shumi-mi-las 20.02.14, 08:44 Spelnilo sie moje pierwsze marzenie z mapy zrobionej w weekend Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
les_suicides Re: mapa marzen 20.02.14, 09:39 shumi-mi-las napisała: > Spelnilo sie moje pierwsze marzenie z mapy zrobionej w weekend Ja nawet mapy nie kreślę, bo się nie spełni Odpowiedz Link Zgłoś
pe.tronela Re: mapa marzen 20.02.14, 10:00 <<z mapy zrobionej w weekend>> Jak to w weekend? To tego nie trzeba robic w pelnie ksiezyca w znaku barana czy jakos tak? Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 10:21 Byla pelnia Chociaz czytslam ze now jest jeszcze lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:05 nie, cus jakby programowanie neurolingwistyczne i samospelniajaca sie przepowiednia. bo nasze czyny zawsze zaczynaja sie od mysli, ktora w koncu wyrazamy i dopiero na koncu dzialamy. istnieje prawdopodobienstwo, ze tak jestesmy w ten tryb wdrozeni, ze jak juz wyartykulujemy jakies marzenie, to nasza podswiadomosc z przyzwyczajenia pedzi w zadanym kierunku. a ze udzial podswiadomosci w podejmowaniu wszystkich decyzji (od sniadania do kredytu w banku) jest ogromny, to suma decyzji moze okazac sie spelnieniem marzenia. tak jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:10 ale do tego są potrzebne wyklejanki o pełni księżyca? artykułować marzenia i cele można chyba w inny sposób, no ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:15 Ostatnio nie umialam sie przestawic na myslenie "sekretem" wiec uznalam ze mapa jest wspomagaczem. Piec lat temu sie tak rozpedzilam z sekretem ze mialam najcudowniejszy rok zycia, az sie wystraszylam i tak panicznie zaczelam sie bac ze wtedy posypalo sie wszystko. Teraz znowu wracam na wlasciwe tory)) Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: mapa marzen 20.02.14, 11:18 dobra, a tera mi powiedz o co chodzi z tą mapą marzeń. o tym sekrecie też możesz wspomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
pe.tronela Re: mapa marzen 20.02.14, 11:27 > Piec lat temu sie tak rozpedzilam z sekretem No to teraz sie jeszcze bardziej rozpedzasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:19 faktycznie, co kto lubi. znaczy sie, co komu do podswiadomosci przemawia. jednym sila wyzsza i sie modla, innym wizualizacja w dowolnej formie, jeszcze innym post-it na lustrze w lazience. najgorzej to ocenzurowac jakies marzenie i trzymac go w tajemnicy, masz jak w banku, ze sie nie spelni. mam takie, a wcale nie kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: mapa marzen 20.02.14, 11:22 ale o co chodzi? bo ja też mam marzenie, i też chciałabym, żeby sie spełniło. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: mapa marzen 20.02.14, 11:23 w sensie: o co chodzi z tą mapą. a nie, jakie to marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:24 Wygugluj i wybierz sposob, a potem zrob polecam tez ksiazke Sekret Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: mapa marzen 20.02.14, 11:33 Wyguglalam, ze mapa zaczyna działac po okolo roku a Tobie juz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:38 Po ok roku mozna zrobic kolejna mape. Mapa dziala natychmiast. Tyle ze jedne rzeczy przychodza do nas szybciej, inne pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: mapa marzen 20.02.14, 11:45 To poprosze linka do jakiejs szybko dzialajacej mapy, bo mam jedno marzenie, ktore nie daje mi spokoju, a ta wyguglana mapa mowi nawet o kilku latach Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:47 Mam taka z dziewieciu kwadratow. Ta okragla do mnie nie przemowila Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: mapa marzen 20.02.14, 11:52 O, i mozna zrobic w wersji elektronicznej tylko, bez babrania sie klejem Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 11:56 Ja swoja powiesilam w sypialni nad lozkiem Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: mapa marzen 20.02.14, 12:00 Właśnie poczytałam. Zrobię go z rodziną, to będzie świetna zabawa. Ale robi się go tylko podczas pełni? Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: mapa marzen 20.02.14, 12:06 Mysle ze to nie jest konieczne, tylko zalecane. No dokladnie. Swietna zabawa i mile spedzony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: mapa marzen 20.02.14, 11:37 Czy Twoim pierwszym marzeniem na mapie marzeń było stworzyć mapę marzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea_chateau Re: mapa marzen 20.02.14, 20:00 czary.pl/magia/magia-prakt-mapa-marzen.php wklejam link o mapie marzen Ja robię od kilku lat zwykle to robi się w marcu, a data jest podawana w portalu czary .pl i działa. W 2012 r. zrobiłam ja i M. uzgodniliśmy jaki wyklejamy rzut mieszkania- takie żeby nam obojgu odpowiadało. W innych obszarach każdy miał swoje marzenia, cele czy jak to nazwać. Hmmm i w lipcu tego samego roku kupiliśmy mieszkanie po kilku miesiacach M. popatrzył uważnie na obie mamy i staiwrdził.. kurcze mieszkanie mamy jak na tym rzucie Mnie się udało osiągnąć kilka celów, które były w sferze marzeń Ja wierzę, że działa, polecam żeby zrobic z tego fajną zabawę i wyrysować wykleić ..... swoje marzenia bo marzenia nic nie kosztują a z czasem gdy intensywnie o nich myślimy to się spełnią. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: mapa marzen 20.02.14, 21:10 fantastycznie, tylko czy to aby nie zwykły mechanizm samospełniającej się przepowiedni? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: mapa marzen 20.02.14, 21:12 kamea_chateau napisała: > w lipcu tego samego roku kupiliśmy mieszkanie po kilku miesiacach M. popatrzył uważnie na obie mamy i staiwrdził.. kurcze mieszkanie mamy jak na tym rzucie Sorry, ale co w tym dziwnego? Planowaliscie kupic mieszkanie I kupiliscie (takie jakie chcieliscie). To raczej plany niz marzenia... Sa marzenia, ktore sie nie spelnia, chocby sie zesr.al . Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: mapa marzen 20.02.14, 21:54 Bo to naprawdę działa! Ja zamiast mapy mam szkatułke..Ostatnio dodawalam tam ponad 2 lata temu zdjęcia i afirmacje. Ostatnio znalazłam tą szkatułke...i...WSZYSTKO się spełniło przez te dwa lata !! Chyba znów zacznę się w to bawić Odpowiedz Link Zgłoś
ven-ge Re: mapa marzen 20.02.14, 22:19 Bawimy sie w to codziennie, świadomie lub nie. To jest tzw. prawo przyciągania, które zawsze dziala i nigdy się nie myli. Nie ma znaczenia czy w to wierzymy czy nie. Dostajemy w zyciu to, o czym myślimy, czego sie obawiamy, jakie są nasze przekonania itd...Po prostu wlasnymi myślami prowokujemy wydarzenia w życiu. Jakby ktoś bardziej chciał sie wgłębić w temat to w internecie jest film pt "Sekret". To tak na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Re: mapa marzen 21.02.14, 20:39 Są osoby mocno wierzące które sie obawiają że to czary,magia i wpuszczanie czarnego z ogonem.A można marzyć i planować i być w zgodzie z własnym sumieniem.Sekret i książka i film to bardzo wartościowe pozycje ale trzeba mysleć jak tego uzywać.Osobiście spełniło mi sie już wiele rzeczy zgodnie z prawem przyciągania i nie były to rzeczy błahe. Mapę marzeń polecam równiez jako coś co pozwala również lepiej poznać samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n w tym roku najlepsza data 12.03.14, 16:30 na zrobienie mapy to 30 marca o godz. 19:46 nów w znaku Barana Dołączam do zabawy Odpowiedz Link Zgłoś