cud_bogini_w_bikini
07.01.18, 14:02
Dziewczyny kochane, na Was zawsze można liczyć.
Potrzebuję sukienki dla kobiety, która sama zawsze w cieniu, robi wiele dla innych kobiet - zwłaszcza wychodzących z przemocowego związku. Proszę, nie pytajcie o zbyt wiele. Najpierw była opcja, że ona nie pójdzie, ale teraz zgodziła się, że pójdzie, jeśli będzie miała w czym, a jej szafa = 0 sukienkek nadających się na jakiekolwiek wyjścia, m.in dlatego, że sporo ostatnio schudła, ponieważ wreszcie leczy prawidłowo tarczycę. W gronie najbliższych dziewczyn uradziłyśmy, że ma wyglądać jak milion dolarów. Kosmetyczka i fryzjer już załatwione.
Potrzebna nam sukienka, buty, torebka. Budżet max 750 zł za całość.
Warunki - sukienka wyjściowo - balowa (czarna, granat), rozmiar 44. Dziewczyna ma 175 cm, 83 kg, niestety zbędne kilogramy zlokalizowane na brzuchu - typ gruszki. Nie chcę pisać o szczegółach, ale bezdyskusyjnie trzeba zakryć ramiona (może rękaw 3/4?) i nogi włożyć w ciemne pończochy/rajstopy. Biust 85E/F Czy coś się da zrobić, bez efektu postarzenia i ciotki-klotki? Może sukienka bardziej skromna i odjechane dodatki? Ja jestem kiepska w wyszukiwaniu w internecie, ale wiem, że dla Was to pestka. Proszę pomóżcie. bo dla niej warto. Dodatkowym problemem jest czas - mamy 2 tygodnie. Jakieś ewentualne poprawki może zrobić koleżanka, ale na szycie czasu nie ma. Potrzebujemy pewnego adresu internetowego z szybką dostawą. Czy coś się da zrobić?