Dodaj do ulubionych

Możecie polecić

07.11.19, 15:31
jakieś skuteczne tabletki na odchudzanie? Trochę ostatnio przytyłam, może nie trochę a bardzo. Ogólnie chciałabym zrzucić od 15 - 20 kg. Zdaję sobie sprawę, że nie ma tabletek cud. Już jakiś czas temu schudłam 15 kg ograniczając jedzenie, wyeliminowałam z diety cukier i schudłam. Teraz chciałabym znowu schudnąć, ale wspomóc się jeszcze czymś na odchudzanie. Znacie jakieś specyfiki? Bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Możecie polecić 07.11.19, 15:35
      jakby istnialy takie tabletki, to by nie bylo osob z nadwaga wink

• bialeem Re: Możecie polecić 07.11.19, 18:41
        Istnieją, ale są ekstremalnie niezdrowe (mogą powodować zawały) i w UE nielegalne.
        Za młodu na takich zrzuciłam 12 kg w 1,5 miesiąca. Nawet wtedy bez jojo.
        Nie będę polecała, bo serio efekty uboczne i to ryzyko zdrowotne nie jest tego warte.
    • aqua48 Re: Możecie polecić 07.11.19, 15:52
      Nie ma tabletek na odchudzanie które zadziałają na zasadzie zjem tabletkę i schudnę. Musisz się więcej ruszać i mniej jeść. Innego wyjścia nie ma. Jeśli trzymasz dietę ruszaj się więcej, częściej, bardziej intensywnie.
    • kocynder Re: Możecie polecić 07.11.19, 16:13
      Z farmaceutyków - była kiedyś Meridia - obecnie pod nazwą Masimba, czy jakoś tak. Skuteczna nawet, podobno. Ale z ogromnymi skutkami ubocznymi, między innymi na serce i krążenie o wątrobie nie wspomnę... sad Odradzam! Zdecydowanie zdrowiej jest ograniczyć cukry i ogólnie jedzenie, spróbować wdrożyć więcej ruchu... NIE MA skutecznej i nie szkodliwej tabletki.
      • bialeem Re: Możecie polecić 07.11.19, 18:43
        To ma jeszcze kilka nazw, ale jest generalnie pochodną amfetaminy tylko bez haju. Dlatego jest już nielegalne.
        • mysiulek08 Re: Możecie polecić 07.11.19, 19:28
          ale jak sie ladnie chudlo... teraz bym raczej juz nie ryzykowala
          • bialeem Re: Możecie polecić 07.11.19, 19:32
            To prawda. Jedyny raz w moim życiu kiedy mogłabym zapomnieć o jedzeniu i jadłam z rozsądku. Można było przede mną postawić wszystko co kocham i bym tylko czuła lekkie meeeh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka