jematkajakichmalo 17.03.14, 09:22 Ma ktoras? Oplaca sie toto kupic? Ew. jakiej firmy? Mialam juz rozne urzadzenia mini typu suszarka czy prostownica ale do zelazka jakos nie jestem przekonana, ale moze macie doswiadczenia w tek kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awidyna Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 09:29 Miałam żelazko turystyczne ale szczerze bardzo słabo grzało. Prędzej bym tym żelazkiem wymiśkowała niż wyprasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 09:40 Miałam, firmy już nie pamiętam. Lepiej słabo wyprasowane niż wygniecione prosto z walizki Już żelazka nie wożę, bo nawet najmniejszy hotelik żelazko użycza. Prostownica, lokówka to jeszcze się skuszę aby zabrać. Do do żelazka, suszarki, czajnik elektryczny to już w hotelach jest w pokoju, ewentualnie można w recepcji poprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka20074 Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 09:44 Jest jakiś model turystyczny w Rossmanie ale czy warte zakupu nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:17 Mam od 10+ lat, uzywam i jestem zadowolona. Kiedys czesciej, ostatnio po hotelach nie jezdze, tylko apartamenty wynajmujemy atam zelazko jest na stanie. W domu uzywam do prasowania dzieciecych ubranek, szczegolnie rekawow - duze zelazko sie nie nadaje, a male jak znalazl! Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:23 a jakiej firmy jest to zelazko?? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:45 Sprawdze po poludniu, ale najprawdopodobniej Rowenta. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Mini zelazko podrozne 18.03.14, 13:29 Sprawdzilam: Kenwood Discovery. Ma skladana raczke i pojemniczek na wode do spryskiwania, co znacznie podnosi wydajnosc zelazka. Moje jest stare, bez pary, ale sa tez na pare i pewnie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 10:37 Mamy w domu, bo na prasowanie koszuli raz na ruski rok nie opłaca się stacjonarnego Nie prasuje tak szybko jak duże, ma mniejszą moc, ale jak nie prasuje się często, to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 11:02 Mam Firsta. Małe, ale z parą, ma sporą moc, tylko uchwyt zniechęca do dłuższego prasowania; na wyjazdy jednak wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Mini zelazko podrozne 17.03.14, 11:04 No wlasnie o tym firscie to pozytywne opinie czytalam wiec sie chyba skusze. Odpowiedz Link Zgłoś