panna_lila 08.07.21, 09:37 wygodne, dobrze znoszące pranie, w moich ostatnich po praniu zaczęła się wycierać część podpodeszwowa mogą byc tez ładne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja46 Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 10:11 Najlepsze- aie niekoniecznie najładniejsze to keeny. Mąż nosi i twierdzi, że nigdy nie miał wygodniejszych butów.. warte każdej wydanej na nie złotówki. Niestety są to również jedyne buty, w których mężu memu śmierdzą stopy i nie wiemy z czego to wynika. Ja noszę elbrusy- ładne, bardzo wygodne i w przyjemnej cenie, zwłaszcza w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
patr77 Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 11:14 Lizard. Bardzo fajne. Wygodne. Nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wybior Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 11:55 od zawsze (nie powiem jak długo, bo pewnie dłużej, niż część z osób tu piszących chodzi po świecie) jestem fanbojem firmy teva (z wyjątkiem butów, które były BARDZO wygodne, ale rozsypały się po kilku miesiącach). Generalnie ‘przechodzę’ jedną parę przez 5 - 10 lat, ale to zależy, np. teraz wolę chodzić w bardzo zniszczonych, ale super-wygodnych tevach, które kupiłem za śmieszne pieniądze w tkmaxx, jakies 8 – 10 lat temu, choć mam też 'nowszą' parę (terrafi, 2, albo pewnie 3, już nie pamiętam), ale te starsze są o wiele bardziej wygodne. Pewnie niedługo przetrę podeszwy do końca i będę chodził na boso, w paskach od tevy... nb. ale kwestia 'co komu podpadnie', bo np. czasem sandały mnie obcierają, nie ciągle i nie każdy model, ale zdarza się, i nie tylko mnie (rodzina też utylizuje tą markę, chcąc nie chcąc). Nie wiem, od czego zależy ta ocieralność, wcześniej tego nie było. Problem w tym, że nie wystarczy przymierzyć w sklepie, to się dopiero okazuje kilku godzinach chodzenia, a nawet po kilku dniach, zatem to trochę loteria. Ogólnie staram się unikać prania (myję ręcznie), z daleka obchodzę modele ze skóry (miałem, nigdy więcej), no i równie z daleka tanie modele i tanie firmy (szybko się rozklejają / prują). Dobrze, żeby miały regulowany pasek z tyłu (rzep), ew. regulację tylną - z boku, przy kostce. Wydaje mi się, że te, które mają dodatkowe paski z neopranu (chyba?) chroniące przed ocieraniem, chronią, ale też… ocierają na krawędziach. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 12:00 Swego czasu miałam nike, były genialne, nosiłam kilka lat, aż się rozpadły Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 12:12 W tym roku nabyłam Ecco offroad. Rewelacja, noszą się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 13:57 jkl13 napisała: > W tym roku nabyłam Ecco offroad. Rewelacja, noszą się bardzo dobrze. Świetne są, bardzo wygodne do chodzenia, noszę od lat, jak się zużyje kupuję nowy model. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 22:18 ale zajefajne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 12:14 co to jest sandał trekkingowy!? przecież to się absolutnie wyklucza... Odpowiedz Link Zgłoś
macca4 Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 12:19 TEVA, pierwsza para ma 15lat i jest ok, drugą nosze 3 rok bo pierwsza trochę się znudziła Source brata tez wytrzymał 12 lat, potem 1 rzep się odpruł ale przyszył Chodzę po górach, do wody, wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 13:50 dziękuję Wam za podpowiedzi, idę oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 08.07.21, 22:25 Mamy z mężem takie i kochamy miłością wielką. Żadne inne sandały nie przetrwały tyle (to już trzeci sezon). I żeby nie było - mam też inne sandały (2 pary geoxów, jakieś ecco). Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 09.07.21, 10:17 Teva, Keen, Merrell, kolejność dowolna Odpowiedz Link Zgłoś
welcome_back Re: sandały trekkingowe, polećcie proszę 09.07.21, 11:06 Ja tam w wersji ekonomicznej, ale nie bidnej - droższe z decathlona. Odpowiedz Link Zgłoś