GoĹÄ: don2 IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.08.02, 16:48 Dla porzadku i wygody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ro-bert Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 25.08.02, 16:51 Witam! Z wakacji wrociles? Dlugo nie bylo Ciebie tu widac! robert Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 25.08.02, 17:22 Ale Przewodniczacy ostro zaczal. Skonczyl i zaczal, krotko i wezlowato, bez zbytecznych slow.No , kobity, on da nam jeszcze popalic. Nie to co "mietki" mnisio Baloo. U niego zawsze mozna bylo cos nna litosc wydebic, mniod przuobieca, drapanko za uchem, taniec na rurze.... ale tutaj widze , zesie skonczyla zabawa, a zaczynaja schody. Ostro, ostro. Przewodniczacy kaze nam pracowac, ale zaplaty nie da, napiwki zabierze, a my mamy duuuze potrzeby: kremy, ciuchym torebki, malowidla,meble, ponczoszki jedwabne, szmpony kolorowe, maseczki,zaslony, buty, dywan perski, porcelane Roshentall, pierscionek z brylantem, nowy comp....no same wiecie jak to jest. Mezczyzna potrzebuje niewiele : TV, swiety spokoj, piwo sex( czasami) . Ja wam mowie , ze nastaja ciezkie czasy, lato sie konczy i kanikula , nastaje czas pracy, Przewodniczacy wprowadzi dyscypline i posluszenstwo, Moze jakis sposob na niego wymyslimy, zeby nas tak nie tresowal , co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Don2 Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.08.02, 17:33 A moze by tak karelcia zajela sie czatem.karelcia nic ino zyje jeszcze urlopem.Niech no karelcia zorganizuje jaks "sesje".ucalowanko w czolo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Don2 Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.08.02, 17:29 ro-bert napisał: > Witam! Z wakacji wrociles? Dlugo nie bylo Ciebie tu widac! > > robert witaj amigo. EEE jakie tam wakacje,siedzialem w wiezieniu za przestepstwa przypisywane mi na forum.zostalem skazany za przewodzenie mafii pederastyczno paserskiej oraz powiazania z grupami kryminalnymi w kilku krajach swiata.przemycali obcisle skorzane spodnie i kradzione jajka w celu produkowania nielegalnej jajecznicy.jako dodatkowa kare ,nalozono na mnie obowiazek sprzedania BMW i zakupu innego samochodu wylacznie produkcji PL.Teraz jestem qw rozterce nie wiem jaki kupic.tam produkuja ich tyle !Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 25.08.02, 17:32 Aha! No to wszystko jasne! A paczki chociaz ktos Tobie z tego forum do pudla przysylal? robert Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Don2 Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.08.02, 17:39 tak oczywiscie ! Karelia poslala mi strapsy a szwedka nic ,bo ona pryncypialnie uwaza,ze jak mnie zamkli to powinni wszystko dawac. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 25.08.02, 18:06 hahaha wczoraj byla sesja chatowa, czekalismy cierpliwie, ze wpadniesz , hombre , do nas, ale radca stwierdzil ze gdzies sie zaszufladkowales incoguto. Iiii ,pardon, romanse virt uskuteczniasz z jakas dama. Nie smial Ci przerywac, nawet na nasze usilne prosby, taki lojalny ten radca. Sam wiesz, szwedka ma swoje szwedzke zasady i jej nie zmienisz, no chyba , ze postawisz jakis maskrosvin i sledzia na zakaske to moze, moze sie zlamie i zmieknie i nie bedzie taka zasadniczo-princypialna. Ale to ona ma dbac o morale Clubu, så niech juz tak trzyma swoja linie. W koncu ktos tu musi byc kontrowersyjny. Zarzadzam otwarcie Chat-vrå okolo 21 Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Otwarcie czatu 25.08.02, 18:11 karelia napisała: > Zarzadzam otwarcie Chat-vrå okolo 21 Ja juz wiem co Ty jako nastepny prezent urodzinowy powinnas dostac: ZEGAREK! robert Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: STYRO Re: Otwarcie czatu IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.08.02, 18:36 Ponawiam zaproszenie - www.ourchat.com - wczoraj aniutek juz byla))) Don tez byl - ale bardzo dawno - pare miesiecy temu - pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Otwarcie czatu 26.08.02, 06:28 bylam tam wczoraj, ale nikogo nie bylo, to znaczy byli, ale nic nikt nie mowil, jakis dziwny ten chat.. Odpowiedz Link Zgłoś
miroda ??? 26.08.02, 12:26 Nie bylo dzisiaj rano Mordygi. Chyba tez nie lubi poniedzialku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pimpin Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.08.02, 14:41 Hmmmm..... Nie wiem - chyba mialas pecha - albo trafilas na zly dzien kiedy wszyscy sie privatyzowali albo na martwe godziny - wpadnij dzis kolo 20.00. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii 26.08.02, 15:02 jak sie uwine z robotkami domowymi, bo wzorem niezrownanel Luizy, bede cos malowac ,to potestuje znowu. Taaaa jak sie nie mapracy domowej , to sie ja wynajduje i wtedy nie ma czasu na : nierobstwo, frustracje,glupstwa, net.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pimpin Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.08.02, 19:53 Z racji wydarzen w Hiszpanii - sedzia Baltasar Garzon, Batasuna, ETA itp- bede dopiero po 22... - sadze ze nie pozniej niz 22.30... Mam nadzieje ze bedziecie... Pozdrawiam i podaje jeszcze raz adres www.ourchat.com Odpowiedz Link Zgłoś
karielia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii 26.08.02, 19:58 Bede na Ciebie czekac moj drogi.Bozzzzzzzzze jak ja Pana kocham Panie Przewodniczacy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_hisz Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii 26.08.02, 20:10 Cicho........ wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii 26.08.02, 20:53 nedzny podszywaczu, nedzniku , zalosny typie, oby ci paluch kolkiem stanal, kuniec Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pimpin Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.08.02, 20:57 To do mnie Karelia?? Niby ja mam sie za Dona podszywac? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pimpin Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii IP: *.uc.nombres.ttd.es 26.08.02, 21:28 widzialem Cie Karelia looooool wchodzizsz z telia hehehehe Ja pracuje - ale kolo 22.15 bede wolny... Wlaz spowrotem chce cos zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )do Karelii 27.08.02, 06:28 wariat znowu dostal ataku delirki, czyzby mu sie skonczyly zaskorniaki na belta? I sie upija klawiszami? Pijak jeden, co za narod , co za ludzie...... swiadczy to niezmiennie o wyzszosci baby nad chlopem, i tak trzymac kobiety ;- ) , oczywiscie sa wyjatki, sa. wszyscy wiemy o kim mysle ))), albo inaczej, o jakich mysle Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 06:39 Kota nie ma Myszy szaleja! Co sie porobilo Panie Dzieju, widze ze jako Sekretarka musze wziac wszystko w swoje rece Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 07:30 Wchodze tu sobie poranna pora i co widze??? Zmiany, awanse, powroty i pozegnania. No to sie tu porobilo......nikt nie trzymal reki na pulsie i masz! Brakuje jednynie rewolucji i kontrewolucji, marszow protestacyjnych i wielkiej smuty klubowej. Poki co, oswiadczam, ze dobrowolnie nie oddam piastowanego przeze mnie urzadu protokolanta chyba ze organa wyzsze zmusza mnie do abdykacji. I tym optymistycznym akcentem do znow Wasza Mordyga Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 07:40 a badz protokolantem a nawet donosicielem Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 07:32 Nieupowaznionym wstep wzbroniony. Mam na mysli Klub. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 07:38 masz szcescie dundi ze jestes w mojej ulubionej (dzis) alstralji bo bym cie zbluzgala Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 07:43 Bluzgaj ile wlezie, zaczynam cwiczyc yoge niedlugo i powoli panuje nad nerwami. Malo tego, jakbys mnie tak zbluzgala to bym wiedziala czy dziala)) Czolem Mordydziatko, jak sie mamy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 07:43 Canadian, biedaku/czko mylisz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 08:17 no to my przecwiczymy joge chate, kilka mantr sie odklepie iiii bedziemy jak nowonarodzone. Nikt nam urzedow nie bedzie zabierac, dziewczyny. Uczepilysmy sie biurek i tylko z fotelem nas wyniosa. Bedziemy bronic z gory upatrzonych pozycji. A jak co nie tego, to ja jestem za - zgrabny donosik do Prezesunia i o wszystkim sie poinfirmuje. Juz on ma metody na upierdliwych Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 27.08.02, 08:22 To ja mysle ze powinysmy zrobic tak: przywiazmy sie do tych stolkow, lezac na macie bedzimy cwiczyc joge a po bokach proponuje lekki bufecik cobysmy mialy sily medytowac - jak jestem glodna jestem zla jak osa - na poczatek proponuje jakis bigosik Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 )pomylka 27.08.02, 19:21 poszlam na zebranie, myslalam, ze sie dowiem konkretnych konkretow, ale okazalo sie, ze bylo to zebranie agitkowe, bo sie zblizja wybory. No coz, ja nie w ciemie bita - wsteplowalam flex+nadgodziny. Mnie pomylki nie kosztuja , mnie pomylki sie oplacaja . hihihi, szkodz ze tylko czasami hihihi Zgadmijcie jaka partia agitkowala? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE Nadzwyczajne !!!!!! 28.08.02, 21:45 Oj z nerwow cos nacisnelam i sie pusta koperta wyslala. Przekazuje cieply usmiech Prezesa, uscisk dloni dla czlonkow i sympatykow Klubu i mase , mase zlosliwosci dla wariantunciow forumiastych. Prezesunio pracuje tworczo, wiec staralam sie nie przeszkadzac i krotki donos napisalam z dzialalnosci Form. Prezes wyrazil zadowolenie, obiecal podwyzke iiii "wpadke" na Forum w dalekiej/niedalekiej przyszlosci. A wtedy cieszmy sie przyjaciele i drzyjcie wrogowie. A wiec POZDROWIENIA od Baloona ( Prezesa) Odpowiedz Link Zgłoś
kare1ia Re: ZEBRANIE Nadzwyczajne !!!!!! 28.08.02, 21:57 I wszystkim przypierdoli dywanikiem po lbie! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE Nadzwyczajne !!!!!! 28.08.02, 22:55 wiesz co ? stukniety mlotkiem? Poplakalam sie ze smiechu . Genialnie przebrales sie za mnie, no congenialnie, jeszcze wyje ze smiechu. Doniose Prezesowi, niech tez sie poplacze hahahahahaha...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.08.02, 18:35 Sie zapytuje towarzycha czy klub po zniknieciu tajemniczego Don i Pedro=Prezeso z krainy wirtualnej jazni przestal juz dzialac.....tj. pisac?! Co sie do licha dzieje?? Czy was wszystkich juz tylko mozna spotykac na czatach? partyzant, lady, szwedka, bb alias Brigitte Bardot, ro, canadian (tenks for kwiotki, czy serducha) Karelka, koncowka, ociec=tatko, zebda, Biala i wiecej z wczorajsza nie pamietam) nastapil moment, ze bylo nas 27 na czacie?!! czary-mary, trele-morele; chryste! nie pisze jush, bom taka zmeczona!) a tu u nas zimno, leje, slota, rano 'epi' ajfli nawet nie widac! no to bywajcie i o KLUBIE nie zapominajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 30.08.02, 19:20 nie pisuje, bo jakos ni mo o czym wczorajszego czata mam dosc, chcesz pogadac spokojniej zglos sie do min lub Karelci, lub Szwedki po adrs nowego pokoju rozycka= lady (czatowa) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: theend i niespecjalne czesc.. IP: 213.78.104.* 30.08.02, 21:52 i.. do kiedys.. dla klubowiczow.. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re:amnezja 31.08.02, 15:32 ja na amnezje jeszcze nie cierpie, zapomniec ??? u nas liscie zolkna i spadajaaaaaa , czyli zbliza sie jesien??? nieeee, jeszcze nieee Pokusa Jonssona sie zapieka , mmm jak pachnie , raki czekaja , piwo sie chlodzi !! Sierpien panie dzieju , sierpien!!! Szwedka, Aka, Don , Wladys, Mufka, Morsa, Darek....... i inni znawcy Szwecji, a moz eraczka czerwonego? Nio????? Posiorplajmy troche....)) Innostrancow tez zapraszamy...z plaskim jak dywanik Prezesuniem Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re:Jesien 31.08.02, 16:35 Janssons frestelse( nie Jonsson mimo ze sie tak czyta bo Jonsson czyta sie Junsson hehehe ) mmmmm nie glupie. Dawno nie jadlam a uwielbiam mmmm. Dzisiaj kotlety z lososia, tez nieglupie. A jesien tuz, tuz. Juz nia pachnie. Slychac tez bo zaczelo padac Zima podobno ostra bedzie bo jarzebiny pelno na drzewach. Kupilas juz cieple gacie na zime Karelka? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re:Jesien 31.08.02, 16:42 Uprzejmie prosze o nie straszenie zima.reszte zniose meznie.jednak salatka sledziowa i zimna wodeczka wchodzi lepiej.raki zawsze nawet moga byc tureckie.pozdrowionko.+30 i w nocy padalo wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re:Jesien 31.08.02, 17:25 jak go zwal tak go zwal, kot go ogryzl, ale ja robie najlepszego JAnssona , mmmmm mam sobie tylko znane proporcje i zgrabna pokusa mi wychodzi , oj zgrabna. Juz zjadlam 2 porcje , hm ja tam sie nie chwale, ale niezle. Gacie mam , przywiozlam z Polski , bo jak sama wiessz , jechalam tam bez gaci. Ze Szwecji bez gaci do Polski, co za czasy, co za ludzie. Don, salatka sledziowa nie jest glupia, a najlepiej jak sam przyrzadzisz i nam zaserwujesz, bo my ze szwedka kobity wyemancypowane, przy garach i talerzach stac nie bedziemy? Nio??? to kiedy ptaszki do nas sprzyleca??? Na zime??? huhuhu, a zime zapowiadaja ostra, mrozna i sniezna. Bedzie padac snieg, wiac z polnocy , jak spluniesz slina zamarznie. Wtedy gar barszczu albo innego krupniku jak znalazl. Przywiez duzy gar Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re:Jesien 31.08.02, 17:27 ja nie wiem , ale Don ma jakas obsesje na punkcie liczby 30. Przyslal mi jakis dziwny list i sie pyta czy ja mam 30 lat? A moz eto podszywka, moze to mikus czy inny cornio, kuniec, bruno, czy jak ich tam zwal wariantunciow wszystkich hihihihi szwedka , nie moge wydusic z niego czy mieszka na lewo czy na prawo. Udaje , ze nic nie rozumie po polsku, patrzcie nagle stracil paniec, mowe i kojarzenie...Przewodniczacyyy obudzic sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 31.08.02, 18:16 upal i duchota z okazji pozegnania z kuzynka -jutro odlatuje udajemy sie zbiorowo do chinskiej knajpki no to tyle teraz pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.08.02, 20:59 Innostrancow tez zapraszamy...z plaskim jak dywanik Prezesuniem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Karelcia, szwedka i chmara svennsonow made in polend jeno sie wypindrze i juz przybywam) A tak wogole i szczegole to ja to wszystko dla tego Jonssona czy jak mu tam ktoz on ten tajemniczy menszysna?? Wy go zywcem pozeracie?? Jako wkupne i przekupne przyniese 50cm bagietke, winsko czerwone no i przy sobocie moze zasabrujemy szampana? A ten makowiec Morsy jak znalazl do tego zarla! Raki tez moge zjesc, najwazniejsze, zeby stol byl dlugi z plejada ludziskow co to umia gaworzyc po naszemu! No to jak biesiade czas zaczac?! Przydalaby sie jakas gadka wstepna prezesa! Ale gdziez ON? no to na zdrowie!) a i okazja przednia, boc przeto Luiza swietuje a tu ani "lykniem bo odwykniem" "chlusniem bo usniem"; Luiza oby do australijskiej wiosny i welcom to Okecie toz to 'polska ziemia' juz tuz-tuz? no to do dna!) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 31.08.02, 21:07 no bo to jest tak, wpadlam , zeby sie ogrzac w domu, stol, lampki ze swiecami migoca, miski z rakami pachnacymi koprem,do tego cos mocniejszego, zeby gladko przeszlo. Chrupki chleb, ser, pokusa Janssona ( starte na grubej tarce ziemniaki , przelozone rybkami ajovis, cebula, zalane smietana , doprawione pieprzem , zapieczone w piekarniku, mmmmm chrupiaca skorka) , pozneij jakis deser, kawa, tradycyjnie z avec, smiesznie brzmi? hihihi Narvalova , tu sie tak mowi. Kava z avec, czyli jakis koniak, ciasteczko.. Tylko jedna sie wyglupila, uwaga Donnnnn jadla kiszonego sledzia. Na poczatku zapach mnie troche zemdlil, aleee jako drugie wcielenie szwedzkiej szwedki hihihihi, jakos sobie poradzilam z odruchami ..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.08.02, 21:20 las-vegas a mnie czerwony krzyz jeszcze nie przekazal wiadomosci??! mimo to pozdrawiam! Karelcia moj adres mejlowy ten&mam przeslij zdjecia altanek i inszych! Co to tylko ro ma chody, prawa a ja?? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 31.08.02, 21:23 hi Bruno bardzo chcialbym Ci pomoc; nie staram sie jednak odpowiedziec na Twoje pytanie, bo jest ono naprawde bbb zlozone i w kilku zdaniach nie da sie odpowiedziec. Pozdrowienia ,Wasza Canadian p.s. skontaktuj sie jednak z Karelia -odpowiada konkretnie i bezkonfliktowo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 31.08.02, 21:31 przesle , przesle jak zaladuje w scan, a tymczasem przesylak karelie robotna , Mme Narval , uwaga akcent na ostatnia sylabe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.08.02, 21:50 Karelka, zrobilabym zdjecie numeryczne i przelala w sekundzie, alem taka nijaka dziasiaj!) MAM!! MAM!! MAM!! Karelka tylko nie spadnij z dachu, bo starch!! Chryste!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOBIE TO SIE POWODZI!!!!!!!!!! zazdrosna ja! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 31.08.02, 21:53 Narvalka?? a pod jakim wzgledem mi sie powodzi? bo jakos tak tego nie odczuwam, a wprost przeciwne, przygniata mnie brzemie roznych zmartwien, ????? To ostatnie to taka jakby metaphora.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.08.02, 22:01 To ten znamienity dach i to pole lubinu! I wspaniala istotka po srodku tego wsjego! zaraz i ja cos przesle!) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Uwaga 31.08.02, 23:20 Czlonki maja pozdrowienia , od samego Prezesunia. Siedzi i pisze..... na brudno na razie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: koniec lata 01.09.02, 10:29 wczoraj poczulam jesien Siedzac wieczorem nad miska rakow, wpatrujac sie w migotliwe swiatlo latarenek na stolach i czujac opadajace liscie brzozy we wlosach poczulam jesien......a mnie jest szkoda lata...bylo piekne, upalne. A jesien ? no coz, wyglada na to, ze tutaj mamy zlota polska jesien, tyle tylko ze noce w blyskawicznym tempie sie wydluzaja. A lato ucieka do zmarzluchow w Australii. PS Rakow mam dosyc na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_lewandowski Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 13.06.03, 03:58 canadian napisał: > hi Bruno > > bardzo chcialbym Ci pomoc; > nie staram sie jednak odpowiedziec na Twoje pytanie, bo jest > ono naprawde bbb zlozone i w kilku zdaniach nie da sie > odpowiedziec. > > Pozdrowienia ,Wasza Canadian > > p.s. skontaktuj sie jednak z Karelia -odpowiada konkretnie i > bezkonfliktowo Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie WIOSNA! 01.09.02, 11:50 Pierwszy wrzesnia nam nastal, czyli pierwszy dzien kalendarzowej wiosny! Fiolki i magnolie przekwitly, teraz pora na kamelie i rodzime krzewy grevillea i golden wattle. Dzis byla pierwsza wiosenna burza, ale obeszlo sie bez deszczu nie liczac tych paru kropli. Tapeta zdarta, sypialnia pomalowana na jablkowa zielen, antyczna lampa z szylkretowym kloszem dodaje nastroju, wszystkie dywany wyczyszczone na mokro susza sie w pachnacych przeciagach, z duzego pokoju zawodzi Vince Jones a z kuchni dolatuje zapach pieczonego jablecznika. Na fali wiosennego zapalu szykuje sie do bejcowania nog szafki z korytarza, restaurowania lozka i szycia zaslon. Strasznie ogranicza to czas potrzebny na czytanie postow, do tego powoli dociera do mnie, ze za trzy tygodnie lece do PL a co nieco trzeba jeszcze zalatwic... prosze o wybaczenie za nikla obecnosc na Forum i niski poziom intelektualny wpisow. Posylam wszystkim podmuch wiosennego, waniliowego wiatru Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: WIOSNA! 01.09.02, 13:44 WIOSA, jakis ponury zart czy co?niektorzy to maja jakies takie sur:realistyczne poczucie humoru. Liscie leca, badyle usychaja , na JESIEN idzie.... Luiza , te zslony , to nie glupi pomysl tez sie zastanawiam , zeby cos doszyc, jakas falbane, dzyndzol., Musze wymierzyc i spytac o cene fachowcow. Material mam, tylko wykonawcy brakuje. Ciekawe ile sobie policza za taka kapke nad zaslonami...A zaslona jest w kolorze pomaranczowym. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: WIOSNA! 01.09.02, 13:59 To ja powazam ! Mieszkanko zaczyna przybierac taki bardziej Jugend lub pozna secesja styl !Nie zapomnij bibeloty na kredensie i te wyszywane serwetki na fotelach.taka lampe " Tifany" kupisz w polsce i powies tez w przedpokoju.polecam tez kupno kilku makatek na sciane w kuchni z odpowiednimi napisami.Nad kranem obowiazkowo " zdrowa woda zycia doda" PS. Thailandskie wahlarze w magnum rozmiarze robia furore na scianie.Pozdrawiam i polecam swoje uslugi jako doradca w " temacie " dekoracji wnetrz ) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do Madame Narval ;-) 01.09.02, 19:37 Madame Narval ( akcent na ostatniej sylabie) Madame, masz bardzo cieple pozdrowienia od compowego szpeca , to znaczy mam na mysli Columba Krzysia. Obecnie jest zajety rznymi sprawami zyciowymi, ale dzielnie walczy. Inni tez zreszta maja pozdrowienia , ale o jeden stopien C mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: Do Madame Narval ;-) IP: *.abo.wanadoo.fr 01.09.02, 20:27 Klaniam sie piknie przed Krzysiem!! Ten to dopiero robil nam wyklady! Jak czlowiek czytal jego teorie, to mialo sie wrazenie, ze informatyka jest jak "Pierwsza czytanka". A jak przyszlo do praktyki....to nawet swiety turecki nie pomogl! Ni pierona! Czasami jakies sily nieczyste opanuja te machinerie to nic a nic nie dziala! Informatyka kaput! np. teraz zeby dzialala jakas gra dzieciakow nalezy zainstalowac DirectX7.0 albo DirectMedia6.1 no wlasnie! tylko ten direct jakos mu nie po drodze do kompa i juz dla mnie jest not/direct! Koncze bo od przytomnosci odchodze, jak za bardzo rozprawiam na takie 'poganskie' tematy Krzycha i klubopisarzy pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do Madame Narval ;-) 01.09.02, 20:32 ni w zab nie rozumie o czym gadasz, bez Krzysia nie razbieriosz A ja mam najnowsza podobizne szwedki, kobity princypialnej i zasadniczej , Don, boisz sie ? Nie? Zapal cygaroooooooooo lalalalala( basem, basem , a la Ladysz) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re:Klotnie 01.09.02, 20:43 mam jakies niejasne wrazenie , ze na niektorych watkach sie kloca i szarpia za klapy , kryc sie, bo dostaniemy jescze kuflem po glowie i jak bedziemy wygladac w poniedzialek w robocie? a co najwazniejsze , jak sie bedziemy tlumaczyc. Kryc sie!!!! Szklo leci i piwo sie leje. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re:Klotnie 01.09.02, 20:53 cale szczescie ze mamy wlasny kat gdzie mozna sie schowac i pogaworzyc trochu. Zadne szarpaniny nam nie straszne bo miedzy nami a innymi szyba kuloodporna hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: Do Madame Narval ;-) IP: *.abo.wanadoo.fr 01.09.02, 20:53 >ni w zab nie rozumie o czym gadasz Karelka, tez przeczytalam moje wywody i nijak pojac nie moge co tam pisze! Zdecydowanie ta informatyka to dla 'antychrystow'! MY 'cudowne niewiasty' jestesmy stworzone do piekniejszych rzeczy) Tez, tesh, tysz mam w fotograficznym kajecie wonderful woman -une suédoise; tam u Was za gorami i morzami to i nawet oznaki jesieni na zdjeciu postrzegam; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcee Re: no dobra teraz ja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:01 Hej Karelia hej Szwedka )))) witam was mile zcatowniczki. Madame Narval nei znam. Pana Dona tez tylko slyszalam ze wielce Madry a tu nic co byloby do poczytania tych madrosci ale ok. Zadowole sie Paniami. Wiec co tam u was laski? Ja szaleje w sieci bo wyjezdzam jutro na tydzien wiec bedziecie miec spokoj ode mnie )))) I jakie ceglowki? JAkie lanie? jaki bzredek szyb? JA tylko rozmawiam na innych watkach.... Co u was dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: no dobra teraz ja 01.09.02, 21:15 Nio Marcelino, dzielnie sie bronisz w tym sloonie, zupelnie jakbym western ogladala. Kobita z kuflami i jacys cowboys, ktorzy cos tam gadaja, ale tak w rzeczywistiosci to oni zupelnie , ale to zupelnie o czym innym mysla hihihihi. Ot takie koguty, co prawda nie galijskie, ale polskie, nasze, swojskei, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcee Re: no dobra teraz ja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:44 ha ha ale co z Panem donem to ten u was to prawdziwy czy podrbka? ha ha ha niezle Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: no dobra teraz ja 01.09.02, 22:06 Gość portalu: marcee napisał(a): > ha ha > ale co z Panem donem to ten u was to prawdziwy czy podrbka? ha ha ha niezle U nas to ten najprawdziwszy. Wies Marcycha aby sie poznac to mamy haslo i odzew. Nasze prawdziwe imiona hehehe. Niewiele ludzi je zna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcee Re: no dobra teraz ja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 22:15 widze ze lubicie mi nadawac jakies imiona, ale ok, moze byc )))) marcysia marsha marselina marcelina marcycha najblizej wycelowal Pan Giermo Gidroz alias Michal )))) ale macie niezla konspire )))) szkoda ze sie na forumie nie udzielacie szezrzej wszyscy, byloby wreszcie tutaj tak super jak kiedys (bo poczytalam wstecz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Nie, nie Don, zadna secesja 03.09.02, 11:14 ...jestem za solidnym wiktorianskim stylem, ewentualnie dziewietnastowieczne podrobki Ludwika XV. Lampy Tiffany odpadaja. Serwetki tez. Za to duzo obrazow, grafik i zdjec oraz stuletnia mapa Poznania. Jedwabna kapa na lozko. Mosiezne swieczniki w lazience. Lawenda i cedrowe kulki w szafie. Robotka hafciarska na podolku. I tak dalej... do dlugich jedwabnych szeleszczacych spodnic wlacznie. Co ja sie bede rozmarzac, trzeba wziac bejce i skonczyc z szafka na korytarz. Melduje ze lece do roboty. Pozdrawiam z zapachem wanilii (tak tu pachnie wiosna) i burzowymi chmurami Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne koniec wakacji + Mrs Narval 02.09.02, 01:44 no i pojechala mila kuzyneczka. Nie powiem ,odpoczelam troche dzieki niej. Teraz jeszcze tylko poniedzialek - swieto pracy, ostatnia okazja na wakacyjna imprezke i od wtorku rano do szkolki dziateczki, do szkolki. Narvalka, mam kartke z Ottawa, chcesz? teraz tylko przekopac sie przez kilkumiesieczna poczte w poszukiwaniu adresu, chyba ,ze mi podesles raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: koniec wakacji + Mrs Narval 02.09.02, 13:49 rozyczka, co TY opowiadasz za bajki, przy gosciu sie nie odpoczywa, przy gosciu sie czlek meczy. Dziwnego mialas goscia. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: koniec wakacji + Mrs Narval 02.09.02, 16:03 ale ja naprawde mialam fajnie Grunt, to gosc w odpowiednim wieku ) sama sie pchala do zmywania, w ramach nauki ang czytala dzieciom ksiazki, nie marudzila, ze zle potrawy, chetnie "siadziala" z dziecmi wieczorami. Zloto a nie gosc Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: koniec wakacji 02.09.02, 18:09 no, tak, takich gosci to wiecej i czesciej zycze. Robbi , paczke dostalam, toz to nie willa to palac, a sadzawka w rzeczywistosci jest stawem , a nawe mozna by powiedziec jeziorem. Czyli nie lzesz jak wielu tu siedzacych, kalla fakta ( zimne fakty hihihi) . Jestes czlowiekiem na ktorym mozna polegac. Don??? A kiedy odwiedzisz Robbi`ego? Cos tam kiedys obiecywales, Nio, jak to sie ma do rzeczywistosci? obiecanki cacanki??? Wez sie chlopie , zrob sobie urlop, zrelaksuj sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 02.09.02, 22:07 Na strazy stoje, nikogo sie nie boje, ja jestem king Bruce Lee - karate mistrz!! Rozalka pewno, ze chce Ottawe! Robert pewno, ze chce fotke z bajorkiem i rybkami Wszystkie rybki spia w jeziorze ciulala ciulalala Tylko jedna spac nie moze ..... z optymistycznym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 03.09.02, 11:25 No i prosze jakies fotki, adresy, piosenki i to wszystko mnie omija. Zycie jest okrutne! Ide dalej do lopaty. Pozdrowaski dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 03.09.02, 14:50 Ty ,do lopaty?!! Ani sie Waz!!!!!! daj adres na priva, to tez dostaniesz jakas karteczke Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 03.09.02, 15:27 Dzien dobry. Zabieram ogien, po ktory wpadlem. Wiesci z realu : moje otoczenie jest bardzo nudne, slownictwo ograniczylo sie wszystkim do slowa "travail". Pozostale kartki zniszczono. Do widzenia Raczki, dywanik, te rzeczy Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 03.09.02, 15:28 Aha. I jeszcze jedno : naprawde dlugo mnie tu nie bedzie, chyba, ze znowu chylkiem sie wymkne ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 03.09.02, 18:25 Prezesieeeee , ja wiedzialam, ze Pan taki z cicha pek , wpadnie , wypadnie, wpadnie... Ja wiem , ze duch tu a cialo tam, a mysli jeszcze gdzie indziej. My jakos ciagniemy, Luiza szpachluje, Mordka mamcha lopata, rozyczka gosci gosci, Robbi moczy nogi w stawie a Narvalova po urlopie rozpakowuje walizy z roznosciami. Szwedka zas sie szykuje do wizyty u mnie. Ale jeszcze sie nie zgadalysmy co do konkretow. Ona jak zwykLe bbb madrze stwierdzila, ze co ma wisiec nie utonie. Nie wiem, co ma wisiec, co ma tonac, ale mam nadzieje ,ze wszstko bedzie OK. Mam troszke pracy roznej, ale ja zawsze OBECNA!!!! U Dona bez zmian, siedzi w barze i lupi turystow. tyle donosow k. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Do Karelii 03.09.02, 19:40 Ja? Nogi w stawie? Ja P R A C U J E! (I to ciezko!) Poza tym sprawilbym sobie nowa skrzynke pocztowa robert Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Do Karelii 03.09.02, 19:41 Mialo byc: "Poza tym sprawilbym sobie NA TWOIM miejsu nowa skrzynke pocztowa" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: Do Karelii IP: *.abo.wanadoo.fr 03.09.02, 20:40 Ponawiam prosbe o fotke Roberta moczacego swe lydki w sadzawce! Toc tylko Karelka ma chody?? Do Prezesa; Robi sie z niego Szwajcor, bo i nie chce pisac, pewnie i juz zaciaga helveckim fr. z taaaaaaaaaaaka flegma jak to oni gadaja i....leniwy do stukania; ale co tu sie dziwic?! Pewno dziala wedle ich gadaniny- Il n'y a pas de feu au lac A szkoda!! Bo czlowiek leniwy sie robi i po slownikach zaprzestaje grzebac! Jeszcze z fasonem Was pozdrawiam, bo zaraz w papilotach, nocnej halce i 'doczyszczona do cna' ide lulac! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: OD Karelii 04.09.02, 00:36 hihihi, te lydki Roberta w stawie, paradne widowisko i spodnie o garniutura hihihi zrulowane do kolan. Trzewiki obok a Roberto podziwia palac gapiac sie na swoje wlosci i myuslac : moj wiekszy niz sasiada i paradniejszy i ja mam STAW!!! Co do skrzynki to nie wiem, co sie dzieje , wyczyszczona ,ze bardziej nie mozna, nic tam nie ma prawie , a czerwona kreska i napis mowia ,ze przepelniona , nic nie pojmuje , nic a nic. CO ja mam jeczcze wyczyscic?????? Noc, ciemno, cicho ide spac . W tm tyg mam troche na glowie, bbb wazne sprawy do zalatwiania, ale tak sobie mysle, jak to dobrze ,ze jestescie, gdzies tam w swiecie. Niech WAM sie uklada jak najlepiej. IIII ja tu nie musze wracac, ja tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 09:04 roseanne napisała: > Ty ,do lopaty?!! > Ani sie Waz!!!!!! > > daj adres na priva, to tez dostaniesz jakas karteczke Prosze pisac na adres gazety ja odpisze z nowym adresem. A teraz znow do lopaty......eh zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 07:38 Puk puk, czy ktos tu juz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gienek Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.cg.shawcable.net 04.09.02, 07:46 W kwestji formalnej: 1. Ile zarabia barman w barze gejowskim, np. w Madrycie? 2. Po co komu beemka z bardzo szerokim tylnym siedziskiem? Tyle jeszcze pytan, tak malo odpowiedzi ... kto to jest Jajecznica? Nastepny "banknot 3-dolarowy" Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 09:10 No i znow lopata. Przyszlam sie tu poskarzyc. Najgorsze to, ze sam Prezes rozprzestrzenia slowo Arbeit i prosze juz i do mnie dotarlo. Strzezcie sie w innych katach Europy i za Oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 09:17 Ja juz na szczescie w domu, ale wiedz ze tu jestem i Cie wspieram hey, Mordyga ponoc wyslalas swoje foto do Klikena i co? guzio Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 09:44 Mordka, co tak z ta lopata latsz??Rowy kopiesz czy co?? A moze dolki , ale pod kim??? AAAAA moze pomagasz Prezesowi kopac , ale on chyba nie lopata macha, jeszcze pogonilby i kazalby malutkim szpadelkiem machac i sczoteczka zmiotka czyscic skarby. Ale mam duzo spraw na glowie, Jesuuuuu, ale obiecuje , ze przezyje, nie taie rzeczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 10:11 Latam z chlopata bo skrocono mi termin napisania koneptu o 2 tygodnie. Bol jak rzadko ale co robic??!! A zdjecie wyslalam juz kiedys ale widocznie jakis eliminacji nie przeszlam wiec nie zamieszczono mnie w albumie. Eh, skomplikowane to zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.02, 10:20 Witam w "przelocie" i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 10:33 Co w przelocie? co tu sie dzieje?! Mordka powiedz Helmutowi, ze musisz podniesc frekwencje w Klubie. Ponoc brzemiennym sie na wszystko pozwala)) Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 10:54 Chyba zakasze rekawy, lopate na plecy i pojde na jakies zebranie partyjne wygarnac Helmutom. Cos na tych szychtach w Helmutowicach coraz ciezej- Troy tez tylko 'przelatuje'..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.02, 10:57 mordyga napisała: > Chyba zakasze rekawy, lopate na plecy i pojde na jakies zebranie partyjne > wygarnac Helmutom. Cos na tych szychtach w Helmutowicach coraz ciezej- Troy tez > > tylko 'przelatuje'..... ) od 9.09 jest URLOP! Wtedy sie pojawie na "dluzej". Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 04.09.02, 11:13 Gość portalu: TROY napisał(a): > mordyga napisała: > > > Chyba zakasze rekawy, lopate na plecy i pojde na jakies zebranie partyjne > > wygarnac Helmutom. Cos na tych szychtach w Helmutowicach coraz ciezej- Tro > y > tez > > > > tylko 'przelatuje'..... > > ) od 9.09 jest URLOP! Wtedy sie pojawie na "dluzej". > Pozdrowionka Czyzbys ze Schlepptopem na urlopy jezdzil?? No chyba ze urlop to jakies tylko przedluzone Wochenende- to juz szybciej zrozumiem. No dobra, to bedziemy czekac na to Twoje 'dluzej'. tez pozdrowaski i ide do lopaty Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Co przywiezc z Polski? 04.09.02, 12:02 Widze, ze praca wrze, jakies lopaty i inny ciezki sprzet... Mordysiu, uwazaj na siebie, bo sie dziecko ze stalowymi zebami urodzi jak sie zapatrzysz! Tymczasem rzucilam szpachle (malowanie skonczone) i zlapalam za widly po czym wybralam sie na podboj ogrodu. Jezuuuuu, tam chyba nikt nie kopal od czasow wczesnego Goeringa, istna puszcza starogermanska, kleby korzeni i chwastow. Jak sie z tym uporam, jade do Polski. Zreszta jade nawet jak sie nie uporam. Wlasnie, co mozecie mi polecic w Polsce do przywiezienia sobie do Australii? Jakies koncepcje od bywajacych ostatnio w kraju? Ciekawa muzyka, dobre ksiazki, ekstra bielizna, szalowe buty? Prosze o odzew, czasu w Polszy mam malo, wiec jak kupowac to szybko ale nie byle co! Pozdrawiam wiosennie z dzdzownicami i czerwiami Luiza-w-Ogrodzie, a jakze Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Co przywiezc z Polski? 04.09.02, 18:23 kupowac wszystko, wszystko. Popierac rodzimy przemysl i inne malofaktury. Wybierac tylko polskie firmy. Haslo "Popierajmy sie" , odzew " Na wsiegda" Troy, przyjdzie zaplacic karne sumy za uporczywe niepojawianie sie na zebraniach, miganie sie podczas glosaowania i wyborow. Byc moze grozi ci ponowne glosowanie: przyjac czy nie przyjac. Nio, chlopaku przemysl sprawe, zalaczniki wyslij do Dunder( zwolnienia chorobowe, recepty, bilety z delegacji...) Mordka, a przestanze tak latac z ta lopata, wez szpadel, to takie bardziej kobiece .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: Co przywiezc z Polski? IP: 81.48.105.* 04.09.02, 21:09 Ja tam za wiele nie bede donosic, ale cosik sie tu kroi w w-wie 14-rego pomiedzy prezesem a Aniela?! No oczywiscie, to mnie 'niby' nie powinno obchodzic, ale zza krzaczka, sledze poczynania i nawet na torturach nie pisne slowkiem, no moze deczko) ale depcze po pietach, odciski tez zbieram... Luiza, alkohole kupuj tylko na lotnisku przed wylotem! Roznica cen w sklepach i okecianych shopach daje wrecz gesiej skorki! Cennik na zyczenie mam jeszcze w mozgownicy np. 3/4 Zobrowka w sklepie 32zl na lotnisku 13zl! Robert, cierpliwe czekam) adres ten sam co w messenger no a teraz pozdrawiam i daje drapaka Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Co przywiezc z Polski? 04.09.02, 22:16 A na coz Ty moja droga tak czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jankes Re: Co przywiezc z Polski? IP: *.broadcom.com 04.09.02, 22:23 Chalwe. Waniliowa Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Co przywiezc z Polski? 05.09.02, 00:22 Zakup skorzane buty, tutaj to nie dosc ze sa po prostu szpetne to przy tym drogie, a w Polsce za ladne wloskie zaplacisz grosze. A poza tym to sie najedz polskiegi ile wlezie. Strasznie Ci zazdroszcze wyjazdu... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Co przywiezc z Polski? 05.09.02, 01:23 Dobrzy ludzie, dzieki za wspomozenie informacja. Karelia, nie wpadaj w skrajnosci, do Polski nie jade zeby popierac tamtejszy przemysl, w moim interesie jest wylacznie popieranie autralijskiego. To z alkoholem jest dobre, nie mialam pojecia ze takie sa roznice cenowe, bo ja niepijaca, ale moze uciesze polska flaszeczka kogos w OZ? Jankes, tu jest dobra chalwa,wiec po co wozic drzewo do lasu? Buty chyba kupie, tak jak ostatnio. Jakies fajne ksiazki? Czy ktos cos slyszal? Czy Klub potrzebuje czegokolwiek ze starego kraju? Czekam na odzew... Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Co przywiezc z Polski? Tego co nie ma tutaj!! 05.09.02, 01:37 Ja zawsze przywoze muzyke, bo takiej jak ja lubie nie ma tutaj nawet w polskich sklepikach. Filmy ktore lubie i chce miec w zbiorach no i jako ze jestem pies na slodycze to wiadomo. Orbisexpress pomaga sprowadzac ksiazki i muzyke to mozna ograniczac przywoz. Ciuchy i buty juz nie sa tak tanie w Polsce w stosunku do Australii - wina naszej waluty ale wybor w Polsce lepszy. Najwazniejsze wrocic zdrowym, zadowolonym i pelnym wrazen. Reszta to dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Co przywiezc z Polski? 05.09.02, 01:37 przez dlugo czas prosilam "wyjazdzajacych" o jalowiec do zastosowania kuchennego no to mam teraz tego specyfiku tyle, ze hej ja to bym sie mniodku napila, dwojniaczka, pod pierniczki Katarzynki - jesien idzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Re: Co przywiezc z Polski? IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 08:42 Z Polski przywoze przedewszystkim solidnego kaca i wspomnienia z szalenczych nocy spedzonych ze znajomymi. Jesli lece samolotem to w bagazu brzecza flaszki alkoholu i moich ulubionych perfum z Duty Free(Na Okeciu tanizna) Swoja droga,tak duzo to nie przywoze,bo jesli chce cos z Polski to po poltorej godzince jazdy stoje w Szczecinie pod tamtejsza filia Geant. Poza obowiazakowymi papierochami i wedlowskimi lakociami kupuje w PL prase i czasami przyprawy oraz duuuuzo wspomnien. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Co przywiezc z Polski? 05.09.02, 10:14 a ja zawsze przywoze mniod, taki prosto od pscoly ))))))))))))))))) Narvalova, do jasnej Anielki, jaki Prezes, jak Aniela???? Jak mowisz A powiedz i Ö , o co tu chodzi ????? Czy moglabys nam jasniej wylozyc? Mnie sie wydaje , ze ty cos wiesz i nawet mowisz, ale to jest zbyt skomplikowane, a ja nie chce szpekulowac , mow do jasnej Anielki o co chodzi?????? Oczywiscie to wszystko miedzy nami , tylko na zebraniu . No, mowze ......!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Co przywiezc z Polski? 05.09.02, 11:40 ja przywoze majonez kielecki, ksiazki, ostatnio Pianiste i Dziewczynke w czerwonym plaszczyku. Plyty- ale ostatnio nic nie przywiozlam. Zaraz mam przerwe ale potem znow do lopaty. Szpadel zostawiam sobie na przyszly tydzien. I tym nieoptymistycznym akcentem koncze. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: PrezesieEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 05.09.02, 18:12 Narvalova, masz u mnie duzy + , odpowiedzialas szybko, konkretnie i dalas przyklady... Prezesie, nio jak to jest z ta Aniela???? My jako czlonkowie KLUBU, tez bysmy chcieli sie dowiedziec jakie to przymioty duszy i ciala posiada owa panna Aniela, do jasnej ANIELKI!!!!!Prezes sie szykujesz w podroz, a moze i my tam tez bedziemy??? Co prawda incoguto , ale zawsze .... A moze by tak nagane do akt Prezesa, za matactwa, krecenie i ogolne sciemnianie???? Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie_lubie Dzien Dobry 05.09.02, 18:16 Kto jest prezesem? ps zawsze uczystniczylem w wielu pracach grupowych. Gdzie zapisy? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Dzien Dobry 05.09.02, 20:39 zapisy tutaj, jak wpadnie sekretarka i zapisze. Pamietaj , beda testy, strasznieee podchwytliwe pytania. Jak bedziesz mily mozesz liczyc na gotowca od nas. Napisz podanie, curiculum vitae ( czyli cos o sobie , jakbys nie wiedzial) rozpatrzymy, przygotuj kilka dolarow( tutaj tylko zielone, jako jedyna prawdziwa waluta, na skladke ) iiiii czekaj. Pozniej sie rozpatrzysz kto ,co , z kim....Prezesa poznasz po futrze i sur_realistycznej gadce. Czasami tutaj wpada, o ile sie nie wyleguje na plazy, albo nie wspina na alpejskie szczyty.Uprzedzam, ostry facet. Jest jeszcze Przewodniczacy, ale to zupelnie inne kalosze.....i my - clonki. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Dzien Dobry 05.09.02, 20:57 karelia napisała: > zapisy tutaj, jak wpadnie sekretarka i zapisze. Pamietaj , beda testy, > strasznieee podchwytliwe pytania. Jak bedziesz mily mozesz liczyc na gotowca od > > nas. > Napisz podanie, curiculum vitae ( czyli cos o sobie , jakbys nie wiedzial) > rozpatrzymy, przygotuj kilka dolarow( tutaj tylko zielone, jako jedyna > prawdziwa waluta, na skladke ) iiiii czekaj. > > Pozniej sie rozpatrzysz kto ,co , z kim....Prezesa poznasz po futrze i > sur_realistycznej gadce. Czasami tutaj wpada, o ile sie nie wyleguje na plazy, > albo nie wspina na alpejskie szczyty.Uprzedzam, ostry facet. Jest jeszcze > Przewodniczacy, ale to zupelnie inne kalosze.....i my - clonki. NIX ,dla debili z Polandii wstep wzbroniony.Poczytaj karelka tego debila to zrozumiesz moje VETO. Klubowe pozdrowienia,prywatnie P&K Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) 05.09.02, 20:50 ach tesknie juz do jesiennych przesiasywan przy herbatce, fotele czekaja barek pusty - ten co to mial kluczyk sie zatroszczy, co? hej pogaduchy o cudach, glupotach i okolicznosciach przyrody czas wznowic krzaczory ciagla kwitna rozyczka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: narval Re: ZEBRANIE KLUBU ( 23 ) IP: 81.48.105.* 05.09.02, 21:57 Hihihi, moze i prezes z okienka facjaty i na nas poglada?? Tak w tym momencie musze dodac, ze poczulam sie jak ci 'sanitarisze-poscigowcy' ale ta anielska Anielka?! Ach Karelka! Czyzby konkurencja na horyzoncie?! Tak, tak Rozalko, jesien juz za pasem! A pozniej ta straszna, wilgotna, szara zima! Zeby chociaz jeszcze snieg spadl?! Gdziez tam! Leje, pada, siapi i ta szarzyzna! Paskudne dni nadchodza! Pozdrawiam Adaska, ktory gdzies tam w USofA zapuszcza korzenie; Carino agente superspeciale! (bez tildy) mrugnij swym zielonym okiem w kierunku klubu pod wezwaniem Przewodniczacego tudziez owczarkow i kaukaskich! no to do niebawem) Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie_lubie Fajnie piszecie niektorzy. 05.09.02, 22:06 Dziwie sie ze macie cos wspolnego z zalozycielem tego watku. Przepraszam ze jeszcze sie tutaj wtracam .... Nie chcialem nikogo urazic. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Fajnie piszecie niektorzy. 06.09.02, 07:00 Jesien, jesien. Taaaak, herbatki, ciasteczka, fotelik albo jakis piknik pod krzaczorem.......rozmarzylam sie....a tu niestety coraz jasniejsza rzeczywistosc budzi mnie ze snu i.....do lopaty!!!!! Pozdrawiam z proletariackim akcentem na ostatnia sylabe! Wasza zapracowana Mordyga Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Fajnie piszecie niektorzy. 06.09.02, 08:19 Mordygo, to nie tylko Ty, ze mnie tez siodme poty sie leja i konca nie widac, spawarka rozgrzana wiec wracam na pole walki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: OOOOOO jak przyjemnie !!!! 06.09.02, 19:16 kolysac sie wsrod fal gdy szumi, szumi woda... co ja plote? To chyba Narvalka zarazila mnie swoimi optymistycznymi dodatkami hehehe Oswiadczam klubowiczom co nastepuje: W sobote o godz.14 czasu srodkowoeuropejskiego dojdzie do historycznego spotkania dwoch klubowiczek w miescie Sztokhom, Sweden. Jest jednak jeden warunek. Karelia wiftajaca czerwona torebka na rogu ulicy. Sprawozdanie (z powodow technicznych w wersji skroconej) opublikowane bedzie w niedziele. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: OOOOOO jak przyjemnie !!!! 06.09.02, 19:19 coool! czerwona torebka powiadasz? czekam na rewelacyjne sprawozdanie z pod krzaczora,z torebka nasionek w garsci - pora na poplony Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: OOOOOO jak przyjemnie !!!! 06.09.02, 19:22 Rozanko, Ciebie tez prosze- kuknij do poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: OOOOOO jak przyjemnie !!!! 06.09.02, 19:22 Szwedko przed spotkaniem prosze sprawdzic poczte. Karelke tez prosze i panie z Kangurlandu! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Mordyga 06.09.02, 19:36 Sprawdzilam skrzynke ale tam pusto ;-( Czy juz cos wyslalas? Czy z zalacznikiem? Dobrze ze oznajmiasz bo przychodzi tyle poczty z wirusem ze wszystko idzie na ogol do kosza. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Mordyga 06.09.02, 19:40 Mordysiu - list obejrzalam, dziekuje, odeslalam odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Mordyga 06.09.02, 19:45 _szwedka napisała: > Sprawdzilam skrzynke ale tam pusto ;-( > Czy juz cos wyslalas? Czy z zalacznikiem? > Dobrze ze oznajmiasz bo przychodzi tyle poczty z wirusem ze wszystko idzie na > ogol do kosza. > Pa Wyslalam dzisiaj rano! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Mordyga 06.09.02, 19:52 Wyslalam moj hotmail adres na Twoja skrzynke. O ile wyslalas rano to pewnie skasowalam ;-( Albo nie doszlo. To sie zdarza na kontach GW. Nic nie dochodzi oprocz wirusow. Wyslij raz jeszcze Pa Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Mordyga 06.09.02, 20:22 mordyga napisała: > no to wysylam teraz. Ndal nic ;-(((( Czy wyslalas na ten adres ktory podalam Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mordyga 06.09.02, 22:40 Mordka , sumnienia nie masz czy co??? zeby tak nas stresowac, siedze i sie wpatruje jak pies w gnat w to dzielo artystyczno-surrealistyczno-mozgowo- wzrokowe iiii doszlam do calkiem fajnej liczby hihihihihi, tak ja sadze ale nie powiem jakiej hihihi Geniuszem nie jestem hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TROY Reanimacja Trupa... IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.02, 04:26 Widze...ze Club zipie ledwo oddychajac przy sztucznym oddychaniu... To podtrzymywanie trupa przy zyciu czasem daje mi porcje duzego smiechu..ale, sentymentalnie,mam nadzieje,ze spotkamy sie przed Weihnachten))) Pozdr,TROY Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Trojniak 07.09.02, 08:33 o jakim trupie mowisz, ktos umarl? zimny trup? mnie w to nie mieszaj, bo ja sie boje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Trojniak 07.09.02, 17:16 TROY juz o Bozym Narodzeniu nawija pewnie dlatego, ze polki w sklepach powoli zapelniaja sie swiatecznymi wyrobami. Istne szalenstwo, dzisiaj akurat lekkie wspomnienie lata, piekna pogoda a tu juz swiateczne pierniki, stole, dominosteinowate i spekulatiusy. Ale sie wyrabia sie na tym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: HISTORYCZNE SPOTKANIE 07.09.02, 21:36 uprzejmie donosze , ze doszlo do historycznego spotkania POLNOCY i POLUDNIA czyli szwedki i karelii. Odpowiedz Link Zgłoś