Dodaj do ulubionych

Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna

12.08.20, 21:34
Witam uzytkowniczki Legimi na kindle!

rozpoczelam wlasnie 14sto-dniowy okres probny na Legimi, ale poleglam na przeslaniu wybranej pozycji na mojego kindla sad
Wg instrukcji na stronie Legimi, mam zainstalowac ich aplikacje na komputer, a potem polaczyc kindla do komputera. Ale aplikacja daje sie zainstalowac tylko na telefonie albo tablecie, a do tych znowu nie moge podlaczyc kindla, bo nie mam odpowiedniego kabelka. Dodam, ze uzywam urzadzen Appla.
Da sie to zrobic na MacBooku?
Dzieki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • princy-mincy Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 12.08.20, 21:39
      Napisz do wsparcia technicznego legimi, oni pomogą szybciej i sprawniej niż forum.
    • agata_abbott Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 12.08.20, 22:32
      Nie, nie chodzi o aplikacje Legimi, ale o aplikacje Legimi do przesyłania książek na kindle’a. Zaraz podam Ci nazwę.
      • agata_abbott Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 12.08.20, 22:36
        Tu link do pobrania aplikacji. Aplikacja służy tylko do synchronizowania ebooków z Kindle. Przy czym - nie wszystkie ebooki dostępne na Legimi można pobrać na Kindle (wg mnie sposób wyszukiwania tych ebooków, synchronizacji i w ogóle przejrzystość całego systemu to dno kompletne, ale to już na marginesie).

www.legimi.pl/pobierz-legimi/
        • wtop.ek Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 13.08.20, 07:13
          A można łatwo i prosto.

Instalujesz na komputerze Send to Kindle, ściągasz ebooka i wysyłasz na czytnik.

exsite24.pl/darmowe_ebook_download/ebook_ksiazki/
          • agata_abbott Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 13.08.20, 10:48
            Ale nie za pomocą Legimi...
        • azja_pl2 Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 13.08.20, 10:15
          Dzieki, ta apka rzeczywiscie daje sie zainstalowac!
          ale mam nastepny problem; podlaczam kindle do komputera poprzez kabel USB, ale aplikacja nie wykrywa urzadzenia.
          Eh, duzo komplikacji...
          • agata_abbott Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 13.08.20, 10:48
            A masz odpowiedniego kindle’a? Bo starsze modele nie są supportowane, nie da się na nie nic zgraćsad
            • wtop.ek Re: Legimi na kindle - pomoc techniczna potrzebna 13.08.20, 10:51
              "wspierane"...mamy takie słowo w języku polskim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka