mashcaron 13.11.20, 08:25 Takie ptaszysko przysiadło przed chwilą na dachu u sąsiadów. Czapla to? Sorry za niewyraźne zdjęcia ale okna mam brudne a nie chciałam otwierać żeby nie wystraszyć :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Czapla? 13.11.20, 08:30 Chyba tak. Ja miałam takie ptaszysko w ogrodzie. Lądowało sobie koło oczka wodnego mojego brata- niewiele większego od wanny. Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Czapla? 13.11.20, 08:37 Owszem czapla . Gratuluję, bo to bardzo ostrożne ptaki zachowujące duży dystans do człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Czapla? 13.11.20, 08:56 Piękna była, ale pogoniły ją kawki które stale okupują ten dach :p nie wiem jak sąsiedzi wytrzymują ich jazgot :p Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama