mirmunn 13.06.14, 21:48 Zgłaszać się proszę. JA I przy okazji- ładny meczyk dziś grają Prywatnie uwielbiam Casillasa. Genialny jest I dziś kibicuję obu drużynom (no, może Casillasowi bardziej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanrio Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:50 oczywiście, że wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:50 Mój stary chce właśnie iść spać. HAŃBA! Zakała rodu męskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:51 Oczywiscie, ze kazdy wie, co to offside. A glowka byla amazing, po prostu amazing! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:52 podobno kobiety tego nie wiedzą ale z drugiej strony- jematka wie wszystko (jako twór zbiorowy) Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 08:58 Akurat wiem, ale zastanawiam się, czemu akurat jest takie ważne, żeby kobiety to wiedziały i czemu takie obśmiewane, kiedy nie wiedzą. Jak facet nie wie, jak usmażyć kotleta, to się go usprawiedliwia, że przecież nie gotuje, więc ma prawo nie wiedzieć, ale kobieta mająca piłkę nożną w głębokim poważaniu i tak musi znać jej zasady, bo inaczej jest kretynką... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:52 Jakie "spac"? O 4 po poludniu? Jeszcze nas przeciez o 6:00 pm czeka mecz Chile-Australia Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:53 u nas w Polszcze 21.53 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:59 mirmunn napisała: > u nas w Polszcze 21.53 Ale to nie jest "school night" Nie chodzi sie spac w noc czerwcowa o 10:00 wieczorem, nawet w Polszcze Szczegolnie gdy o polnocy (?) zacznie sie kolejny mecz! Zrob jaka sangrie albo wyciagnij zimne piwo z lodowki i przed TV marsz! Zadne tam spanie Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:04 Ale to nie ja chcę spać! Ino mój chłop! Hańba, powiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 00:57 No tak właśnie robię A na pociechę przypominam sobie, o jakich barbarzyńskich porach były mecze, jak MŚ w Japonii były Odpowiedz Link Zgłoś
wipsania do bi_scotti 14.06.14, 01:23 A wiesz kto to był (jest) Koniu? W Warszawie w latach 60-tych, potem grał w Toronto, później pracował tam jako trener i chyba tam mieszka do tej pory.... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: do bi_scotti 15.06.14, 01:28 wipsania napisała: > A wiesz kto to był (jest) Koniu? W Warszawie w latach 60-tych, potem grał w Tor > onto, później pracował tam jako trener i chyba tam mieszka do tej pory.... Sorry, nie kojarze Koniu ani z Polski, ani tym bardziej z TO. Ja tu utrzymuje bardzo skromne kontakty z tzw. Polonia choc wiem, ze niektorzy dzialaja/spotykaja sie bardzo intensywnie - organizuja co roku Polish Day, bale sportowca, igrzyska polonijne etc. Zapewne tacy ludzie znaja/wiedza cos i o Koniu Mnie sie tylko zdaje, ze w jakims momencie w TO mieszkal Lato ale to tez moze mi sie tylko zdaje ... Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:51 A to jakaś wiedza tajemna i dlatego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:54 Podejrzewam, że każdy kto grał kiedykolwiek w piłke, choćby na wu-efie, ten wie. Nawet jak go jakies tam mistrzostwa interesuja tyle co nic, tak jak mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:53 nie wiem i kij mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:00 Ja też nie wiem mimo, że mi ojciec tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 21:59 Wiem, ale dawno temu oglądałam mecz z kolegą, z którym się spotykałam i on był bardzo zaskoczony, że wiem, powiedział, że nie spotkał dotąd kobiety, która wie, co to spalony. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:02 Jak koleś wjebie piłkę zostawiając za sobą obronę przeciwnika. Nie oglądam piłki nożnej ale takie pierdoły każdy chyba zna, podobnie jak trzy kroki w koszykówce. Odpowiedz Link Zgłoś
how-ever Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 15.06.14, 22:38 Nieee. Spalony jest wtedy, jeżeli gracz w momencie podania piłki od zawodnika ze swojej drużyny na połowie rywala znajduje się bliżej linii końcowej boiska, niż ostatni obrońca tegoż rywala. I nie musi strzelić bramki Według Twojej definicji, w przypadku każdej sytuacji sam na sam trzeba by było odgwizdać spalonego. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:02 Wiem, ale ani mnie te mistrzostwa nie pasjonują, ani piłka nożna nie jest moim ulubionym sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
melikoto Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:04 Nie wiem. Niby znam w teori ale oglądając mecz nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:13 tłumaczono mi to setki razy i teoretycznie niby wiem co to spalony-ale jak oglądam mecz to tego za diabła nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:26 oczywiście, że wiem Wiem też co to jest dwutakt w koszykówce, czy serwis w siatkówce. Albo gem i set w tenisie ziemnym. To wiedza ze szkoły podstawowej chyba. Kibic ze mnie żaden, raz na kilka lat mecz obejrzę, zwykle jak jakieś mistrzostwa są Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:35 wiem i jest to wiedza zbędna, bo za nic nie obejrzę meczu piłki nożnej. Nuda. Nie wiem czy jak jakaś kobieta wie co to spalony to jakaś lepsza jest czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:37 a mężczyzna, który odróżnia spódnicę od sukienki jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:42 > Nie wiem czy jak jakaś kobieta wie co to spalony to jakaś lepsza jest czy coś? Nie, ale burol, co to ułamków nie umie policzyć czy poprawnie napisać "murarz" może się pobrandzlowac faktem, ze baby są głupie, bo nawet nie wiedzą, co to spalony, a to przecież każdy głupi wie. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 13.06.14, 22:57 aaaaaa, to ja nie pomyślałam, głupia ja Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 00:20 Ja wiem! Jedenaście lat miałam, jak oglądałam z moim Tatą, z wujkiem i tzw.przyjacielem domu pierwsze (tzn. pierwsze moje ) mistrzostwa i od tej pory wiem Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 00:33 ja wiem wiem też co to pole karne, fajna jestem ? Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 00:35 Wiem. Nawet moj facet pilkarz sie zdziwil. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 05:58 Ja wiem bo pół mojego nastoletniego życia kochalam sie w Maradonie, a podczas mistrzostw swiata we Włoszech w 1990 nastawiałam sobie budzik, zeby obejrzeć mecz o 1 w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 07:35 Ale co spalony? Kotlet? To wie chyba każda, której mąż próbował kucharzyć . Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 07:44 Jak widać nie tylko ty... Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 08:03 wiem teoretycznie, ale czesto w grze nie widze, dla mnie "spalony"to bez sens no bo co - biegnie sobie taki napastnik z piłeczka w str brameczki, ma juz piekna pozyjce i co ----" oooo przeprazam obronca przodem", jeszcze niech mu czerwony dywan rozłozy zanim zstrzseli gola Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 09:28 no wlasnie, ja tez nie widze w tym sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 09:45 Już mówię - gdyby nie było spalonego gra wyglądałaby tak - każda drużyna siedzi na polu karnym drużyny przeciwnej i czeka na długie podania własnego bramkarza. Nie byłoby gry. Opłacałoby się tylko podawać pod bramkę przeciwnika. A to wystarczy na 15 minut gry. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 08:33 Wiem. Nie tylko teoretycznie: jak spalony, to WIDZĘ mój nm, ex-piłkarz, w szoku był, że wiem Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 08:41 To proste, jeśli piłkarz strzeli gola i się z niego nie cieszy - to na bank jest spalony Odpowiedz Link Zgłoś
helufpi Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 09:40 A znasz w ogóle kogoś >7 lat, kto nie wie? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 10:35 To chyba jak gracz strzeli gola, ale z pozycji za blisko bramki, po przekroczeniu jakiejś linii. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 10:49 ja chociaz piłką się nie pasjonuję, ale oglądam duże imprezy, bo poziom jest normalny Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 10:58 Chyba kazdy glupi wie co to "spalony"... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: ile jematek wie, co to "spalony"? 14.06.14, 11:05 ja wiem. zeby bylo smieszniej - nie umiem wytłumaczyc, ale umiem rozpoznac Odpowiedz Link Zgłoś