perspektywa 02.03.22, 14:18 Dla zainteresowanych ogłoszenie z innej beczki. Informacja z FB Głos Nauczycielski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 14:19 Potwierdzam z założyłam wątek. Widziałam wypowiedź Dudy w tv Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 14:19 a cóż mu się tak na odwagę zebrało? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 14:23 W tej sytuacji nie ma już nic do stracenia. A chyba zaimponowało mu bycie bezkompromisowym twardzielem. No i ok, niech chłopczyk dorasta. Lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 14:40 To człowiek chorągiewka. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:05 Szef obecnie zajęty jest czymś innym to może porumakowac 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:06 Cokolwiek mu przyświecało, bardzo dobrze zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:10 Jak zavetowała, to zapewne miała sex. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:13 Uwagę zwraca język, w jakim Duda skomentował to weto: "tak, wykonałem....". Jakoś wydawało mi się, że można wziąć czyjeś argumenty pod uwagę, rozważyć sprawę, zdecydować na podstawie itd. ale "wykonać" - to brzmi tak bezwolnie i kukiełkowato. Tak, wiem, Ameryki nie odkryłam, ale niezmiennie mnie to zniesmacza. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:15 Co chcesz, wykonal rozkaz. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula11 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:14 Coz za zaskoczenie! W koncu sie nauczyl czegos nowego i umie to powtorzyc. Zuch chlopak! Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra33 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:29 Weto w sprawie TVN weto ws Lex Czarnek i postawa wobec Ukraińców i wojny. Wygląda na to że nasz prezydent wyrasta na prawdziwego męża stanu. I niezależnego mocnego, prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 15:42 Ależ się rozpędziłaś. No nie, aż tak to nie. Wiem, że kontrast jest większy, jeśli ktoś przez lata zachowuje się jak debil, a tu nagle dwie czy trzy decyzje jak u myślącego człowieka, ale nie wpadajmy w przesadę. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 16:52 O tak, wyrasta, znowu przytył. Bo innych zmian nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 16:28 Czarnek już zapowiada lex czarnek 2.0, jeszcze nie ma się , czego cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 16:44 Niech się lepiej zajmie szykowaniem miejsc dla ukraińskich dzieci w przepełnionych szkołach i przedszkolach. A zasmiast do etyki niech prędziutko szkolą nauczycieli z ukraińskiego, bo jakoś tym dzieciom trzeba zapewnić zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 16:48 perspektywa napisała: > Niech się lepiej zajmie szykowaniem miejsc dla ukraińskich dzieci w przepełnion > ych szkołach i przedszkolach. Haha, dobry żart, to zrzucą na samorządy.... A zasmiast do etyki niech prędziutko szkolą naucz > ycieli z ukraińskiego, bo jakoś tym dzieciom trzeba zapewnić zajęcia. w rydzykowej szkole to najprędzej nauczą rosyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 16:57 Chyba mi się marzy kariera w PE, chce zaplusować i osiąść na ciepłej posadce w Brukseli po zakończeniu kariery długopisa. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 17:44 Myślę, że raczej marzy o NY. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Duda zavetovał Lex Czarnek 02.03.22, 18:11 zaufanie odbudowuje się długo i ciężko. Czasami bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś