Dodaj do ulubionych

Nie mogę słuchać Dudy

15.08.21, 19:12
Już pomijając to, co mówi, to nie mogę słuchać jak mówi. Te teatralne pauzy od czapy. Coś pomiędzy egzaltowanym księdzem a Jaruzelskim. Czy jego uczył przemawiać jakiś biskup?
Obserwuj wątek
    • kadfael Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:26
      To nie słuchaj.
    • paulownia88 Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:28
      A ktoś jeszcze może go słuchać, oprócz wielbicieli???
      • erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:30
        Nie wiem, ale czasem w jakichś faktach czy informacjach go pokazują i trudno na czas złapać pilota wink
    • januszekxxl Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:29
      erzulie napisała:
      Nie mogę słuchać Dudy

Nie martw się. Wszyscy normalni nie mogą go słuchać.
    • krolewska.asma Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 19:49
      Rozumiem cie doskonale
      ja tak nie moglam sluchac i patrzec na Mateusza- te okulary, te dlugie wlosy i te czerwone spodnie
      do dzis mna wstrzasa
    • beataj1 Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:00
      Zgadzam się. I jeszcze w momentach gdy próbuje udawać ze jest stanowczy i męski to drze ryja.

Jest mniej więcej tak mesku jak mój przedszkolak. Jedyna różnica jest taka że ja mam inteligentne dziecko.
      • erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:22
        O tak! Najśmieszniej jest, gdy udaje stanowczego lub wpada w uroczysty ton.
    • solejrolia Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:03
      Nie ty jedna. Nikt normalny go nie słucha, nie jest w stanie.
      • primula.alpicola Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 21:31
        Racja! To wzmożenie moralne, to pokrzykiwanie, te memiczne minki!
    • malgosiagosia Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:16
      erzulie napisała:

> Już pomijając to, co mówi, to nie mogę słuchać jak mówi.

Faktycznie, nie da sie go sluchac.

• default Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:27
      erzulie napisała:

> Czy jego uczył przemaw
      > iać jakiś biskup?

Mnie się jego styl przemawiania kojarzy z Mussolinim. Te miny, gesty, pokrzykiwania. I nawet z twarzy nieco podobny...
    • hannibal_lectourer Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 20:32
      Tak, Hoser, a co nie było widać w www.youtube.com/watch?v=DjDSUqTcrv4 - ostry cień mgły - bezpośrednie nawiązanie do maczet w Rwandzie...
    • barbibarbi Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 21:39
      Też tak mam. On ma pretensjonalny sposób mówienia, coś między proboszczem, dyrektorem prowincjonalnej szkoły, nudnym rodzicem który robi po raz tysięczny kazania. I jeszcze ma delikatny wsiowy zaśpiew co w połączeniu z kartoflaną twarzą daje irytujący obraz.
      • erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:34
        Próbowałam słuchać fragmentu uroczystości z rocznicy Powstania warszawskiego, a wczoraj widziałam fragment w faktach.

Drodzy kombatanci. Mija siedemdziesiąta siódma rocznica powstania.

Albo on kompletnie nie ma wyczucia albo po prostu ktoś mu mówi na ucho, co mam mówić, bo nie jest w stanie się nauczyć przemówienia.
        • erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:36
          Ehh spacje się skasowały.

Drodzy__________kombatanci. Mija siedemdziesiata__________siódma rocznica powstania.
    • mamalgosia Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 21:45
      Krzyk, wytrzeszczone oczy, jakas nieuzasadniona duma, wynioslosc, dziwne miny
      Tez nie moge go sluchac
    • izabelka55 Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 22:18
      Nie wiem, ja go nie słucham, od początku mnie irytował. Jak widzę go w TV to przełączam.
    • ga-ti Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 22:46
      Czytam tytuł "nie mogę słuchać Dody' i się zastanawiam, gdzie ona śpiewa, dla wojska? wink
      • erzulie Re: Nie mogę słuchać Dudy 15.08.21, 22:56
        Anżej na pewno by się ucieszył 🤩
    • wybior Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 10:16
      trochę OT przypominam, że ktoś tego... osobnika wybrał na Prezydenta, nie klubu piłkarskiego Tęcza, ani związku żeglarzy-samotników, tylko prezydenta kraju średniej wielkości w Europie. Wybrał raz, a potem wybrał drugi raz. A zatem można się pokusić o to podejrzenie, że 'ktoś' jednak słuchał, jak Andrzej D. mówi i jak słuchał, to nie płakał, ani nie szukał gorączkowo pilota... Ktoś.
    • areyoubetter Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 11:52
      Przede wszystkim on nie mówi, on krzyczy.
      Drze się, jakby to miało mu coś dodać. Dodaje owszem, ale chyba nie tego co chciał.
    • piekna_remedios4 Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:48
      a miny? Miny są najlepsze
      Moje ulubione przemówienie to wtedy, gdy opowiadał jaki musi być twardy big_grin
    • trampki-w-kwiatki Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 12:49
      Uczył się przemawiania w szkole medialnej Tadeusza Rydzyka. I oto efekt.
    • briar_rose Re: Nie mogę słuchać Dudy 16.08.21, 13:31
      erzulie napisała:

> Już pomijając to, co mówi, to nie mogę słuchać jak mówi. Te teatralne pauzy od
      > czapy. Coś pomiędzy egzaltowanym księdzem a Jaruzelskim. Czy jego uczył przemaw
      > iać jakiś biskup?

Nie ty jedna big_grin W ogóle w PISuarze wszyscy mają jakąś wadę wymowy, Kaczyński i Broszka dukali, jakieś dziwne przerwy między wyrazami, Morawiecki sztuczny, a Czarnka to już w ogóle nie da się słuchać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka