Dodaj do ulubionych

Kocia skórka na nerki

29.12.17, 22:01
Wiecie, że są barbarzyńcy, którzy zamiast wziąć sobie żywego milusiego kota (a są takie 3, które szukają domu) i przytulić, to kupują kocią skórkę i noszą pod ubraniem?
Barbarzyństwo, prawa?
Obserwuj wątek
    • chatgris01 Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:03
      Ludzie, ktorzy nie cierpia kotow, w poprzednim wcieleniu musieli byc szczurami.
    • kota_marcowa Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:04
      A mogliby mieć takie 3 żywe, słodkie

https://i66.tinypic.com/1m89u.jpg
      • lellapolella Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:15
        Nie wiem dlaczego, ale niektórym się wydaje, że jeśli wolą króliczki, to muszą prześladować kotki... A przecież prasłowiańska grusza każdemu da schronienie
        Tu dowód od 1min50s
        www.youtube.com/watch?v=GYlPTNeq5X4
    • ichi51e Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:26
      raz mi sie zdarzylo na Kole (taki bazar w Wwie). mowie do matki "patrz czlowiek ma kociaki!" i podchodzimy a tam cale stoisko ze skorkami kocimi. malo zesmy sie nie porzygaly mu na te skorki.
      • ichi51e Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:28
        i jeszcze z takich historii - mama mi opowiadala ze jak w latach 60tych byla u siostry w Londynie to w okolicy zaczely ginac koty i okazalo sie ze facet lapal wlasnie na skorki i tluszcz (Anglik zeby nie bylo lata 60te). Gazety o tym pisaly wiadomo jak Anglicy kochaja koty. jak go zlapali to mial obstawe policyjna jak boss mafii bo bylo realne ryzyko ze ludzie go zlinczuja.
    • agrypina6 Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:27
      OKROPNOŚĆ.
      • capa_negra Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:28
        Bo ludzie to potwory, niejednokrotnie
        • lellapolella Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:39
          Moja babcia podkrakowska miała sąsiadkę, o której krążyły plotki, że w czasie wojny jadła koty. Kiedy któreś z nas przyjeżdżających w wakacje natknęło się na nią, wiało z krzykiem jak najdalej. Baliśmy się jej jak diabli.
    • ichi51e Re: Kocia skórka na nerki 29.12.17, 22:31
      dla ludzi o mocnych nerwach www.pomorska.pl/polska-i-swiat/art/7026153,zamosc-skorki-ze-swiezych-kotow-sprzedam,id,t.html podobno na allegro tez chodza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka