Dodaj do ulubionych

Pizza ciag dalszy

10.01.21, 20:53
Juz wiadomo, że kamień, że super piec, a czy ematka je pizzę mrożona? Jeśli tak, to jaka?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 20:57
      Nie kamień, nie superpiec.
      Mielone z grzybami, cebulą i czosnkiem. Ostro doprawione i przysmażone. Na to grubo sera startego, do momentu aż się stopi.
      • nigdynigdynigdy84 Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:02
        Brzmi smacznie 😍
    • huang_he Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 20:58
      Nigdy. Za droga. I niesmaczna. Tzn ja nawet bym zjadla, ale dzieci by nie tknęły. A za droga w porownaniu do pobliskiej wloskiej malej pizzerii, ktora w 10 minut od zamowienia daje pyszną, gorącą pizzę, niewiele droższą od tej mrożonej.
      • huang_he Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:07
        A, dodam jeszcze - jak nie mam czasu zrobić nawet szybkiej pizzy, a nie chce mi się zamawiać (lub żal kasy), to zawsze w zamrażarce mam własne tortille. Własne, bo jak zaczęłam robić, to niestety nawet w knajpach mi już nie smakują uncertain I o ile ja jeszcze sklepową tortillę przełknę, to moje rozpuszczone dzieci już nie. I dlatego robię sama - pszenne lub pszenno-kukurydziane.
    • kotejka Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:00
      nie, to jest naprawde szybkie danie dla mnie
      a jakosc nieporownywalna
      • bywalec.hoteli Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:21
        smile
    • lot_w_kosmos Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:09
      Czasami.
      Staram się kupić wtedy jakąś na cienkim cieście. Dr oetker zwykle.
    • daniela34 Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:09
      W moim rodzinnym mieście pod koniec XX wieku na głównej ulicy, na przeciwko mojego liceum była sobie "pizzeria" serwująca wyłącznie 3 rodzaje mrożonej pizzy. Wpadaliśmy tam czasem na dużej przerwie. Ostatni raz poszłam tam chyba w wakacje bedąc już na studiach jak robilam zakupy na mieście. Miłe wspomnienia. Ale mrożonej pizzy od tego czasu nie jadłam z całą pewnością.
      • daniela34 Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:10
        Naprzeciwko!!!
    • mika_p Re: Pizza ciag dalszy 10.01.21, 21:10
      Nie. Albo lokalna pizzeria, albo trochę dalsza włoska, albo pizza domowa (czyli po ematkowemu: placek drożdżowy z okładem na gorąco)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka