Dodaj do ulubionych

Kryptonim Polska hehe hehehe

04.09.22, 20:52

Tradycyjnie nadaję z empeku😄. Czerstwe trochę, ale zabawne. Wreszcie rola napisana dla Szyca, którego szczerze nie znoszę. Na drugim biegunie Królikowski, równie przerysowany i rola taka, jaką napisało mu niedawno życie. Na szczęście mało go było, bo jego to już totalnie nie trawię.
Apetyt na coś lekkiego nie do przesadnej rozkminy zaspokojony. W niedzielę lubię takie filmy.

A przy okazji naszła mnie taka myśl, hacy ci wszyscy młodzi aktorzy i aktorki są nijacy, bezpłciowo i niewyjsciowi. Uroda żadna lub w najlepszym razie przeciętna, o charyzmie czy czymkolwiek ciekawym nie wspominając.
Dawniej to były i talenty, i ciacha, dwa w jednym.
Ostatnim zaobserwowanym przeze mnie talentem, który coś w sobie ma, jest Dawid Ogrodnik.
A ci młodzi to już przecież kolejne pokolenie...
Pamiętacie choćby Żebrowskiego w Wiedzminie (serial). I dobrze zagrane, i oko było na czym zawiesić, a teraz... Bida.
Pierwszy raz mnie to uderzyło przy okazji oglądania Żeby nie było śladów.
A kiedy zaczęłam oglądać ten serial o krakowskich demonach (nawiasem mówiąc straszny, a ja się napaliłam na slowianszczyzne jak szczerbaty na suchary, więc zawód podwójny), to już kompletna masakra.
Obserwuj wątek
    • ladymercury Re: Kryptonim Polska hehe hehehe 04.09.22, 20:57
      Ps. A w totalny stupor wprawił mnie puszczany przed projekcja zwiastun filmu o Patryku Vedze z Rafałem Zawierucha w roli głównej. Chyba się jeszcze nie otrząsnęłam😱

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka