• dyzurny_troll_forum Re: Laptop 04.10.20, 16:29
      21mada napisała:

> Laptop jest strasznie nieporęczny, klawiatura za m
      > ała, ekran malutki.

Serio to się ma laptopa w domu podpiętego do dwóch monitorów i normalnej klawiatury poprzez stację dokującą...
      • 21mada Re: Laptop 04.10.20, 18:52
        >Serio to się ma laptopa w domu podpiętego do dwóch monitorów i normalnej klawiatury poprzez stację dokującą
        No ale to po co wtedy w ogóle laptop? Ja pracuję przy biurku - czy to w domu czy w biurze. Nie wyobrażam sobie pracować w łóżku czy na kanapie, bez normalnej myszki i normalnej klawiatury.
        A sam komputer stacjonarny (bez ekranu i klawiatury) jest mniejszy od laptopa, chyba że macie jeszcze jakieś graty z lat 90.
        • leanne_paul_piper Re: Laptop 04.10.20, 19:00
          21mada napisała:

> No ale to po co wtedy w ogóle laptop? Ja pracuję przy biurku - czy to w domu cz
          > y w biurze. Nie wyobrażam sobie pracować w łóżku czy na kanapie, bez normalnej
          > myszki i normalnej klawiatury.

A my sobie wyobrażamy. Nie wyobrażam sobie pracować przy biurku, skoro mogę to robić z kanapy albo z łóżka, ogladajac jednocześnie 90 days fiance albo Dr Quinn. A myszki do tego nie potrzebuję, bo sprawnie obsługuję touchpada.
          Jesteś jedyna z tym pomysłem, żeby się zafiksować na komputerze stacjonarnym, podczas gdy laptop jest wygodniejszy do wszystkiego.
          • daniela34 Re: Laptop 04.10.20, 19:13
            leanne_paul_piper
            > A my sobie wyobrażamy. Nie wyobrażam sobie pracować przy biurku, skoro mogę to
            > robić z kanapy albo z łóżka

Mam podobnie. Przy biurku to ja pracuję w biurze- też na laptopie nawiasem mówiąc (mam 2)- z dużym ekranem. A to dlatego, że ten laptop czasem zabieram z mojego pokoju do sali konferencyjnej i używam podczas spotkań z klientami.
            W domu pracuję na kanapie, na łóżku, na fotelu, na krzesłach na tarasie, akurat przy biurku pracuję najmniej.

> n. A myszki do tego nie potrzebuję, bo sprawnie obsługuję touchpada.

Od lat nie używam myszki.
        • doubledoublejoyandtrouble Re: Laptop 04.10.20, 19:06
          21mada napisała:

> No ale to po co wtedy w ogóle laptop? Ja pracuję przy biurku - czy to w domu cz
          > y w biurze. Nie wyobrażam sobie pracować w łóżku czy na kanapie, bez normalnej
          > myszki i normalnej klawiatury.

Ale naprawdę nie możesz przyjąć, że Ty masz tak, a inni - inaczej? Czy o co chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka