sineado Re: kosmiczne wnętrza 14.04.18, 21:26 Czuję się chora jak patrzę na to. Mnie drażnią wszelkie ozdobniki, a to mieszkanie dla mnie zapełnienione jest śmieciami. Ja lubię przestrzeń, powietrze, naturalne materiały... Ale może znaleźć się amator i na takie cudo. Mój mąż mówi że na wszystko znajdzie się kupiec. Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: kosmiczne wnętrza 14.04.18, 21:26 Jak bym mogla kupić mieszkanie 100 m za takie śmieszne pieniądze, to bym zniosła konieczność wynoszenia tego całego Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: kosmiczne wnętrza 14.04.18, 21:36 > Jak bym mogla kupić mieszkanie 100 m za takie śmieszne pieniądze No nie? Moje pierwsze mieszkanie kosztowało dokładnie tyle, metraż 32m2. Ja tam też mogę powynosić graty, zwłaszcza, że widzę potencjał, z każdego pokoju uratowałabym jedną rzecz np. te białe fotele, albo fioletową kanapę. Garderoba też się nada. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: kosmiczne wnętrza 14.04.18, 22:49 Co się znajduje na litość boską na drugim zdjęciu?! Winda??? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: kosmiczne wnętrza 15.04.18, 09:59 To jest tron. Na nim odbierasz hołdy rodziny, znajomych i całkiem obcych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: kosmiczne wnętrza 15.04.18, 10:30 Podoba sie lub nie, kwestia gustu. Natomiast jest tam jakas spojnosc, w tym mieszkaniu. I fakt, ze kazda sciana inna, tez te spojnosc podkresla, paradoksalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: kosmiczne wnętrza 15.04.18, 15:26 No pisałam - konsekwentnie i spójnie bez gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
loganberry Re: kosmiczne wnętrza 15.04.18, 12:01 Raczej kosmiczny pie...ik. Nie wystarczy zrobić pie...ik żeby mieć eklektyzm, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: kosmiczne wnętrza 15.04.18, 15:42 Jezu jakie okropne. Dostałabym w nim kota. Totalne przeciwieństwo mojego gustu - tandeta, przeładowanie i kicz blee 😣 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: kosmiczne wnętrza 15.04.18, 15:42 Ja prdl ale mydło i powidło. Odpowiedz Link Zgłoś