nangaparbat3 08.08.14, 16:28 Gdyby nie reklama jakiegoś filmu, wciaż nie wiedzialabym, ze Cohen śpiewa jeden z najpiekniejszych wierszy Garcii Lorki - tu przeklad a tu piosenka Tak sobie patrzę - moze on i kurdupel, ale twarz - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka10 Re: Cohen śpiewa Federico 08.08.14, 17:18 W ub. roku na koncercie byl niesamowity. "Take this walz" zaspiewal super. Az sie wierzyc nie chcialo, ze facet ma prawie 79 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Cohen śpiewa Federico 08.08.14, 17:22 Wspaniałe. Nie mogę uwierzyć, że kiedyś - byłam młoda i głupia, ok - serdecznie go nie znosiłam i strasznie mnie nudził. Teraz kocham. Nota bene, synusia ma bardzo przystojnego, też muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Cohen śpiewa Federico 08.08.14, 19:43 Mnie do dzisiaj trochę nudzi, jeśli mam sluchać go dluzej niż 2-3 piosenki. Chyba ze "Halleluyah" - moę sluchac w kołko. Syn obiektywnie ladny, ale mnie sie nie podoba. Doczytalam jeszcze, że jest i corka, i na imie ma Lorca wlaśnie, i to nie jest przypadek, na cześć Federica, jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś