Dodaj do ulubionych

Jechać czy nie

IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 16:23
Od jutra mam opłacony pobyt na Słowenii na kempingu Terme Catez na tydzień.Jednak prognozy pogody są bardzo niezachęcające.I nie wiem czy jechać czy nie.Jeśli ktoś był na Słowenii w tak deszczową pogodę może mi coś doradzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Vodice Re: Jechać czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 16:32
      Jak forumowicze mają za kogoś, kogo nie znają, zdecydować ?
      Wszystko zależy od tego, czy jesteście przyzwyczajeni do spania na kempingu w różnych warunkach.
      Ludzie jadą nad Bałtyk w lipcu i wtedy pogoda jest tam taka sama jak teraz w Słowenii.
      I wytrzymują.
      Z drugiej strony, jak się pochorujecie z zimna, bo waszym zdaniem normalna temperatura to 35 stopni w cieniu, to nikt was nie będzie brał na swoje sumienie.
      A prognozy pogody są o kant d... ubić, ten na dłużej niż 1 dzień sprawdzają się w 20%
      • Gość: Gość Re: Jechać czy nie IP: *.play-internet.pl 28.05.13, 16:45
        Podobno pogoda ma się od jutro poprawić. My byliśmy w zeszłym roku na tym kempingu pod namiotami, ale było upalnie. Tak czy inaczej jest co robić. Można iść na kryte baseny (3 h w cenie zakwaterowania- vacansoleil) lub 2 nieograniczone wejścia na baseny odkryte z bardzo ciepłą wodą. Można też trochę pozwiedzać np. Zagrzeb. My ruszamy za 2 tygodnie do Chorwacji. Pozdrawiam
    • hepik1 Re: Jechać czy nie 28.05.13, 18:50
      A ktos odda kasę jeśli nie pojedziesz?
      A od deszczu i w kilkunastu stopniach plus się nie umiera.
      • hepik1 Re: Jechać czy nie 28.05.13, 20:55
        A tak na poważnie,naprawdę podejmiesz decyzję ,mając opłacony pobyt,na 24 h przed wyjazdem,na podstawie jakiejś opinii na forum?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka