mildenhurst Re: 23.03.15, 11:10 Ja bym jednak poszukała złotego środka. Warto zweryfikować różnicę między strojami. Kwaśniewska szyk i klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 11:13 w zasadzie głownie łamię zasady długością chyba nie tylko długością... ważne, że córce, synowi i, zachowawczemu, mężowi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 13:04 Tylko jest ryzyko, że goście weselni pomyślą, że autorka tak się wykosztowała na organizację wesela, że na sukienkę zabrakło, więc wyciągnęła kieckę z Sylwestra 1994/1995. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Nie wierzę 23.03.15, 13:12 Nie wierzę, że nie jesteś w stanie podjechać do miasta posiadającego jakieś większe centrum handlowe i znaleźć wiosennej bardziej eleganckiej sukienki na podszewce. Możesz najpierw sprawdzić ofertę w necie, a potem przymierzać konkretne sukienki. Na miejscu zwykle jest usługa skrócenia/dopasowania. Gratuluję figury, ale nadal nie jest to sukienka na czyjkolwiek ślub, ani sukienka dla 40+ latki. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nie wierzę 23.03.15, 13:22 A gdzie ta figura pokazana? Z chęcią zobaczę. A do autorki, zdecydowałaś już jakie buty, i czy gołe nogi czy w rajstopach? Chyba ciężko będzie dobrać do tej sukienki, na co stawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vocativa Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 13:18 Zdecydowanie ważniejsze, żebyś dobrze się czuła i ładnie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 13:28 Mnie by nie przeszkadzało, żeby matka panny młodej tak się ubrała, z pewnością nie uczyniłabym tego przedmiotem plotek, czy złośliwych uwag. Natomiast sama jednak tej kiecki na ślub kogokolwiek bym nie wdziała. Owszem, rozważyłabym jako opcje do przebrania późnym wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 21:46 Bardzo mądra wypowiedź, jedna z perełek w tym wątku. Reszta to pospolity hejt. Odpowiedz Link Zgłoś
incubus_0 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 21:56 Nie czuję, żebym hejtowała. Staram się wypowiadać w sposób wyważony. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 22:59 Toć napisałam, że to jedna z perełek w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst jaki strój męża? 23.03.15, 13:32 przy takiej sukience musi być równie ekscentryczny, podpowiesz jak ojca młodej wystroisz? Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 13:43 Ostatnio kupiłam na imprezę firmową prostą kieckę w h&m. Ładny krój, materiał mógłby być lepszy, prosta, w kolanko, zabudowany dekolt. Super jest, a koszt niewielki. Naprawdę zainwestowałabym w taką sieciówkową sukienkę na sam ślub przynajmniej, inwestycja 150 zł. np. www.orsay.com/pl-pl/moda/sukienki/sukienka-z-koronki-niebieski-46802244.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 21:47 beverly1985, dzięki za linka Po prostu muszę sobie taką kupić Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 24.03.15, 09:16 Beverly, ta sukienka jest śliczna i elegancka . Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 13:43 O jej... Mam nadzieję, ze będzie na weselu tafla lodu, łyżwy odpowiednio upstrzysz kamieniami swarovskiego. Nie no jednak jest ogromna różnica między " zegzi mumma" a elegancka kobieta. Nie wiem czy ci odbija z racji wieku ( bo może kryzysik dopadł ) czy chcesz wszystkim udowodnić... nawet nie wiem co. boje się myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:00 Lepiej zrób rachunek sumienia i zastanów się co takiego zrobiłaś rodzinie, że pozwalają (a wręcz zachęcają) do założenia takiej sukienkę na ślub (i to kościelny) i wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:02 Mąż szuka pretekstu do rozwodu. --- Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek). Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:04 mąż będzie ubrany tak, że jej nie "przyćmić" Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:13 no ale odrobina błysku nie zaszkodzi, może tak: Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:21 i.wp.pl/a/f/jpeg/23329/akpa_hasselhoff_male.jpeg" border="0" alt="https://i.wp.pl/a/f/jpeg/23329/akpa_hasselhoff_male.jpeg"> dla męża np hiihi ,aby wpasować sie w konwencje.. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:27 [url=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23329/akpa_hasselhoff_male.jpeg]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:28 Wuj,nie mogę wkleić,i tak brzuch mnie boli ze śmiechu 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 24.03.15, 21:53 pomogę: Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Nie sądzę, żeby w realu była taka reakcja 23.03.15, 14:11 jak tu na forum, ale mimo wszystko namawiam na kupno czegoś innego na ślub i pierwsze godziny wesela W swoją wymarzoną kreacje zdążysz się przebrać po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Tak, bardzo 23.03.15, 14:12 To nie jest kiecka na czyjkilwiek slub. Chyba, ze slub jest w konwencji "gwiazdy tancza na lodzie w burdelu", wtedy jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:26 Powinnas pomyslec o jeszcze jednej kreacji. Ta pierwsza dobra jest po godzinie dwunastej, ale nie do kosciola! Mysle, ze ludzie beda sie na ciebie patrzec pod katem- ale sie odstrzelila, ale nie na zasadzie, ze zrobisz furore. W tym wieku i w takiej sukience, nawet gwiazda filmowa furory nie zrobi. Skora juz nie taka, nogi rajstopami przykryjesz,a le szyja, ramiona, biust, to juz nie wroci... Tak troche biednie bedziesz wygladac, no i kuso, zwlaszcza w kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:36 Skora juz nie ta > ka, nogi rajstopami przykryjesz,a le szyja, ramiona, biust, to juz nie wroci... Oj już nie przeginaj, jeśli ma dobrze nawilżoną skórę, szczupłe ramiona, i tak jak twierdzi ładną sylwetkę to nie w tym problem. Ma 43 lata nie 80. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 15:11 Mozna pieknie pokazac dekolt, gdzie glownie beda sie patrzec na biust, a nie na szyje i zakryc ramiona, oraz plecy. Czterdziestoletnie kobiety, nie powinny nosic takich kiecek, bo to naprawde uwydatnia mankamenty ich urody. Nie pisze tego zlosliwie, SERIO, naprawde w tego typu kiecce dobrze wyglada osoba mloda i szczupla, oraz wysoka. Autorka doszyje sobie jeszcze fioletowe ramiaczka, by przykryc stanik, to ja juz nie wiem jak to komentowac. Nie wiem jak w tym wieku mozna sie decydowac na taka sukienke, to znaczy niby wiem, bo bylam na wielu slubach i widzialam podobne kwiatki, a jednak zawsze mialam w glowie- jak ona wpadla na to by sie tak ubrac???? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:05 Moim zdaniem ta kiecka jest do dooopy i już dawno wyraziłam swoje zdanie. Ani góra ani dół nie pasuje mi pod żadnym względem, no ewentualnie jak większość pisze, na lodowisko czy konkurs tańca towarzyskiego. Ale na Boga dlaczego myślisz, że 43 letnia kobieta ma w takim złym stanie skórę, że powinna się skrzętnie zakrywać? Wiem, że to może od czapy ale wszystkie damy na Oskarach grubo po 50 miały suknie strapless i wyglądały zjawiskowo. Kowalska też może. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:22 I nawet przykład podam. Nasz forumowa koleżanka guderianka jako matka trójki dzieci prezentuje się niebo lepiej niż tłumy dwudziestolatek. Stan jej skory jest b.dobry, nawet się wygłupiłam, i o fotoszop oskarżyłam. Jedyne czego nie wiem to ile mam lat, znaczy raczej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
werualta Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:31 sukienka jest kiczowata, nie na wesele dla 43-latki, ośmieszająca jest ta kiecka.... Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 14:52 No mozna wyglądać dobrze JAK Na 43 lata ,co nie znaczy ze sie ma gładka nawilżona jędrna skore jak 20 paro czy nawet 30 latka ,bez jaj.a ta sukienka dużo odkrywa wiec wypada sie dobrze pod tym względem prezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:00 rhysmeyers22 napisała: > No mozna wyglądać dobrze JAK Na 43 lata I jeżeli tak niby świetnie i jędrnie wygląda w tym wieku, to na co niby jej dodatkowe ramiączka i stanik? To sukienka, w której idzie się na całość, albo nie wkłada w ogóle. Ale jeżeli się wkłada, to należy liczyć się, że staniemy się gwiazdą programu. Nie wierzę, no nie wierzę, że panna młoda będzie miała na sobie coś bardziej zwracającego na siebie uwagę. Nawet największa tandeta będzie w bieli lub kremie wygląda skromniej i stonowaniej od tych brylantów jednej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 chwalisz się czy żalisz ? 23.03.15, 14:52 bo skoro i tak zamierzasz włożyć tę sukienkę to w jakim celu ten wątek ? Jaka to ja jestem odważna bo pół goła pójdę na ślub ? O to Ci chodziło ? Bo przecież nie obchodzi Cię opinia, że wykażesz się kompletnym brakiem klasy zakładając sukienkę, która wierzę, że na żywo jest efektowna ale kompletnie nie na taką okazję . Na pewno ktoś Ci będzie prawił komplementy, ale za plecami obrobi d**e aż miło ...I o ile Twoja córka nie ma sukienki rodem z moje wielkie cygańskie wesele ( a skoro zaakceptowała Twój wybór to obawiam się, że wyczucie stylu mogła odziedziczyć po Tobie ) to będziesz na ustach wszystkich. Pamiętaj, że pannę młodą można przyćmić również w złym tego słowa znaczeniu. Ale przecież opinie Cię nie obchodzą więc wracamy do początku . Jaki był cel tego wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 15:46 A wkładaj! Mnie zupełnie nic do tego, co będziesz miała na ślubie córki. Tylko dlaczego ja mam coraz większe wrażenie, że to wesele to jakiś happening, a azile.oli - byt forumowy li i jedynie? Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 20:35 Też już tak myślę! Ze to jakiś happening, bo przecież dojrzała kobieta nie może mnożyć tak bezsensowynych wątków okołoweselnych. Nawet się nie zniechęca tzw. dobrymi radami i częstymi złośliwościami komentujących. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 22:00 Otóż to! Przecież ta kiecka jest wręcz prowokacyjnie nieprzystająca do okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 15:49 ... są wesela i wesela. Można bawić się w remizie i można na Zamku Książ. Na jednych ujdą cekiny, panterki i długość za tyłek, na innych tylko pastelowa, zachowawcza klasyka. Dajcie spokój wątkodawczyni, jeśli sukienka pasuje jej do miejsca i towarzystwa, to niech idzie. Moim zdaniem, lepsza okazja dla tej sukienki to byłby Sylwester w gronie przyjaciół, ale jak kupiła i nie musi występować przed królową angielską ani na obiedzie w ambasadzie, to niech włoży... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 15:59 Na tym forum ktoś kiedyś napisał : Jak ci trzy osoby mówią , że jesteś koniem to rozważ kupno siodła=zwróć uwagę ile kobiet napisało, że sukienka się nie nadaje i przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
green_agula Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:02 jeśli para młoda będzie wyglądać tak : to Twoja kiecka pasuje idealnie na tą okazję Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:04 Rany, to miało miejsce w Polsce????? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:08 sądząc po dekoracji w tle - tak Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 22:07 Czy pan młody ma tam adidasy? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:18 ej no nie rób siary... kiecka może i ok ale nie na taką okazję jak ślub córki.. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:27 Buahahahhahahaha. Jak przeczytałam pierwszy post, to pomyślałam sobie - spoko, pewnie chodzi o coś takiego: i159.photobucket.com/albums/t152/sparkle014/taylor-swift-hm-premiere-15.jpg Może nie klasyka w wieku 40+, ale może być fajnie. A potem zobaczyłam zdjęcie kiecki i padłam. Do tego to jeszcze tylko dżetów wtopionych w lakier na paznokciach brakuje, albo faktycznie - łyżew figurowych Ale co Cię obchodzi zdanie forum, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
incubus_0 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:33 Azile, weź jeszcze jedno pod uwagę. Możesz wyglądać w tej sukience oszałamiająco, mieć super figurę, skórę i wyglądać na 30 lat a nie 43. Tylko że ona nie pasuje do uroczystości, jaką jest ślub i wesele. No nie pasuje, jednak określone okoliczności wymagają dopasowania się strojem. I pomyśl jeszcze o jednym - możesz narazić córkę na nieprzyjemności. Wystarczy, że jakieś podchmielone towarzystwo, jej znajomi, rodzina młodego, ktokolwiek w niewybredny sposób skomentuje Twoją kreację. Może nawet jako komplement, ale przaśny. Chcesz narażać córkę lub zięcia na na weselu na komentarz typu "ale bym ja przeleciał"? No może nawet z uznaniem, ale niefajnie. Nie masz 100% pewności, czy wszyscy goście zachowają się z klasą, czy nie będą komentować Twojego stroju tak, że dotrze to do państwa młodych. Myślisz, że Twojej córce byłoby miło w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:52 Ja akurat wierzę, że można mieć po 40tce skorę lepszą niz niejedna dużo młodsza kobieta i mozna wyglądać 10 lat młodziej. To jeszcze nie menopauza, nie przesadzajmy Tyle tylko, że na weselu córki nieistotne jest, na ile Azile wygląda, bo i tak każdy wie, że to matka (i teściowa ). I dlatego - z lepszą czy gorszą skorą i figurą - i tak będzie wyglądać niestosownie, a w oczach młodego pokolenia gości - śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 16:33 Cudowny wątas Zachwyciła mnie zwłaszcza konstruktywna pochwała asi_i_p: "jeśli ten materiał rzeczywiście tak spływa jak na tej modelce, a nie elektryzuje się i przyczepia, to daje efekt wody morskiej z pianą w świetle księżyca (tylko żadnych ramiączek tiulowych, przy tej koncepcji to musi być asymetryczne) i na ładnej osobie będzie wyglądać ładnie." Efekt wody morskiej z pianą w świetle księżyca, ojp Moim zdaniem nie doceniacie estetyki azile. Przypominam, że w starterze rozważała ewentualne założenie stanika z silikonowym ramiączkiem. Skądinąd nie wyobrażam sobie tej kiecki z doszytym ramiączkiem, przecież to kompletnie rujnuje jej założenie asymetryczne. Azile, nie wygłupiaj się, będziesz wyglądać jak idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:00 Woda morska z piana ,rzeczywiście 😂😂 arielka jak nic 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: zdaniem młodzieży.. 23.03.15, 16:58 moja 15 latka , gdy pokazałam jej zdjęcie : M: Chyba żartujesz Ja: No nie żartuję M: Ale to przecież nie na ślub ? A to ona jest na zdjęciu ? Ja: Nie M: A ile ona ma lat ? Ja: nie wiem, przed 50 tką M: przecież to ani na ślub ani na jej wiek nie pasuje kurtyna Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: zdaniem młodzieży.. 23.03.15, 17:04 wiesz, córka azile jest ciut starsza i jej się gust już wykrztałcił Odpowiedz Link Zgłoś
azile.oli Re: zdaniem młodzieży.. 23.03.15, 21:19 Gust, jak gust, ale ortografia na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: zdaniem młodzieży.. 23.03.15, 21:50 aankaa napisała: > wiesz, córka azile jest ciut starsza i jej się gust już wykrztałcił Wy.. co zrobił?? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: zdaniem młodzieży.. 24.03.15, 10:30 bożesztymój ! <ze wstydu pod biurko wlazłam> Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:03 Azile, przejdziesz do historii forum, obawiam się, że zajmiesz I miejsce, zdetronizowałaś samą Zia (Zię ? Ziję ?) Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:08 To taka Zia dla dorosłych Swoją drogą, serio - ja też kojarzyłam Azile do tej pory jako forumkę sensowną i umiarkowaną. Coś tu się popsuło. Czy istnieje określenie 'bridezilla' na matkę ślubną? Albo 'pieluchowe zapalenie mózgu' w kontekście ślubu? Bo chyba mamy tutaj do czynienia z takim przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:14 mam nadzieję, że chociaż tańczyć tak nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:37 Ale sukienkę da się poprawić i odjąć jej nieco seksualności. Proponuję dodać nieco materiału na biodrach, by nie było tak oble, kamuflujemy nie tak świeże ramiona i nogi dodatkowymi brylantami, do tego fru fru na głowę, odpowiedni makijaż i mamy tak: Albo od razu traktujemy atak jako najlepszą obronę, idziemy więc na całość i wycinamy dół oraz środek, zarzucamy wycinki wokół szyi, robimy więcej fru fru na głowie i wychodzi to: Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 18:47 Koniecznie te rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 20:27 O, ta druga wersja w pełni oddaje charakter rasowej teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 24.03.15, 23:33 popłakałam się Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 20:32 iwles napisała: > > mam nadzieję, że chociaż tańczyć tak nie będzie No właśnie szkoda Ja bym na jej miejscu już poszła na całość Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 21:39 Popłakałam się Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Czy to bardzo niestosowne ? Weselna kreacja. 23.03.15, 17:06 IMO tylko sie osmieszysz . I nie chodzi o to, ze za krotka, wyglada po prostu toto jak kostium dla lyzwiarki figurowej. Serio dobrze bys sie w niej czula? Odpowiedz Link Zgłoś
awesome810 a ten ślub i wesele 23.03.15, 17:11 to kiedy są zaplanowane? A raczej: czy to prawda, czy taki sposób na podgrzanie forumowej atmosfery? Odpowiedz Link Zgłoś