Dodaj do ulubionych

Fb znowu....

02.07.17, 07:55
Mam pytanie, czy jesli kto u siebie oznaczy mnie w wydarzeniu np w rewelacyjnym nastroju z tajemnicza na bachamach wink to czy to zawsze wyswietli sie na osi czasu u mnie.
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: Fb znowu.... 02.07.17, 08:16
      Zajrzyj w ustawienia w zakładkę 'prywatnosc' lub 'bezpieczenstwo'. Gdzies tam masz opcje ustaeienia sobie czy mozna Cie oznaczac w postach i czy musisz to akceptowac zeby pojawilo sie na Twojej osi czasu.
      • ksionzka Re: Fb znowu.... 02.07.17, 08:45
        Aha, czyli ogolnie zawsze ma sie pojawic jesli nie mam nic poszperane w ustawieniach a jesli nie chce to moge sobie akceptowac lub nie. Ok, dzieki. Myslalam ze to osoba odznaczajaca mnie ma zadecydowac czy u mnie sie to pojawi czy nie.
        • allatatevi1 Re: Fb znowu.... 02.07.17, 16:03
          Niestety to złudne poczucie decydowania o własnej prywatności.
          Nawet jeśli nie pojawi się na Twojej osi czasu, to i tak pojawi się na wallu znajomych (poczytaj dokładnie regulamin ustawień prywatności fb najlepiej w angielskiej wersji językowej).

Czyli tak - ten kto Cię oznacza, decyduje kto to widzi - wszyscy, znajomi znajomych, tylko znajomi, tylko on i osoba otagowana.
          Jedyne co możesz zrobić to ewentualnie zablokowania a priori żeby ktokolwiek mógł Cię tagować. Albo lepszy sposób - przyjmować do znajomych tylko sensowne osoby.
          • 1st.world.problems Re: Fb znowu.... 02.07.17, 16:08
            Zawsze można "unfriendowac" jeżeli komuś pozornie-sensownemu nagle odbije i pooznacza np 150 swoich znajomych w jakimś głupim nagraniu wrzuconym po spożyciu %
          • zona_mi Re: Fb znowu.... 02.07.17, 20:28
            Można usunąć znacznik i po sprawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka