sie chce....tak przypominacie.... Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: kulinaria 02.05.02, 15:38 KTO dodaje do szpinaku smietane powinien byc podany temu psu na deser. Do szpinaku dodaje sie tylko czosnek sol i pieprz. do smazenia najczesciej biore slonecznik. "oliwki" zlaznosza wysoka temp, no chyba ,ze to grill - wtedy smierdzi na zewnatrz. "morskie" uwoelbiam, ale musza byc poddane obrobce cieplnej - bez oczu. schabowego nie lubiem - wole schab pieczony z suszonymi owocami :o) i jeszcze tak dlugo mogiem, bom dopiero co po sniadaniu. Smacznego Prezesie. na dzis juz zmykam - mam imprezke w szkole i mnie ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: kulinaria 02.05.02, 15:43 szwedko - zostalo ci cos z wczoraj ? podzielilabys sie , nie badz taka ... karelia - w ogole gotowaczy szpinaku powinni psi gryzc.. a co do schabu z suszonymi owocami - znasz wersje pt. "Oko muminka" ? mniam mniam ...pycha ... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: kulinaria 02.05.02, 15:55 Jasne ze podzielilabym sie ... Chytra to ja nie jestem... Tak wlasnie sie zastanawiam czy co jeszcze bedzie gdy wroce z pracy...bo ten mlodszy to pies na kotlety panierowane... No, Prezes moze sobie zazyczyc jako obiadek urodzinowy... chyba malzowinka taka laskawa co? A jak nie to my z Karelka podsmazymy kilka i poczta wyslemy....hehehe wirtualna Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: kulinaria 02.05.02, 15:58 dzieki, szwedko, wiedzialem, ze moge na ciebie liczyc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Moje urodziny!!!!!!!!!! IP: *.ccf.fr 02.05.02, 16:26 tak! dzisiaj! O2/O5/196X (nie zdradzem!) Ja tesh......BYK/owa! Wlasnie sie narodzilam 16.20: Nie mogem wiecej pisac, bo gdzies lezka mi sie zakrecila w oczetach! Pozdrawiam wszystkich i 5l. butelka Moët et Chandon pour vous TOUS!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Moje urodziny!!!!!!!!!! 02.05.02, 16:30 Gratulujemyyyy!!!! Niech jej swiatlo pomyslnosci nigdy nie zagasnie...a kto z anmi nie wypije tego piorun trzasnie..." Skaal!!! Rany swiety w jakie bycze towarzycho ja wstapila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: Moje urodziny!!!!!!!!!! IP: 193.133.143.* 02.05.02, 16:36 Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam, trallalalaaaaaalalaalalaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (w wydaniu b. operowym) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Moje urodziny!!!!!!!!!! 02.05.02, 16:56 Joooyyyeeeeeuuux aaaaniiiiiiveeersaaaiiiire ...lalalala (dalej nie bede spiewal, bo i tak niezle pada) Byczo jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Moje urodziny!!!!!!!!!! 02.05.02, 17:09 baloo1 napisał(a): > Joooyyyeeeeeuuux aaaaniiiiiiveeersaaaiiiire ...lalalala (dalej nie bede > spiewal, bo i tak niezle pada) > Byczo jest ! A ktoz sie nam narodzil ,bo nie nadazam-dzien doberwk panstwu Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Urodziny! do Dona 02.05.02, 17:50 Narvalka sie urodzila! Dzisiaj! Przyleciala i rownie szybko odleciala.... Ino nuda zostala....A z nudow dzisiejszych zajrzalam na Norwegie i zaczepilam Rodaka. Roligt nästan jämt hehehe Z nim to jak z petarda. Budum. Zawsze mozna liczyc na effekt hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne urodziny!!!!!!!!!! 02.05.02, 19:31 Happy Bitrhday to you happy birthday to you happy birthday dear NARVAL happy birthday to you pomysl zyczenie i zdmuchuj SWIECZKi Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: urodziny!!!!!!!!!! 02.05.02, 20:13 JWSUUUUU ale nas BYKOW to jest!!! BYK ciagnie do BYKA i inni tez do BYKOW ciagna, bo to bycze towrzystwo, jak Prezes powiedzial)) No, co ja zrobie , ze lubie odrobine luxusu. Tak mam , po prostu. A wiec policzymy: ja, Prezes , Narvalowa, Rozyczka + 2 dzieci Prezesa. Jesuuuu Ale to taki pieknyyy znak. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne KARELIO ?! 02.05.02, 20:19 przecim napisala kilka linijek wyzej, ze na drugi mam Ewusia i polozono mnie pod choinke - jam nie Byk, ja KOZA Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne szpinak Prezesie 02.05.02, 20:23 wypuscili mnie ze szkoly. Fajnie bylo. Odbyl sie "apriszijejszon dej", jako, zem "kanselor" to mnie tez zaprosili, ale nie o tym. Byl szpinak wspanialy Listki szpinaky - surowe, do tego plasterki truskawek, sezam i winegret. PYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: szpinak Prezesie 02.05.02, 20:33 no to mi sie z wrazenia cos pomylelo, ale nic to , adoptujemy Cie do BYCZEJ rodzinyi bedziesz BYKIEM )))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: szpinak Prezesie 02.05.02, 20:34 a szpinak Prtezesie jestpozywny( na maselku z jajem) i zdrowy. Jesc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Zebranie Klubu 9 IP: *.abo.wanadoo.fr 02.05.02, 21:13 Jak to przyjemnie, zerknac do Klubu i zobaczyc zyczenia! W sumie nie znamy sie, a jednak ktos-tam, gdzies-tam, znalazl chwilke czasu, zeby wystukac, wszystkiego naj......; sliczne dzieki, za zyczenia i tylko moge, zrobic skwaszona minke, ze tego 'champagne', nie otworzylismy i nie wypilismy razem! Oczywiscie nie obylo sie bez tortu z '30 z hakiem' swieczkami!! Co do prezentow, to chyba najbardziej rozczulil mnie ten ofiarowany, przez starszego syna......pierscionek z tombaku! No i jak tu, nie przebaczyc tym skubancom figli, kiedy jednym posunieciem rozczulili mnie do lez! No, juz nie bede plakala! wystarczy na dzisiaj!) Jeszcze raz sliczne dzieki za pamiec) i oczywiscie z urodzinowym pozdrowieniem - bo tylko raz w roku moge sie tak pozegnac klubowa narval'ka Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Zebranie Klubu 9 02.05.02, 21:22 Narvalowa niech zyje 1000 lat.niech jej sie powodzi coraz lepiej.niech jada i...po francusku(jak to lubi)Niech nigdy nie zapomni czego ja klub nauczyl i ile radosci dostarcza.zyczy Don-chwilowo zajety przez walke o emigracyjny byt. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie Klubu 9 02.05.02, 21:28 Don z nami , my z Donem. tez walczymy, walczymy jak mozemy ,zeby sie nie utopic. Walka jest ostra, ale, ale , na finiszu emeryckim( kiedy to bedzieeee????) powiemy jak nam sie walka udala. Moze nie tak jak Przewodniczacemu, ale, jesli sie uda( szczescie , Stworca, dobry los...) to moze , moze. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zebranie Klubu 9 02.05.02, 21:26 jedz ten tort , jedz, bo poniej dietaaaa, Niech zyjeeeee nammmmm Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne tort 02.05.02, 22:12 w/g ostatnich doniesien dietetykow NALEZY jesc to, na co ma sie ochote - mniej potem ciagnie na obzeranie sie. Rezultat ma byc taki, ze zjadasz powiedzmy 1/4 porcji torcika ,a nie rzucasz sie potem na podwojna porcje. a tak poza tym, to odkrylam ze nie moge jesc czekolady. buuuuu papatki Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: tort 02.05.02, 22:27 Rozyczko???? nie mozesz jesc czekolady? Najlepsz to taka ciemna co najmniej 75%, a kedys smakowalam czekolade bodajze 95% , ale smak, prawie czyste cacaooo. Niech zyje ciemna czekolada. Jesli mleczna to tylko z orzechami. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne czekolada 02.05.02, 23:11 ale ja uwielbiam czekolade, zwlaszcza gorzka, senk w tym iz nie mogiem. szkudzi . Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: czekolada 02.05.02, 23:15 roseanne napisał(a): > ale ja uwielbiam czekolade, zwlaszcza gorzka, senk w tym iz nie mogiem. > szkudzi . Dobrze ci tak ! To kara za ciagle usilowanie nakarmienia niedzwiedzia szpinakiem ... Ha !!! ;oD Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: czekolada 02.05.02, 23:22 Sluchaj No Niedzwiedziu!!!!!! z czyjegos nieszczescia nie nalezy sie smiac!!!! o!!! no, na tyle. Jak sie przestane dasac to podesle zyczenia - mam jeszcze chwilke do godz 0 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: czekolada 02.05.02, 23:30 tratatatata !!! No to ja ide sobie otworzyc duuuza tabliczke czekolady i bede ja jadl patrzac ci bezlitosnie w oczy !!! I bede glosno mlaskal ! O! Solenizantowi wolno... Zaraz ide sobie cos nalac , za wasze zdrowie ;o) Pozdrawiam rozyczke , nadasana jak w "Malym Ksieciu" . Zaraz nalozymy ci klosz i bedzie cieplej i lepiej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Zebranie Klubu 9 IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 03.05.02, 00:33 O Ludzie! znow wczoraj zerwalam polaczenie z Klubem bo co tam samej siedziec i prosze!! jestem na podgladzie z pracy i oczom nie wierze?! tyle sie wydarzylo, ze teraz tak chcialabym wszystkim czlonkom Klubu zyczyc Happy Birthday!!! niezaleznie kiedy maja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Zebranie Klubu 9 - do DundeeGi 03.05.02, 00:42 W imieniu swoim i spiacej juz narvalovej : dziekujemy Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: kulinaria prawie wegetarianskie 03.05.02, 11:33 Steki?????? pfuj, niedobrze mi sie robi jak czytam o tych padlinach. Seafood to jest to - nawet z oczami, bo jak sa usmazone, to traca smutny wyraz. ...wogole wszelkie ryby, mniam ...i tofu ...i baklazany, oliwki, kolendra, bazylia, czosnek i czaber, salata, pomidory, kapusta, marchew, buk-choy, chinska kapusta, rzepa, buraki, kalafior, fasole wszelkich kolorow w strakach i suszone, brokuly, pietruszka, groszek zielony i sniezny, ziemniaki, cebula biala, brazowa i czerwona, imbir, kalarepa, kukurydza, bambus, slodkie ziemniaki, jadalne kasztany, pataty, yam, awokado... ...a wy ciagle o padlinie. Moze dla odmiany cos jadalnego Wam przyrzadzic? Luiza-w-Ogrodzie-Warzywnym Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE 02.05.02, 22:37 Nadzwyczajne, niecodzienne zebranie KLUBU: niedlugo zegar wybije polnoc i zacznie sie nowy dzien. 3 maja. Dzien historyczny. Dlaczego? Bo dawno/niedawno narodzil sie byl PREZES . Nikt tutaj nie wiedzial o jego istnieniu, ale on sam przyszedl i nam sie objawil. Co tu duzo gadac , za to ze jest, ze nam umila zycie pomyslimy jutro kolektywnie o Prezesie, zeby byc z NIM tak telepatycznie/duchowo. III wzniesiemy toast poranna herbata/kawa/sokiem. Niech nam zyje PREZES BALOOOOOOOOOOOOOOOOO W imieniu wszystkich i kazdego surrealistyczny toast , no to siupppppp K. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE 02.05.02, 22:55 Niech zyje prezes ,Niech zyje Konstytucja 3-go Maja.tylko czemu ona ma zyc? Z OKAZJI URODZIN PREZESA SKLADAM W IMIENIU MOIM I RUDEJ ORAZ ZONY NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA 10000LAT ZYCIA I POZOSTANIA NA WIEKI W PAMIECI POKOLEN FORUMOWYCH_TAK JAK TE PIRAMIDY I MUMIE ;KTORE Z POSWIECENIEM ODKOPYWAL: PREZES WIECZNIE ZYWY !!!!NIECH ZAWSZE INTUICJA MU SLUZY I NIECH WYKOPIE SKARB ALI BABY ORAZ INNE SCHOWANE BOGATE SKARBY: I NIECH NIKT TEGO NIE WIDZI JAK CHOWA DO KIESZENI PRECJOZA TUTENCHAMONA NR.KOLEJNY:TEGO MU ZYCZE JAKO FUNDUSZ EMERYTALNY: Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dziekuje 02.05.02, 23:13 Bardzo dziekuje za zyczenia ... wzruszylem sie, jak stary siennik ;o( I bardzo prosze, zeby juz mnie nie karmic szpinakiem i nie wspominac tego zielska, bo bede udzielal nagan i zawieszal w prawach ... A ktoz chcialby byc Czlonkiem Zawieszonym albo , nie daj boze Czlonkiem Zwisajacym (niczym moja ulubiona roslina - luzny kalafior) ??? Jeszcze raz dziekuje, za 50 minut poleje was szampanskim.. a na razie ide sie slizgac po watkach ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.05.02, 23:28 to musi byc bbbb nadzwyczajne - dostrzeglam virtualne kleby dymne z polnocy i doszly do mnie dzwieki tamtamow z poludnia. NIECH ZYJE! TRAAAAALALLAAAAAALALALA - Wydanie, jak zwykle, operetkowe OOOOO Baaaaajadeeeeerooooooo (oK, moze nie na temat, ale lubie) no to siup, jakby powiedziala Karelia, a ja sie na starszych patrze Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE 02.05.02, 23:33 No to siup ! Wasze zdrowko - klubowicze i klubowiczki ! Baloo PS : Carino zielonookie, a od kiedy ty sie w nocy "forumujesz" ? Nadgodziny z nakazu BOSSa ? B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.05.02, 23:40 hahaha, po pracy ja zazwyczaj rzucam sie w wir towarzyski , grzebie w ogrodku, ucze sie hiszpanskiego, gram w warcaby przez telefon ze swoim siostrzencem, czesze kota....itp, idt, jednym slowem nie mam czasu na komputer lol. Ale czasami zajrze - jak dzisiaj, no a poza tym nie moglam zignorowac sygnalow dymnych. PS nie widzisz ze z domu pisze? z pracy mi wyskakuja numerki 193costamcostam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.05.02, 23:41 setny watek nalezy do Cariño!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE 02.05.02, 23:48 Czy polowanie na numery jest choroba zakazna ? Chyba tak ... ;oD A moze to jest bieg na setke ? Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE 02.05.02, 23:44 No tak , numer inny ... ale ja tam prawie nigdy nie patrze (no, sa wyjatki ;oD), a poza tym nalezy mi wybaczyc, bo ja jestem taki bialy niedzwiedz - czyli "blondyn" ;oD Baloo PS : a z siostrzencem w warcaby grasz do polnocy, ze nie mozesz sobie pogadac ? Kto placi za telefon ? ;oD jak zwykle - sciele sie dywanikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.05.02, 00:20 no costy, Baloo - rundke konczymy o 9-tej, bo ojciec wisi na drugiej linii z bierkami) to jest dopiero ubaw. A tak serio, to ja zawsze mam cos do roboty - ostatnio sie nawet zdiagnozowalam bo byl artykul o 'rushoholics'. (Rush po ang. to pospiech). Pisalo ze rushoholics nie moga usiedziec, wiecznie przygotowuja to do lists, zawsze im sie wydaje ze moga osiagnac wiecej, no i dlatego sa caly czas w ruchu, a jak juz im sie repertuar wyczerpie, to porzadkuja szafy i wyrzucaja stare ubrania. Wypisz wymaluj, chociaz ja lubie czytac i chodzic na spacery, co mnie b. relaksuje, a taki rushoholic z prawdziwego zdarzenie w ogole sie nie umie odprezyc. Czyli jeszcze jest nadzieja. baloo1 napisał(a): > No tak , numer inny ... ale ja tam prawie nigdy nie patrze (no, sa > wyjatki ;oD), a poza tym nalezy mi wybaczyc, bo ja jestem taki bialy > niedzwiedz - czyli "blondyn" ;oD > Baloo > > PS : a z siostrzencem w warcaby grasz do polnocy, ze nie mozesz sobie > pogadac ? Kto placi za telefon ? ;oD > > jak zwykle - sciele sie dywanikiem Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE 03.05.02, 00:27 no tak .. moze beda jeszcze z ciebie ludzie ;oD Pamietaj : duzo sparow i jak najwiecej lezenia Martwym BYKIEM !!! (Ze o luznym kalafiorze nie wspomne ) Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ZEBRANIE NADZWYCZAJNE IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.05.02, 00:32 Beda, beda, bo ostatnio cos mi lekotka dokucza, wiec skakac/clubowac za b. nie moge. martwe byki- haha, Utopce zyja FOREVER! Chlip, chlap, chlup/!!!1 baloo1 napisał(a): > no tak .. moze beda jeszcze z ciebie ludzie ;oD > Pamietaj : duzo sparow i jak najwiecej lezenia Martwym BYKIEM !!! > (Ze o luznym kalafiorze nie wspomne ) > > Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 pytanie do Carino 03.05.02, 00:45 A propos Utopca : jak sie nazywa i co znaczy to podwodne bezecenstwo, ktore malzonek wytrzymuje tylko 2-3 minuty ? zapomnialas odpowiedziec, ale ja potrafie byc namolny .... B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: pytanie do Carino IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.05.02, 00:48 hahaha Baloo, jakby to bylo to bezecenstwo co myslisz to on by duzej wytrzymal)) (a moze i nie - spojrze sie na zegarek nastepnym razem lol) snorkling to po prostu nurkowanie z rurka (po ang. snorkel), a nie z butlami. Czyli nurkowanie dla ubogich. Ale jakie piekne. Czujesz sie jakbys fruwal. baloo1 napisał(a): > A propos Utopca : jak sie nazywa i co znaczy to podwodne bezecenstwo, ktore > malzonek wytrzymuje tylko 2-3 minuty ? zapomnialas odpowiedziec, ale ja > potrafie byc namolny .... > B. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: pytanie do Carino 03.05.02, 00:53 Ale jestes ! Nie mialem zadnego Hard Core'a na mysli - ja nie jestem sierzant Kowalski, mi sie nie wszystko kojarzy ;o) (tylko co drugie LOL ) Ale ten snorkling czy smarkling tak nazwalem, bo nazwa zgola niekatolicka Pozdrowienia To ja nie wiedzialem, ze mowie proza - bo tez kiedys tak "snorkalem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: pytanie do Carino 03.05.02, 11:42 Carino, Tobie tez snorklowanie sie kojarzy z lataniem? Moge tak godzinami - zapraszam na nasza rafe wlasnie teraz - zima, albo blizej Sydney do Jervis Bay (to raczej latem). Bajka... lezysz na wodzie albo zasuwasz goniac plaszczki i czujesz jak pletwy wrastaja w stoy a miedzy palcami rak pojawia sie blona plawna... Rozmarzone, mokre pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: pytanie do Carino IP: 193.133.143.* 03.05.02, 12:05 Luiza-w-wodzie! tylko pletwy zaloze i czuje sie jak ptak! nie przesadzam o tych 3-ch godzinach - od czasu do czasu tylko sie wynurzam zeby sprawdzic jak daleko jestem od brzegu. A po tygodniu twarz blada jak przescieradlo a plecy i pupa heban - taki dziwny mulat sie robie. A nie wydaje ci sie jak plyniesz nad piaszczystym kawalkiem, to tak jakbys leciala nad pustynia? B. pragne na rafe w Australii, ale to tak daleko! Moja gorsza polowa jest z NZ, wiec jak nastepnym razem bedziemy jechac do rodziny, to obowiazkowo zanurkujemy. Ale sie rozmarzylam... luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Carino, Tobie tez snorklowanie sie kojarzy z lataniem? Moge tak godzinami - > zapraszam na nasza rafe wlasnie teraz - zima, albo blizej Sydney do Jervis Bay > (to raczej latem). Bajka... lezysz na wodzie albo zasuwasz goniac plaszczki i > czujesz jak pletwy wrastaja w stoy a miedzy palcami rak pojawia sie blona > plawna... > > Rozmarzone, mokre pozdrowienia > Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: pytanie do Carino 03.05.02, 12:15 He, he, he, zaraz mi sie przypomnialo, jak wygladalam po dwoch tygodniach spedzonych w wodzie - gorna polowa twarzy biala, reszta znacznie ciemniejsza, nawet brzuch opalony. Slonce jest tu na tyle ostre, ze gdy sie snorkluje na plyciznach nad bialymi piaskami Jervis Bay promienie odbite od dna opalaja nurka tez od spodu... A plywanie w moim ulubionym odkrytym basenie wykladanym bialymi kafelkami to jak solarium - opala rowno od spodu i od gory. Polecam... Tymczasem w okolicy raf koralowych konczy sie pora monsunowa, ustepuja upaly i robactwo i nadchodzi sezon na nurkowanie! O czym zawiadamia marznaca jesienna noca Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: pytanie do Carino IP: 193.133.143.* 03.05.02, 12:38 Nie drecz mnie, prosze! baseny jako solaria! w Londynie predzej odwrotnie! Ale Malta niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne zyczenia z pod klosza 02.05.02, 23:41 moze trafie 200 duzo zdrowka i wykopalisk,jak rowniez polubienia szpinaku Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zyczenia z pod klosza 02.05.02, 23:46 Rozamunda - igrasz z ogniem ! Jeszcze mnie nie widzialas w wersji "Grizzly" ;oD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: zyczenia z pod klosza 03.05.02, 00:16 baloo1 napisał(a): > Jeszcze mnie nie widzialas w wersji "Grizzly" ;oD !!!! w wersji striejali tyz nie :oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: zyczenia IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.05.02, 00:22 Misieeeek! sprawdz swoja skrzynke na netsurfie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zyczenia 03.05.02, 00:37 Dzieki, dostalem... ale wiesz, u nas te bita smietane to od dawna tak sie robi.. ;o) Poza tym ciesze sie, ze krowa juz zmontowana. Gratulacje Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: zyczenia IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.05.02, 00:46 no to czego nic nie mowiles! Wylaczam sie za chwile, bo pan i wladca drze dzioba ze musi dokonczyc jakies raporty, a komp w domu tylko jeden... System wartosci odwrocony na leb, ale on silniejszy, choc moje pazury ostrzejsze... no nie wiem. Kiedys go zalatwilam olowkiem - grafit wbil mu sie pod skore i musielismy jechac do szpitala. calkowity przypadek (ale mogl nie jesc ostatniego kawalka czekolady!))))LOL baloo1 napisał(a): > Dzieki, dostalem... > ale wiesz, u nas te bita smietane to od dawna tak sie robi.. ;o) > Poza tym ciesze sie, ze krowa juz zmontowana. Gratulacje > > Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zyczenia 03.05.02, 00:56 Wiesz, sa chwile, kiedy sie ciebie boje ... Czy twoj malzonek tez czasami tak szepce ? Baloo Dobranocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Down under IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 03.05.02, 00:40 Witaj Roseanne, jest 8:40 rano, kawa na biurku, masa papierow obok i stukam wytrwale w klawiature A u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Down under 03.05.02, 00:41 prawie 7 wieczorem dzieciarnia konczy odrabianie lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Down under IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 03.05.02, 01:10 ale czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Down under 03.05.02, 02:34 yup, czwartek zarowno 1 jak i 3 sie nie swietuje Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Wielki dzien Prezesa!!! 03.05.02, 08:35 No to ja tak na predko bo lece na posiadowke. Najserdeczniejsze gratulacje drogi Baloo!!! Oby Ci slonko swiecilo nie tylko dzisiaj ale zawsze w zyciu! Oby dzieciska rosly duze i zdrowo sie chowaly. A najbardziej zycze abyscie znalezli miejsce na ziemi do zapuszczenia korzonek! 100 lat!!! Szwedka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Wielki dzien Prezesa!!! 03.05.02, 08:42 Bog zaplac za dobre slowo ... A ja , jak zwykle - sciele sie dywanikiem ;oD wiecznie mlody Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Dzien Wielkiego Prezesa IP: 193.133.143.* 03.05.02, 09:28 Wszystkiego naaajlepszeeego, radosci, szczescia tez. Wszystkiego najlepszego tralalalalalalalAAAAAAAAA sie melduje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval ___________________3 MAJA________________ IP: *.ccf.fr 03.05.02, 09:43 ******************************************************************************* ......and today the winner is........BALOO!!!! Monsieur Prezes, Le compteur de la vie, vous a fait le cadeau d'une année!....BINGO! Restez ....ZEN, et krolujcie nam.... dlugo, powiem wiecej.....jak najdluzej! ******************************************************************************* jeszcze 'petillant' champagne dnia wczorajszego, robi troszki zamieszania w glowie, a tu pora juz nowa butelke 'sabrer') No, to do dna! ......i na czesc Prezesa.....Hip, hip.....Czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ___________________3 MAJA________________ 03.05.02, 11:13 Jesuuuuu ja sie chyba upije dzisiaj na to konto, czuje ,ze zaczne drinkowac, zamiast hahaaha damsugowac ( a kuku , szwedka?) , bo niedlugo i ja sprosze was na virt drinc. Elegancja , umiar i swoboda. Damy w futrach , szpilki, diamenty...,( pod spodem golo-tak lubi Jozik) Panowie smokingi, luzne zwisy meskie typ- Versace, Armani, Valentino,CK, DKNY, Dior, YSL, a nawet ten pajacowaty polski Arkadius)))))na nogach obowiazkowe trampki albo japonki. I wtedy zacznie sie conversations, pod batuta Prezesa B. dogladanym przez Przewodniczacego D.. Howgh ! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño Re: ___________________3 MAJA________________ IP: 193.133.143.* 03.05.02, 11:30 a perelki zamiast diamentow (albo obok) moga byc? Maria pozwala )) + diamenciki w zebach dla przedstawicieli plci meskiej z switzerlandu w celu wmieszania sie w tlum bankieow aus Zurich (naprawde, spotkalam w restauracji wysokosciowej jak bylam na nartach w Megeve - nie dosc ze diamencik w zebie, to jeszze Rolex z ruletka + dama ozdoba. Chcialam z nim grac w ruletke (o rolexa, albo dame), ale pewnie sie bal ze mu zwine, bo nie chcial sciagnac z lapy. A dama miala taaaaaaakie pazury. oj zbaczam, zbaczam, a tu drzew wbrog. LUP!!! karelia napisał(a): > Jesuuuuu ja sie chyba upije dzisiaj na to konto, czuje ,ze zaczne drinkowac, > zamiast hahaaha damsugowac ( a kuku , szwedka?) , bo niedlugo i ja sprosze was > na virt drinc. Elegancja , umiar i swoboda. Damy w futrach , szpilki, > diamenty...,( pod spodem golo-tak lubi Jozik) Panowie smokingi, luzne zwisy > meskie typ- Versace, Armani, Valentino,CK, DKNY, Dior, YSL, a nawet ten > pajacowaty polski Arkadius)))))na nogach obowiazkowe trampki albo japonki. > I wtedy zacznie sie conversations, pod batuta Prezesa B. dogladanym przez > Przewodniczacego D.. Howgh ! K. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Wielki dzien Prezesa!!! 03.05.02, 11:46 Prezesowi cieplych marzen, marzen o bogactwie duchowym, monetarnym oraz doplyniecia do wyspy spelnienia snow wszelakich zyczy popijajac herbatka imbirowa Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Wielki dzien Prezesa!!! 03.05.02, 13:20 Jeeezuuu , dzieki wszystkim, ale blagam przestancie juz , bo sie plonie , jak panienka, a w czerwonym na twarzy jest mi nie do twarzy ;o) Dzieki .. dzieki .. w nocy wydudlilem pare lykow za wasze zdrowie Jak to dobrze, ze jutro juz 4-ty . A propos : zdaje sie, ze jutro jest Moniki i mamy jakies solenizantki ... Nawet jak sie nie ujawnia, to bedziemy skladac zyczenia ;oD baloo Odpowiedz Link Zgłoś