rosapulchra-0 15.04.15, 12:45 Zwiastun zapowiada się ciekawie. Jak sądzicie? Będzie co oglądać? Sama Maja Frykowska w jednej z głównych ról O innych nazwiskach to chyba nawet nie trzeba wspominać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: Ostatni klaps 15.04.15, 13:08 ta Frykowska to zdolniacha = tak spaskudzic takei dobre nazwisko filmowe Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Ostatni klaps 15.04.15, 13:46 Po przeczytaniu tytulu pomyslalam, ze najmlodsza corka sie wyprowadzila i juz nie bedziesz jej karac. Ewentualnie ze bedzie o jakichs praktykach S-M Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Ostatni klaps 17.04.15, 08:59 kk345 napisała: > Sama Maja Frykowska? Wow!!! no sama ONA...sama Ona... Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Ostatni klaps 15.04.15, 13:53 "sama Maja Frykowska" ??? nie wiem czy sie przemoge aby ja ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ostatni klaps 16.04.15, 10:11 A co to, bo nie chce mi się linka otwierać? następna część Greya? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ostatni klaps 16.04.15, 10:16 Nie kłopocz się. Rosa jak zawsze wrzuca linka bez żadnej swojej opinii, a potem albo sie zgadza z jego treścią, albo od niej dystansuje- w zależności od tego, jak sie dziewczyny wypowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ostatni klaps 16.04.15, 12:27 No cóż.. jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to twój problem. Li tylko Poza tym bawisz mnie niezmiennie tym ciągłym przypie...niem się do mnie. Serio, serio! Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ostatni klaps 16.04.15, 12:50 > Poza tym bawisz mnie niezmiennie tym ciągłym przypie...niem się do mnie. Serio, Ależ wiem, wiem. Jestes ogólnie znana jako osoba radosna i wyluzowana, jeśli ktoś na forum pisze o luzie i radości życia, to wszyscy automatycznie kojarzą "o, to zupełnie jak rosa!" Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ostatni klaps 16.04.15, 13:01 Jesteś takim wdzięcznym obiektem, wstyd nie skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Ostatni klaps 17.04.15, 09:00 rosapulchra-0 napisała: > Poza tym bawisz mnie niezmiennie tym ciągłym przypie...niem się do mnie. Serio, > serio! Jak to jest rosa,że do ciebie to sie wszyscy dopier.dalają, a jak ty komuś dopier... to tego nie raczysz zauważać? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ostatni klaps 16.04.15, 12:28 No przeca M.F. świętą została ostatnio, nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Ostatni klaps 16.04.15, 12:54 Maja Frykowska, frytka czyli. A jej nie było Agnieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ostatni klaps 16.04.15, 13:04 Tak było Ale jako Agnieszka mogła sobie pozwolić na te.. rozbierane sceny, jako Maja to już nie A może coś pomyliłam? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Ostatni klaps 17.04.15, 05:10 Frykowska - nie dziękuję Po obejrzeniu zwiastuna za film tym bardziej raczej też podziękuję. Jak większość PL komedii ostatnich lat, poziom widać, że to będzie na żenującym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ostatni klaps 17.04.15, 11:34 Oj tam, oj tam, nie nastawiaj się negatywnie Może ta będzie dobra? Odpowiedz Link Zgłoś