unikotka 24.01.23, 07:51 Pytam zachęcona wątkiem o Bydgoszczy. Gdzie zjeść w Toruniu na starówce? Ja wege, dziecko nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 08:04 Chleb i Wino. Nie znam więcej, ale ta była bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
unikotka Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 08:25 Faktycznie, menu fajne, ale takie... Mało lokalne? 🙂 Choć faktycznie nie pytałam o lokalne, ale lubię jak jest coś innego niż gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kazaszkaa Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 11:36 Jak lokalnie to mnóstwo sklepów z piernikami Ale faktycznie Chleb i Wino warto, jest pysznie i świeżo, warto zarezerwować stolik, bo są kolejki. Monka też super. Najbardziej lokalny to chyba Manekin, ale to nic szałowego, chyba, że jesteś wielką fanką naleśników Odpowiedz Link Zgłoś
magamaja Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 12:46 Bardziej "lokalne" pozycje oferuje Piernicova, dodatkowo mają fajne opcje wege. Jest jeszcze Nas Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 08:05 Dla mnie jak Toruń, to tylko monka. Kuchnia na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
unikotka Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 08:23 Obok. W jednym postów jest o jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 09:28 Monka i Szeroka No 9. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 11:52 Jak kiedyś kiedyś byłem w Toruniu na dwuletnich wczasach, to korzystałem z żołnierskiej stołówki 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 13:34 Gdy byłam z mężem w Toruniu, koleżanka poleciła mi Smaki Ukrainy na starówce- ależ było to dobre, co tam jedliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
unikotka Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 16:01 Dziękuję, Dziewczyny. Jest z czego wybierać! 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: A Toruń kulinarnie? 24.01.23, 16:32 Jak chcesz bardziej konkretne typy dan, to ramen i nie tylko w Baza ramen bar, Pierogarnia stary młyn, pizzerie kolorowy piec i czerwony pomidor. Kraina piva też fajna, jest pubem z restauracją, mieści się w kamienicy w której zawsze była jakaś karczma 😉 Generalnie na starówce masz mnóstwo knajp. Odpowiedz Link Zgłoś