Dodaj do ulubionych

Zwrot zakupu

05.02.18, 18:35
Potrzebujac zgubic troche kg kupilam sobie orbiter. To juz drugi w mojej karierze. Pierwszy kupiony prawie 10lat temu, sluzyl przez kilka lat i odsprzedalismy go w pelni sprawnego kiedy wyrwalam sie z wieku niemowlecego i moglam pojsc na silownie. Teraz po przeprowadzce mam daleko do silowni, stad zakup. Kupilam sprzet w porownywalnym poziomie cenowym i ze zblizonymi parametrami do poprzedniego, choc innej firmy. Wczoraj go zlozylismy, dzis pierwsze cwiczenia i calkowity brak satysfakcji. Teoretycznie wszystko dziala, kolo zamachowe sie kreci, moge na komputerze zwiekszac i zmniejszac obciazenie, co tez dziala, moge wlaczyc sobie wiatraczek i on dziala, szkoda tylko ze ja majac 170cm powiewu nie czuje wcale, dmucha gdzies w gore, moge sobie sprawdzic tetno, co jest dosc istotnym pomiarem, szkoda tylko ze po 40min intensywnego treningu, gdzie nawet majtki mialam mokre pokazalo mi sredni puls 55, a do tego cale urzadzenie sie buja, tak jakby nie do konca bylo poskrecane, a mocniej skrecic sie nie da.
Zastanawiam sie nad zwrotem, ale w sumie nie wiem czy moge, jak to jest? Zamowilam sprzet przez internet, z dostawa , bylam w sklepie przed zakupem, ale tego modelu nie mieli na sklepie, wiec poniekad kupowalam w ciemno, przyszedl w paczce, do samodzielnego poskrecania, nie ma szans zeby rozlozyc to spowrotem i wlozyc w paczke tak jak bylo (jak puzzle). Odniesienie do sklepu jest w pewien sposob problematyczne, sprzet ma bez mala 2 x 2m i wazy prawie 70kg. Nie wiem co z tym zrobic.
Obserwuj wątek
    • makurokurosek Re: Zwrot zakupu 05.02.18, 18:56
      Jeżeli kupiłaś przez internet masz 14 dni na zwrot , ale w przypadku rzeczy używanej sprzedawca ma prawo zmniejszyć kwotę zwrotu pieniędzy o kwotę zmniejszająca wartość produktu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka