Dodaj do ulubionych

Jadymy nad morze :D

03.07.15, 12:14
Od 2006 nie byłam nad morzem, aż wstyd się przyznać... i będę się telepać z dzieckiem i walizą 9 godzin z dwiema przesiadkami a i tak cieszę się jak dzieciak, bilety kupione ( a problem był bo wszystko prawie porezerwowane, kwatery też) a mimo to udało się w terminie, który mam wolny. big_grin big_grin
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 13:57
      To,super,milej zabawy,odpocznij tam.
    • gazeta_mi_placi Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 14:01
      Weki spakowane? Jajka na podróż spakowane? Ciepła odzież na okoliczność bałtyckiej pogody (w tym czapki, ciepłe polary) wzięte?
      • tol8 Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 14:52
        Hel. Przełom czerwca i lipca 2015. Temperatura wody 18 stopni, na słońcu 27-35 stopni od tygodnia. Chmury i wiatr znamy jedynie z opowiadań. Żar taki, że nie idzie wytrzymać. Jedyny dlugi rękaw jaki mamy, przydaje się po zachodzie słońca. Cały dzień w strojach, nawet na obiedzie...
        Po co piszesz głupoty???
        • nov-a15 Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 16:32
          Potwierdzam!!! My tez na Helu od paru dni i upaly sa! Ani jednej chmurki, piekna pogoda big_grin
          • tol8 Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 16:49
            I tylko w sklepach słychać modlitwy o deszcz smile Pogoda w tym roku jest straszna smile Nie ma ani odrobiny wiatru, woda w morzu stoi, słońce nie ma gdzie się schować. My na Helu pierwszy raz i jak na razie to jesteśmy w szoku, że zachodów słońca nie ma uncertain
            • hemp_plant Re: Jadymy nad morze :D 05.07.15, 10:21
              są, przepiękne, tylko nad zatoką smile
              hel rules, choć zalezy gdzie, w tym roku pierwszy raz od 14 lat nie bedzie mnie w ukochanych chałupach- ale plywamy na deskach w tym roku gdzie indziej
        • lauren6 Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 17:21
          Na pewno zmarzna. Trzeba było zarezerwować all inc w Grecji lub Tunezji big_grin
    • ichi51e Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 14:39
      9h? Boze... A nie da siekos szybciej? Sprawdz samoloty - ja ostatnio za 9zeta bilety kupilam i to na ostatnia chwile
      • niutaki Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 14:52
        dawaj jak najszybciej, poki pogode mamysmile
      • aquella Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 15:56
        no nie da się szybciej pociągiem, samolotem się jakoś boję, a skąd tak niskie ceny co to za linie za 9zeta?, poza tym porównując samolotem 9godzin to dopiero jest masakra ( latałam do Meksyku i dalej to wiem), w samochodzie mi niedobrze i mam klaustrofobię a jak bym się uparła to dałoby się pod znajomych podczepić, tudzież zostaje blablacar, ale ja naprawdę lubię pociągi tylko boję się o warunki troszkę
    • d.d.00 Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 15:05
      Super, odpoczywaj smile)))
      • chocolate_cake Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 16:56
        Trafiłaś na piękną pogodę 😊
        Baw się dobrze.
    • eliszka25 Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 16:57
      w takim razie milego odpoczynku zycze!
    • angeika89 Re: Jadymy nad morze :D 03.07.15, 21:15
      Udanego wypoczynku smile Ponoć od niedzieli mają być u nas burze ale może że chwilowe. Ja mam 100 km do morza i często jeździmy na weekendy.

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
    • black.sally Re: Jadymy nad morze :D 04.07.15, 09:22
      jak pojechałam kilka late temu po długiej przerwie nad morze pomimo słabej pogody to uważam,że było świetnie smile
      • aquella Re: Jadymy nad morze :D 04.07.15, 09:33
        też mam gdzieś pogodę, w zasadzie zaliczylam takie poparzenie na dole pleców w kwietniu, że muszę mieć mocno zabudowane majty albo jednoczęściowy, w którym zazwyczaj się gotuję, także parcia na pogodę nie mam to nie o to chodzi
    • zofijkamyjka Re: Jadymy nad morze :D 04.07.15, 10:57
      ja już tu jestem. Upał!
      • angeika89 Re: Jadymy nad morze :D 04.07.15, 20:50
        No dziś mega prażyło... Jakieś 33 st były.

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka