default 14.05.22, 19:20 To chociaż sobie płot poobserwuje, może będzie szedł jakiś pies, to mała awanturke dla rozrywki się zrobi.....😉 Jestem chora, zapalenie oskrzeli, więc nie wychodzę na długie spacery, a piesy się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
default Re: Nudy .... 14.05.22, 19:21 I Mańcia - "może jednak pójdziemy, coooo ?" Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nudy .... 14.05.22, 19:29 😄 ha, szkoda że nie, może by mnie jakoś uruchomiła, bo kompletna dętka jestem. W szkle się niebo odbija zza gałęzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nudy .... 14.05.22, 19:43 Nie jestem nas zwolnieniu. Wczoraj i przedwczoraj pracowałam z łóżka 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Nudy .... 14.05.22, 22:04 default napisała: > Nie jestem nas zwolnieniu. Wczoraj i przedwczoraj pracowałam z łóżka 🙂 A weź Ty daj sobie pozwolenie na chorowanie może? Nie szanujesz własnego organizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nudy .... 14.05.22, 22:17 Nie umiem. Moja szefowa mówi - oj, nie pracuj, choruj spokojnie, po czym dostaję maila ze zleceniem kolejnego terminowego zadania. No i to cholerne poczucie obowiązku nie pozwala mi tego zadania nie wykonać.... Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Nudy .... 15.05.22, 12:04 Jesteś chora. Idziesz na zwolnienie i nie otwierasz skrzynki mailowej. Posłuchaj siebie i zadbaj o swoje potrzeby. Z tego co pamiętam to jesteś na skraju wypalenia zawodowego. Zadbaj o siebie, bo w pewnym momencie organizm powie ci stop, już dłużej tak nie mogę. Mówię z własnego doświadczenia. Byłam o krok od wypalenia. Na szczęście udało mi się zmienić pracę, ale rany po takim doświadczeniu lize się długo. Chodzę na terapię i przekonałam się, że wyrażanie moich potrzeb nie skutkuje końcem świata w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Nudy .... 15.05.22, 13:53 default napisała: > Nie umiem. Moja szefowa mówi - oj, nie pracuj, choruj spokojnie, po czym dostaj > ę maila ze zleceniem kolejnego terminowego zadania. Nie musisz otwierać maili z pracy podczas gdy jesteś na l-4. Proste. Zrobisz po powrocie. Taki jest Twój termin. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Nudy .... 15.05.22, 22:19 Z tego co pamiętam, byłaś ostatnio u psychiatry gbura bo już nie wyrabiasz. Przy takiej eksploatacji to sie nie dziwię, Kurde, daj sobie prawo do odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Nudy .... 15.05.22, 15:49 extereso napisała: > To dobrze że zwolnienie Ci się trafiło 😊 Przeczytalam: rozwolnienie. I myslalam co w tym fajnego 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nudy .... 14.05.22, 19:43 Ładnie tam u Ciebie i psy jakieś takie normalne -na oko Nie zapominaj o "gimnastyce oddechowej"- kilka głębokich oddechów "tam i nazad", przynajmniej co pół godziny. I pozdrawiam z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nudy .... 14.05.22, 19:48 Dzięki. I azalie kwitną lub zaczynają. Oddechy mówisz. Już wykonuje 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Nudy .... 14.05.22, 23:00 default napisała: > Dzięki. I azalie kwitną lub zaczynają. > Oddechy mówisz. Już wykonuje 🙂 Mam nadzieję, że nie przy zaciąganiu się fajkami, które widać na stole. Zdrówka i pogoń palacza z dala od chorej. Ładne kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambuli Re: Nudy .... 15.05.22, 14:36 Bardzo ładne psy i ogród. Słuchaj, a one (te psy) ci nie tratują tego, co sobie posadzisz? Zwłaszcza, jak posadzisz coś małego. Masz jakiś sposób, czy one takie same z siebie kulturalne? Bo moje to straszne chamy, ale one jeszcze młode, chcę mieć nadzieję, że jak dorosną, to będą siały mniej zniszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nudy .... 15.05.22, 16:54 Mamy mało kwiatków, które można by tratować, większość placu to trawa, psy głównie tam szaleją, w kwiatki nie wpadają 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Nudy .... 17.05.22, 12:33 A moja chalery, nawet najstarsza wchodząc na taras i schodząc po prostu MUSZĄ powąchać stokrotki ( łamiąc im łebki). I nawet jakoś dziwnie bokiem i tyłkiem zahaczają całą doniczkę przestawiając surfinie do tyłu. Pewnie i surfinie i stokrotki zniszczone. Mój błąd może, że postawiłam dwa pojemniki z kwitnącymi roślinkami na tarasie nisko, na podłodze. Może wyżej powinny stać jak inne. W trawniku naszym psy wykopały dołki. Musimy obsiać od nowa. Twój trawnik default taki ładny i taki gęsty. Podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Nudy .... 14.05.22, 22:54 W czasie zatok piesie się nudzą To jest bardzo znana rzecz Milusinnnnnnnscyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nudy .... 14.05.22, 23:07 A gdzie... jak ma na imię ten piesio, bo zapomniałam, Bogdan? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Nudy .... 15.05.22, 11:50 Piesio to Bolek,a te oddechy to tylko przez usta czy wdech przez nos a wydech ustami?pytam bo mnie się głębiej wdycha jednak ustami😷😷😷 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Nudy .... 17.05.22, 12:38 Jak to szło? "Niech mąż pieści Irenkę, gdy Ty jesteś na spacer z Bronkiem..." Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Nudy .... 15.05.22, 15:03 Przepraszam, że tak się goownianie wtrącę, ale chciałam zapytać jak się rozwiązała sprawa z bronkową kupą? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nudy .... 15.05.22, 15:43 Jakoś doszliśmy do porozumienia 😛 tzn. zdarzyło mu się jeszcze raz czy dwa, ale w końcu się przestawił i czeka z kupą do rana. Odpowiedz Link Zgłoś