Dodaj do ulubionych

little britain

09.03.20, 21:16
To ostatnio moi najwieksi ulubiency big_grin
uwazam, ze para tych pajacow jest po prostu przegenialna big_grin
niebywale plastyczni; ciezko mi uwierzyć, ze sa w stanie mimicznie zadzialac AZ TAK
I nie moge sie zdecydowac, w ktorych scenach kocham.ich najbardziej. Waham sie pomiedzy starym nalzenstwwem na urlopie ("w poniedziałki maja wszystko zamkniete... muzeum olówków też" big_grin) a wsciekłą recepcjonistką ze szpitala.. Chociaż gej zauroczony premierem też jest boski. No nie wiem
Ogladacie?
Obserwuj wątek
      • snakelilith Re: little britain 09.03.20, 21:29
        Dla mnie tylko brytyjska. Vicky Pollard "Yeah, but, no, but, yeah, but, no, but...", potem Computer Says No, oraz Lou "What a kerfuffle" and Andy "Yeah I know" - dokładnie w takiej kolejności.
        • lilia.z.doliny Re: little britain 09.03.20, 21:32
          -Viki, jak ty zdasz gscs?!
          - gsc.. what?
          • kaka-llina Re: little britain 09.03.20, 22:15
            A jest "nie brytyjska" wersja?? Ktos mi cos powie? Jak moze byc nie brytyjska "Little Britain"? i wogóle sa jakies nowe odcinki? Bo mi sie wydawało, ze wszystko juz widziałam lata temu...
            • kaka-llina Re: little britain 09.03.20, 22:21
              o matko znalazłam... Uwielbiam tych kolesi, zobacze co tam nowego stworzyli wink
        • konsta-is-me Re: little britain 09.03.20, 22:35
          Vicky, ta trenerka od ochudzania i hipnotyzer to moja trojca!
      • lilia.z.doliny Re: little britain 10.03.20, 11:55
        ja przy tym big_grin
        m.youtube.com/watch?v=SA-jlCxnZPE&feature=share
    • chococaffe Re: little britain 09.03.20, 21:28
      off top - jak koncert?smile
      • lilia.z.doliny Re: little britain 09.03.20, 21:31
        ach!
        zaczela od swojego hiciora z Trojki
        szla sobie od wejscia, pomiedzy nami.szarakami i- tak! w dobie korono, tulila sie do fanow i w ogole! A potem był ogień jak jasna cholera
        • chococaffe Re: little britain 09.03.20, 21:43
          Super! (nie znam artystki, ale znam uczucie smile )
          • lilia.z.doliny Re: little britain 09.03.20, 21:47
            poznaj Beth!
            mowila na koncercie, ze kochala sie na zaboj w Cohenie i fantazjowala, ze jest jego niewolnicą big_grin
            • chococaffe Re: little britain 09.03.20, 21:51
              Wtedy zajrzałam na youtube - nie było chemii. Ja lubię tylko dziwolągi.wink
              • lilia.z.doliny Re: little britain 09.03.20, 21:55
                pffffff...
                no dobra, nie ma chemii, to nie ma
                • chococaffe Re: little britain 09.03.20, 22:00
                  No nie ma. Kupiłam sobie bilet na Bjork w lipcu i czekam na rozwój sytuacji (koronawirus)
                  • lilia.z.doliny Re: little britain 10.03.20, 06:08
                    kochana, do lipca sie uladzi
                    dochtory w bbc mowily, ze jak sie ociepli, to wirus zacznie slabnac
                    pojedziesz na.koncert
                    a propos - nie odpuszcze sobie i opowiem, bo kocham big_grin
                    wiele lat temu moj maz pojechal na.koncerr bjork do belfastu. mieli z kolesiami duzo czasu, wiec poszli do jakiegos duzego sklepu. Patrza- a tu i sama ona, bjork, kupuje cos przu ladzie. Postanowili dyskretnie trzasnac jej zdjecie i yak smigneli kobicie po oczach lampa błyskową, ze ta rzucila sie na nich z krzykiem tudziez z parasolka. I glupki uciekli. A ja juz w wyobrazni widzialam te ewentualne naglowki w tabloidach: dwoch Polakow pobilo sie z Bjork w supermarkecie!
                    • chococaffe Re: little britain 10.03.20, 14:32
                      Też mam taką nadzieję( że do lipca (a nawet znacznie wczesniej) przejdzie - mam inne zobowiązania i rozrywki.:0
    • 1maja1 Re: little britain 10.03.20, 12:30
      Little Britain zaczelam ogladac w 2005 i przepadlam (tak samo jak the Office). Robia jakies nowe odcinki? Pamietam, ze jakies 10 lat temu zawiesili dzialalnosc.
      • ewenny58 Re: little britain 10.03.20, 13:00
        ja na poprawę humoru puszczam sobie odcinki
        z tego serialu zapożyczyłam powiedzenie"komputer mówi nie"

i Viki nafoszon, kopiąca plecak z książkami, zamiast przenieść dalej, boska, moja ulubiona scena
        • lilia.z.doliny Re: little britain 10.03.20, 15:06
          kompjuter sejs no jest juz u nas w.tzw mowie potocznej big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka