Dodaj do ulubionych

Mam twojego kota

21.09.23, 18:59
Szarm. Pisałaś w którymś wątku że myslałaś że koty nie są tak przytulaśne, że wolałabyś aby był mniej przyklejony do ciebie abyś mogła coś porobić. To ja mam takiego twojego kota. Jest u mnie 1,5 tygodnia i ani razu nie przyszedł sam z siebie na głaskanie. Ale jak ja go wezmę na ręce to od razu zaczyna mruczeć jak stara lodówka i układa się w wygodnej pozycji.
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: Mam twojego kota 21.09.23, 19:30
      Myślałam że ci kota porwano i dostałaś żądanie okupu po tytule
      • turbinkamalinka Re: Mam twojego kota 21.09.23, 19:32
        triismegistos napisała:

> Myślałam że ci kota porwano i dostałaś żądanie okupu po tytule
        >
        Ten kot się nie da porwać, Wraca jak bumerang smile
        • triismegistos Re: Mam twojego kota 21.09.23, 19:38
          Dobra, powiedzmy to wprost -bez zdjęcia się nie liczy
          • turbinkamalinka Re: Mam twojego kota 21.09.23, 19:41
            A zdjęcie było w wątku jak mi się ten cholernik przypałętał. Mam słaby aparat i więcej zdjęć nie robiłam
      • homohominilupus Re: Mam twojego kota 21.09.23, 20:13
        Weź no, mojemu sąsiadowi porwano.
        Juz myśleliśmy że kotecka coś zeżarło bo od stycznia nie wracał. Aż tu się okazało że porwała go jakaś baba i nie chce oddać.
        • ardzuna Re: Mam twojego kota 21.09.23, 21:32
          Nie porwała, tylko kotecek podjął decyzję i się do niej przeprowadził. Było nie wypuszczać go z domu, to nie miałby okazji.
          • homohominilupus Re: Mam twojego kota 21.09.23, 21:42
            Jak zwykle ematka wie lepiej.

Przeprowadziła się i zabrała siersciucha ze sobą. Poza tym TO NIE MOJ KOT I JIE MOJA ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Z jednej strony szkoda, bo bardzo go lubiłam, z moim psem fajnie się zakolegowaly, z drugiej kotecek pewnie będzie miał tam lepiej. No i super, że żyje, to najlepsza wiadomość.
            • turbinkamalinka Re: Mam twojego kota 21.09.23, 21:52
              A ty piszesz o jakiejś obcej babie. Jak kota nie porwałam, sam przylazł i nie chce odejść. Ale on ma koło 3 miesięcy smile
              • homohominilupus Re: Mam twojego kota 21.09.23, 22:00
                Nienie, to absolutnie nie do Ciebie.
                Tamten rudzielec miał 2 domy, ale został podstępnie uprowadzony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka