Dodaj do ulubionych

Fajna torba potrzebna, szukam

23.11.18, 19:18
Niezbyt wielka, ale i nie malutka. Taka na włożenie teczki a4. Porządna, nie za ciężka, bez plastików. Nie dla damulki. Z kieszonkami, przegródkami w środku. Łatwo zamykana. Z biglem, z jajem, z tym czymś. Lekko artystowska, jeśli się da. Chętnie z polskiej firmy. Raczej stonowana w kolorze, bazowy czarny albo szary.
Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • bei Re: Fajna torba potrzebna, szukam 23.11.18, 19:37
      Ale wymyśliłaś😊
      To ja też taką chcę!
    • joanna266 Re: Fajna torba potrzebna, szukam 23.11.18, 22:44
      Ja lubię torebki guess.Tak,wiem 😁Ale lubię i polecam bo mimo iż te co mam poza jedną nie są ze skóry to są niezniszczalne i mają fajne wiszące dynksy winkZ polskich fajne ma marka goshico.
    • mysiulek08 Re: Fajna torba potrzebna, szukam 23.11.18, 23:26
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,167179703,167179703,Torebki.html
      w linku torba alwayswild

prawie spelniajaca Twoje wymagania, miesci A4, porzadna,skora, nie jest ciezka, zero plastikow, nie dla damulki, kieszonki, przegrodki, latwo sie zamyka, firma polska, co bigla i artyzmu to nie wiem na ile tego ma byc
    • bergamotka77 Re: Fajna torba potrzebna, szukam 23.11.18, 23:30
      Mnie się podobają torby Mako, ale dość drogie sa.
    • lauren6 Re: Fajna torba potrzebna, szukam 24.11.18, 10:25
      www.wittchen.com/kobieta/torebki-damskie/skora-licowa,f,g-bf,g-ux,m-w

Mam jedną z tych i polecam. Porządne jakościowo i mają dużo przegródek w środku. Tylko nie bierz skóry saffiano, bo jest cieżka.
      • niu13 Re: Fajna torba potrzebna, szukam 24.11.18, 10:32
        One są ładne, ale odkąd były w Lidlu zrobiły się zbyt oklepane.
        Ja uwielbiam te. Ale waham się jeszcze ze wzgledu na cenę:balaganstudio.com/pl/torby/149-739-ima-m-naturalna.html#/12-kolor-camel
    • laleczkalusia Re: Fajna torba potrzebna, szukam 30.12.18, 07:25
      Sprawdź ofertę marki Milate, na pewno znajdziesz coś, co Ci wpadnie w oko. Torebki są szyte ręcznie z naturalnej włoskiej skóry i wyglądają obłędnie
      • abasia0 Re: Fajna torba potrzebna, szukam 30.12.18, 08:03
        Chyba mam cos dla ciebie, firma z polskiej, głuchej wsi 😉 kupowałam tam torbę na prezent i jestem pod wrażeniem : bardzo solidnie wykonana, ktoś kto to szyje ma złote ręce. Firma nazywa się Barelly Bags , sprzedają internetowo, warto zerknąć na stronę.
    • zazou1980 Re: Fajna torba potrzebna, szukam 30.12.18, 08:27
      Kupowalam ostatnio tylko, ze mala torebke w sloniu torbalskim. Akurat bylam w sklepie stacjonarnym, poprzymierzalam i wybralam najlepsza dla mnie, ale spokojnie jeszcze ze 3 bym mogla miec smile torebki porzadne, skorzane i przede wszystkim ladne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka