erzulie 15.08.21, 19:12 Już pomijając to, co mówi, to nie mogę słuchać jak mówi. Te teatralne pauzy od czapy. Coś pomiędzy egzaltowanym księdzem a Jaruzelskim. Czy jego uczył przemawiać jakiś biskup? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulownia88 Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:28 A ktoś jeszcze może go słuchać, oprócz wielbicieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:30 Nie wiem, ale czasem w jakichś faktach czy informacjach go pokazują i trudno na czas złapać pilota Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:29 erzulie napisała: Nie mogę słuchać Dudy Nie martw się. Wszyscy normalni nie mogą go słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:49 Rozumiem cie doskonale ja tak nie moglam sluchac i patrzec na Mateusza- te okulary, te dlugie wlosy i te czerwone spodnie do dzis mna wstrzasa Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:00 Zgadzam się. I jeszcze w momentach gdy próbuje udawać ze jest stanowczy i męski to drze ryja. Jest mniej więcej tak mesku jak mój przedszkolak. Jedyna różnica jest taka że ja mam inteligentne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:22 O tak! Najśmieszniej jest, gdy udaje stanowczego lub wpada w uroczysty ton. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:03 Nie ty jedna. Nikt normalny go nie słucha, nie jest w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 21:31 Racja! To wzmożenie moralne, to pokrzykiwanie, te memiczne minki! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:16 erzulie napisała: > Już pomijając to, co mówi, to nie mogę słuchać jak mówi. Faktycznie, nie da sie go sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:27 erzulie napisała: > Czy jego uczył przemaw > iać jakiś biskup? Mnie się jego styl przemawiania kojarzy z Mussolinim. Te miny, gesty, pokrzykiwania. I nawet z twarzy nieco podobny... Odpowiedz Link Zgłoś
hannibal_lectourer Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:32 Tak, Hoser, a co nie było widać w www.youtube.com/watch?v=DjDSUqTcrv4 - ostry cień mgły - bezpośrednie nawiązanie do maczet w Rwandzie... Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 21:39 Też tak mam. On ma pretensjonalny sposób mówienia, coś między proboszczem, dyrektorem prowincjonalnej szkoły, nudnym rodzicem który robi po raz tysięczny kazania. I jeszcze ma delikatny wsiowy zaśpiew co w połączeniu z kartoflaną twarzą daje irytujący obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:34 Próbowałam słuchać fragmentu uroczystości z rocznicy Powstania warszawskiego, a wczoraj widziałam fragment w faktach. Drodzy kombatanci. Mija siedemdziesiąta siódma rocznica powstania. Albo on kompletnie nie ma wyczucia albo po prostu ktoś mu mówi na ucho, co mam mówić, bo nie jest w stanie się nauczyć przemówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:36 Ehh spacje się skasowały. Drodzy__________kombatanci. Mija siedemdziesiata__________siódma rocznica powstania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 21:45 Krzyk, wytrzeszczone oczy, jakas nieuzasadniona duma, wynioslosc, dziwne miny Tez nie moge go sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka55 Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 22:18 Nie wiem, ja go nie słucham, od początku mnie irytował. Jak widzę go w TV to przełączam. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 22:46 Czytam tytuł "nie mogę słuchać Dody' i się zastanawiam, gdzie ona śpiewa, dla wojska? Odpowiedz Link Zgłoś
erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 22:56 Anżej na pewno by się ucieszył 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
wybior Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 10:16 trochę OT przypominam, że ktoś tego... osobnika wybrał na Prezydenta, nie klubu piłkarskiego Tęcza, ani związku żeglarzy-samotników, tylko prezydenta kraju średniej wielkości w Europie. Wybrał raz, a potem wybrał drugi raz. A zatem można się pokusić o to podejrzenie, że 'ktoś' jednak słuchał, jak Andrzej D. mówi i jak słuchał, to nie płakał, ani nie szukał gorączkowo pilota... Ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 11:52 Przede wszystkim on nie mówi, on krzyczy. Drze się, jakby to miało mu coś dodać. Dodaje owszem, ale chyba nie tego co chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:48 a miny? Miny są najlepsze Moje ulubione przemówienie to wtedy, gdy opowiadał jaki musi być twardy Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:49 Uczył się przemawiania w szkole medialnej Tadeusza Rydzyka. I oto efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 13:31 erzulie napisała: > Już pomijając to, co mówi, to nie mogę słuchać jak mówi. Te teatralne pauzy od > czapy. Coś pomiędzy egzaltowanym księdzem a Jaruzelskim. Czy jego uczył przemaw > iać jakiś biskup? Nie ty jedna W ogóle w PISuarze wszyscy mają jakąś wadę wymowy, Kaczyński i Broszka dukali, jakieś dziwne przerwy między wyrazami, Morawiecki sztuczny, a Czarnka to już w ogóle nie da się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś