zosia_1 04.04.17, 15:01 Szukam urządzenia które zetrze ziemniaki i inne warzywa: marchewkę, kapustę białą, zmieli mieso, zrobi sok, nie tylko z cytrusów, da sie coś takiego znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Robot wielofunkcyjny 04.04.17, 15:34 maszynka do mielenia mięsa zelmerv+vprzystawki różne. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech144 Re: Robot wielofunkcyjny 04.04.17, 16:15 Polecam bosch mum. Ostatecznie tm z tym że ja używam go przeważnie do gotowania. Soki to tylko z wyciskarki. Tutaj polecę markę hurom. Sok bez cząstek. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Robot wielofunkcyjny 12.05.17, 16:48 o jesu jaka fajna ta skaczaca kulka Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Robot wielofunkcyjny 04.04.17, 16:20 Zelmer. Wydasz 300zl i masz tam wszystko. Dodatkowo wszelkie dodatki są łatwo dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Robot wielofunkcyjny 12.05.17, 16:04 kupiłam sobie Zelmera za 300 zł, dzięki temu już jadamy w domu pasztet z mięsa, a nie z odpadów sklepny, buraczki ściera w mig, to samo z marchewką na surówkę, z ziemniakami na placki ziemniaczane na babkę ziemniaczaną, bo mi się nigdy nie chciało ręcznie wcześniej trzeć, białą kapustę na surówkę colesław. Jestem bardzo zadowolona. a Wy jakie potrawy robicie przy pomocy/z pomocą tej maszynki?? Odpowiedz Link Zgłoś