tanebo001 07.11.20, 13:49 natemat.pl/326153,zwolennicy-ruchu-qanon-wygrywaja-w-wyborach-w-usa-wejda-do-kongresu niech ktoś mi wytłumaczy co kieruje tymi ludźmi, bo nie ogarniam kuwety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aerra Re: Umarł Trump niech żyje Trump 07.11.20, 14:08 Nie wiem czego nie ogarniasz? Sprawdz sobie ilu ludzi głosowało u nas na Macierewicza i dziw się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Umarł Trump niech żyje Trump 07.11.20, 14:22 A widziałaś odbywające się aktualnie modły pod komisjami wyborczymi? Albo tę zaciętą teleewangelistkę. Przy ichniejszym kościele ewangelikalnym, nasz episkopat to małe miki. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Umarł Trump niech żyje Trump 07.11.20, 14:27 Trumps spiritual advisor Paula White speaks in tongues during a prayer broadcast to defeat the presidents opponents Trump’s evangelical spiritual adviser prays for his reelection Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszychleb Re: Umarł Trump niech żyje Trump 07.11.20, 14:32 Przydaby sie jakis podklad electro czy techno Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Umarł Trump niech żyje Trump 07.11.20, 14:53 O chuju złoty 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Umarł Trump niech żyje Trump 07.11.20, 14:55 Mnie najbardziej fascynuje ten facet z ręcznikiem, który chodzi w tę i z powrotem za nią Wygląda jakby szukał łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Umarł Trump niech żyje Trump 07.11.20, 15:08 Wiadomo było, że wygrana Bidena będzie sukcesem połowicznym, jeśli Demokraci nie wygrają wszystkiego, aby móc wprowadzić zmiany o których mówił Biden w swojej kampanii Demokraci musieliby utrzymać większość w izbie Reprezentantów i uzyskać większość w Senacie. QAnanowcy, którzy wierzą, że Demokraci, a wśród nich np. Bill Gates należą do grupy pedofilii, kanibali jedzących ludzkie ciało, aby przedłużyć sobie życie- w Izbie Reprezentantów- świat się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama