tata-w-panice 07.09.08, 20:09 moja ex zadzwonila do mnie, ze rodzi za 3 miesiace i albo wezme dzeicko do siebie, albo odda je do adopcji. No to biore:)) CIesze sie bardzo, al etezz mam sporo obaw jezeli chodzi opieke nad maluchem... no to zobaczymy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smaczny.rodzynek Re: juz za chwileczke, juz za momencik.. 18.09.08, 22:19 Spokojnie bez paniki !!!! Będą Ci potrzebne czyste ręczniki , ciepła woda nożyczki i gruszka :) i poród załatwisz :) z resztą już tak łatwo nie będzie , jak będziesz miał jakieś kłopoty to pytaj smiało przeszedłem to dwa razy. Mam jakieś książki w temacie to mogę podesłac ... no i iwele cennych doświadczeń ... pozdrawiam trzymaj się Odpowiedz Link
sauber1 Re: juz za chwileczke, juz za momencik.. 25.12.08, 02:09 Ok., ale jak jemu tych kukułczych jaj naznosi z tuzin, to co wtedy? Odpowiedz Link
mrauchanel Re: juz za chwileczke, juz za momencik.. 01.06.09, 15:09 JAK BEDZIESZ MIAL PYTANIE CZY PROBLEM TO PISZ ALBO PODAM CI SWOJ NR. BARDZO DOBRZE ROBISZ, I NIE MOW ZE NO TO BIERZESZ BO BIERZE SIE PSA ZE SCHRONISKA TYLKO MOW ZE MASZ DZIECKO I CIESZ SIE !! JA ZROBILABYM WSZYSTKO DLA SWOJEGO DZIECKA.. TAK TO JESTEM W TRAKCIE ROZWODU, NIESTETY NIE MAMY DZIECI... A MAM DOPIERO 20 LAT.... POZDRAWIAM - Marta Odpowiedz Link
wallis Re: juz za chwileczke, juz za momencik.. 30.09.13, 00:02 Gratuluję, taki prezent... Ale historia. Ja bym też wzięła dziecko jakby ktoś takie małe ofiarował. A to twoje w dodatku. Sama marzę o drugim dziecku. Jeśli mieszkałbyś gdzieś niedaleko mnie to mogłabym Ci pomóc. Mam sporo wolnego czasu. Jeśli nie to pytaj mailowo. Z chęcia odpowiem na każde pytanie. Serio. A twoi rodzice co na to, ciesza się? Człowieku badź szczęśliwy!!! Dasz radę Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama