mon.woj 29.08.07, 13:19 Witam Poszukuję wózka głębokiego Bebe Confort, a dokładnie: gondoli Prelude oraz stelaża 6 Air Trophy - może któś ma na sprzedaż? Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg241 ja mam ale nie jestem pewna co do stelaza 29.08.07, 14:29 czy czasem to nie 4 air trophy. Musialabym sprawdzic. Własnie miałam sprzedac ten wozek ale jeszcze sie nie zabrałam do napisania ogłoszenia. Magda Odpowiedz Link
meg241 mam stelaz 6 air Trophy 29.08.07, 14:36 kolor wozka granatowo - niebieski Magda Odpowiedz Link
mon.woj Re: mam stelaz 6 air Trophy 29.08.07, 20:50 napisz mi coś więcej: w jakim jest stanie, ile był używany, czy gondolka nie jest wypłowiała, jak działają hamulce itp. fajnie by było gdybyś wysłała mi jakieś zdjęcia i podała propozycję ceny oczywiście pozdrawiam monika Odpowiedz Link
mon.woj Re: mam stelaz 6 air Trophy 29.08.07, 21:01 zapomniałam podać maila: mon.woj@interia.pl Odpowiedz Link
meg241 Re: mam stelaz 6 air Trophy 29.08.07, 21:08 Gondola była uzywana przez moich dwoch synow, najpierw przez 3 miesiace bo potem mlody nie chcial juz w niej jezdzic a przez mlodszego jakies 4 miesiace. Jest w dobrym stanie, nie jest wypłowiala. natomiast stelaz był uzywany tylko przy drugim dziecku bo przy pierwszym mielismy bez pompowanych kólek. Do tego wozka mam tez torbe i fotelik oraz przełaczniki dzieki ktorym mozna go wpinac do stelaza. Tyle ze fotelik był dosc intensywnie uzywany i moj mlodszy syn nadal w nim jezdzi. Ale fotelika brac nie musisz, tak tylko pisze zebys wiedziala w razie czego.A, mam jeszcze oryginalna folie przeciwdeszczowa. Co do ceny i zdjec to bedzie to mozliwe dopiero po weekendzie bo na razie nie ma mojego meza a to on musi przywiezdz mi wozek od tesciowej. Wozek jest w dobrym stanie, dbałam o niego bo od poczatku mial byc przeznaczony dla 3 dzieci (tyle planujemy) ale ostatnio kupiłam spacerowke do ktorej moge dokupic tylko gondole wiec głeboki wozek juz mi niepotrzebny. Magda Odpowiedz Link
mon.woj Re: mam stelaz 6 air Trophy 29.08.07, 21:30 Byłabym wdzięczna za "resztę" po weekendzie mon.woj@interia.pl Monika Odpowiedz Link
mon.woj Re: mam stelaz 6 air Trophy 29.08.07, 22:18 A może podałabyś mi wstępną cenę jeszcze przed przysłaniem zdjęć? Monika Odpowiedz Link