Dodaj do ulubionych

mapa marzen

20.02.14, 08:44
Spelnilo sie moje pierwsze marzeniesmile z mapy zrobionej w weekendsmile
Obserwuj wątek
    • les_suicides Re: mapa marzen 20.02.14, 09:39
      shumi-mi-las napisała:

> Spelnilo sie moje pierwsze marzeniesmile z mapy zrobionej w weekendsmile

Ja nawet mapy nie kreślę, bo się nie spełni smile
    • eo_n Re: mapa marzen 20.02.14, 09:50
      Fajnie! smile
    • pe.tronela Re: mapa marzen 20.02.14, 10:00
      <<z mapy zrobionej w weekendsmile>>

Jak to w weekend? To tego nie trzeba robic w pelnie ksiezyca w znaku barana czy jakos tak? https://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif
      • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 10:21
        Byla pelniasmile
        Chociaz czytslam ze now jest jeszcze lepszywink
        • naomi19 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:10
          omg
          całe szczęście była pełnia
    • naomi19 Re: mapa marzen 20.02.14, 10:16
      masz 13 lat?
      • mamusia1999 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:05
        nie, cus jakby programowanie neurolingwistyczne i samospelniajaca sie przepowiednia. bo nasze czyny zawsze zaczynaja sie od mysli, ktora w koncu wyrazamy i dopiero na koncu dzialamy. istnieje prawdopodobienstwo, ze tak jestesmy w ten tryb wdrozeni, ze jak juz wyartykulujemy jakies marzenie, to nasza podswiadomosc z przyzwyczajenia pedzi w zadanym kierunku. a ze udzial podswiadomosci w podejmowaniu wszystkich decyzji (od sniadania do kredytu w banku) jest ogromny, to suma decyzji moze okazac sie spelnieniem marzenia. tak jakos.

• naomi19 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:10
          ale do tego są potrzebne wyklejanki o pełni księżyca?
          artykułować marzenia i cele można chyba w inny sposób, no ale co kto lubi smile
          • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:15
            Ostatnio nie umialam sie przestawic na myslenie "sekretem"wink wiec uznalam ze mapa jest wspomagaczem.
            Piec lat temu sie tak rozpedzilam z sekretem ze mialam najcudowniejszy rok zycia, az sie wystraszylam i tak panicznie zaczelam sie bac ze wtedy posypalo sie wszystko. Teraz znowu wracam na wlasciwe torysmile))
            • grave_digger Re: mapa marzen 20.02.14, 11:18
              dobra, a tera mi powiedz o co chodzi z tą mapą marzeń.
              o tym sekrecie też możesz wspomnieć wink
            • pe.tronela Re: mapa marzen 20.02.14, 11:27
              > Piec lat temu sie tak rozpedzilam z sekretem

No to teraz sie jeszcze bardziej rozpedzasz... https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif
              • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:32
                Zebys wiedzialawink
          • mamusia1999 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:19
            faktycznie, co kto lubi. znaczy sie, co komu do podswiadomosci przemawia. jednym sila wyzsza i sie modla, innym wizualizacja w dowolnej formie, jeszcze innym post-it na lustrze w lazience. najgorzej to ocenzurowac jakies marzenie i trzymac go w tajemnicy, masz jak w banku, ze sie nie spelni. mam takie, a wcale nie kosmiczne.
    • solejrolia Re: mapa marzen 20.02.14, 11:22
      ale o co chodzi?
      bo ja też mam marzenie, i też chciałabym, żeby sie spełniło.
      • solejrolia Re: mapa marzen 20.02.14, 11:23
        w sensie: o co chodzi z tą mapą.
        a nie, jakie to marzeniewink
        • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:24
          Wygugluj i wybierz sposob, a potem zrobsmile polecam tez ksiazke Sekret
          • antyideal Re: mapa marzen 20.02.14, 11:33
            Wyguglalam, ze mapa zaczyna działac po okolo roku a Tobie juz ??
            • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:38
              Po ok roku mozna zrobic kolejna mape. Mapa dziala natychmiast. Tyle ze jedne rzeczy przychodza do nas szybciej, inne pozniej.
              • antyideal Re: mapa marzen 20.02.14, 11:45
                To poprosze linka do jakiejs szybko dzialajacej mapy, bo mam jedno marzenie, ktore
                nie daje mi spokoju, a ta wyguglana mapa mowi nawet o kilku latach surprised
                • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:47
                  Mam taka z dziewieciu kwadratow. Ta okragla do mnie nie przemowilasmile
                  • antyideal Re: mapa marzen 20.02.14, 11:52
                    O, i mozna zrobic w wersji elektronicznej tylko, bez babrania sie klejem wink
                    • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:56
                      Ja swoja powiesilam w sypialni nad lozkiemsmile
                      • grave_digger Re: mapa marzen 20.02.14, 12:00
                        Właśnie poczytałam.
                        Zrobię go z rodziną, to będzie świetna zabawa.
                        Ale robi się go tylko podczas pełni? suspicious
                        • shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 12:06
                          Mysle ze to nie jest konieczne, tylko zalecane. No dokladnie. Swietna zabawa i mile spedzony czas.
                    • raohszana Re: mapa marzen 20.02.14, 23:00
                      Daj pani linka smile
    • kroliczyca80 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:37
      Czy Twoim pierwszym marzeniem na mapie marzeń było stworzyć mapę marzeń? big_grin
    • kamea_chateau Re: mapa marzen 20.02.14, 20:00
      czary.pl/magia/magia-prakt-mapa-marzen.php
      wklejam link o mapie marzen
      Ja robię od kilku lat zwykle to robi się w marcu, a data jest podawana w portalu czary .pl
      i działa.
      W 2012 r. zrobiłam ja i M. uzgodniliśmy jaki wyklejamy rzut mieszkania- takie żeby nam obojgu odpowiadało. W innych obszarach każdy miał swoje marzenia, cele czy jak to nazwać. Hmmm i w lipcu tego samego roku kupiliśmy mieszkaniesmile po kilku miesiacach M. popatrzył uważnie na obie mamy i staiwrdził.. kurcze mieszkanie mamy jak na tym rzuciesmile
      Mnie się udało osiągnąć kilka celów, które były w sferze marzeńsmile
      Ja wierzę, że działa, polecam żeby zrobic z tego fajną zabawę i wyrysować wykleić ..... swoje marzenia bo marzenia nic nie kosztują a z czasem gdy intensywnie o nich myślimy to się spełnią.
      • kamea_chateau kiedy robić 20.02.14, 20:06
        nów w znaku Baranasmile
      • sumire Re: mapa marzen 20.02.14, 21:10
        fantastycznie, tylko czy to aby nie zwykły mechanizm samospełniającej się przepowiedni?
      • majenkir Re: mapa marzen 20.02.14, 21:12
        kamea_chateau napisała:
        > w lipcu tego samego roku kupiliśmy mieszkaniesmile po kilku miesiacach M. popatrzył uważnie na obie mamy i staiwrdził.. kurcze mieszkanie mamy jak na tym rzuciesmile

Sorry, ale co w tym dziwnego? Planowaliscie kupic mieszkanie I kupiliscie (takie jakie chcieliscie). To raczej plany niz marzenia... Sa marzenia, ktore sie nie spelnia, chocby sie zesr.al sad.
    • mamaemmy Re: mapa marzen 20.02.14, 21:54
      Bo to naprawdę działa!
      Ja zamiast mapy mam szkatułke..Ostatnio dodawalam tam ponad 2 lata temu zdjęcia i afirmacje. Ostatnio znalazłam tą szkatułke...i...WSZYSTKO się spełniło przez te dwa lata !! Chyba znów zacznę się w to bawić wink
      • ven-ge Re: mapa marzen 20.02.14, 22:19
        Bawimy sie w to codziennie, świadomie lub nie. To jest tzw. prawo przyciągania, które zawsze dziala i nigdy się nie myli. Nie ma znaczenia czy w to wierzymy czy nie. Dostajemy w zyciu to, o czym myślimy, czego sie obawiamy, jakie są nasze przekonania itd...Po prostu wlasnymi myślami prowokujemy wydarzenia w życiu. Jakby ktoś bardziej chciał sie wgłębić w temat to w internecie
        jest film pt "Sekret". To tak na początek.
        • luxfera1 Re: mapa marzen 21.02.14, 20:39
          Są osoby mocno wierzące które sie obawiają że to czary,magia i wpuszczanie czarnego z ogonem.A można marzyć i planować i być w zgodzie z własnym sumieniem.Sekret i książka i film to bardzo wartościowe pozycje ale trzeba mysleć jak tego uzywać.Osobiście spełniło mi sie już wiele rzeczy zgodnie z prawem przyciągania i nie były to rzeczy błahe.
          Mapę marzeń polecam równiez jako coś co pozwala również lepiej poznać samego siebiesmile
    • eo_n w tym roku najlepsza data 12.03.14, 16:30
      na zrobienie mapy to
      30 marca o godz. 19:46
      nów w znaku Barana

Dołączam do zabawy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka