15.03.14, 08:10
"Na początku XX wieku nastąpiła zmiana w postrzeganiu tatuażu, a mocno wytatuowani ludzie byli eksponatami w cyrkach i na pokazach dziwolągów."

I tak powinno być i dziś.
Widoczny tatuaż bądź wiedza, że dana osoba go powoduje u mnie zerwanie kontaktów bądź ograniczenie go do minimum.
Obserwuj wątek
    • aquella Re: Tatuaże 15.03.14, 08:26
      > Widoczny tatuaż bądź wiedza, że dana osoba go powoduje u mnie

co to ma być??
      • krejzimama Re: Tatuaże 15.03.14, 09:50
        Errata:
        Jest:
        Widoczny tatuaż bądź wiedza, że dana osoba go powoduje u mnie zerwanie...
        Powinno być:
        Widoczny tatuaż bądź wiedza, że dana osoba go posiada powoduje u mnie zerwani
        • aquella Re: Tatuaże 15.03.14, 18:59
          powiem tak, powinno pocieszyć Cię, że wiele osób posiadających tatuaże w widocznych miejscach typu dłoń, szyja ma problemy ze znalezieniem pracy
          wiele osób z tatuażami pokrywającymi całe ciało jest traktowane jak dziwadło ale na ulicy - bo w cyrku trzeba się trochę powyginać, same tatuaże dziś nie wystarczą
          natomiast dyskwalifikując osoby z powodu tatuażu jeśli chodzi o dobór znajomych dużo tracisz po prostu
    • cosmetic.wipes Re: Tatuaże 15.03.14, 09:38
      Masz niezwykle interesujace kryteria doboru znajomych.
    • lady-z-gaga Re: Tatuaże 15.03.14, 10:55
      Dobrze, że nie jesteśmy znajomymi w realu
      ja tatuażu co prawda nie mam, ale dla odmiany zrywam lub ograniczam kontakty z powodu bijącej w oczy cudzej głupoty
    • x.i.007 Re: Tatuaże 15.03.14, 11:08
      > Widoczny tatuaż bądź wiedza, że dana osoba go powoduje u mnie zerwanie kontaktó
      > w bądź ograniczenie go do minimum.
      >

założę się że jak się tylko wieść o tej zasadzie rozniosła, to ludzie zaczęli szturmować salony tatuażu big_grin
    • heca7 Re: Tatuaże 15.03.14, 11:10
      Ale jak? Przy poznaniu oglądasz dokładnie daną osobę i ustalasz czy będziecie się spotykać na drinka czy tylko sztywno kiwać do siebie głową ? wink
      • ta.nanou Re: Tatuaże 15.03.14, 11:18
        Ale tu też nie można się odzywać czy jak? Pytam bo mam.. :-p cyrk tez czasem w domu mam z 3 dzieci na głowie... Wiec w sumie spełniam kryteria
        • morgen_stern Re: Tatuaże 15.03.14, 11:21
          Jesteście na ematce od wczoraj? Dajecie się wkręcać krejzi smile
          • bei Re: Tatuaże 15.03.14, 11:31
            Podziwiam u innych ( gdy są godne podziwu) smile
    • mary_lu Re: Tatuaże 15.03.14, 11:37
      To nie wiesz, że 99% ematek ma tatuaże??? To bye, Krejzi, miło było Cię poznać.
      • krejzimama Re: Tatuaże 15.03.14, 11:45
        Czyli pod przykrywką wąskich szpecjalistek kryje się zwykła patologia co daje dziecią danonki.
        • gretchen184 Re: Tatuaże 15.03.14, 12:00
          krejzimama napisał:

> Czyli pod przykrywką wąskich szpecjalistek kryje się zwykła patologia co daje d
          > ziecią danonki.

niestety nie jestę wąską specjalistką big_grin
    • inguszetia_2006 Lubię cię trollu;-D 15.03.14, 12:05
      • zuwka Re: Lubię cię trollu;-D 15.03.14, 15:55
        mam nadzieję, że nie masz tatuażu, bo krejzi padnie na zawał, że ktoś taki ją lubi wink
    • doral2 Re: Tatuaże 15.03.14, 16:22
      ojtam, ojtam.
      tatuaże są fajne.
      uważam, że osoba która sobie taki tatuaż robi, powinna od razu dokładnie taki sam robić swoim dzieciom, rodzicom i dziadkom.
    • rosapulchra-0 Re: Tatuaże 15.03.14, 17:28
      Znaczy się, że ograniczony mocno z ciebie prymityw.
      Znam dwóch lekarzy dwóch prawników i jeszcze całkiem sporo osób, które ukończyły studia i robią całkiem fajne kariery zawodowe, które są tak wytatuowane, że pewnie na ich widok byś zemdlał.
      • raczek47 Re: Tatuaże 15.03.14, 18:45

krejzimama napisała:
        "Widoczny tatuaż bądź wiedza, że dana osoba go powoduje u mnie zerwanie kontaktów bądź ograniczenie go do minimum."
        Krejzi ,nie oszukujmy się, ty i tak z pewnością nie masz zbyt wielu znajomych.To chyba raczej ogół unika kontaktów z tobą,niż ty z nimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka