Dodaj do ulubionych

Tzw. osoby

10.01.24, 01:52
plus size w reklamie (mam na myśli raczej size 60 and plus niż 42)

Obserwuj wątek
    • princy-mincy Re: Tzw. osoby 10.01.24, 09:50
      Wybralam, ze mi to obojetne, bo w sumie tak jest.
      Wg mnie idealnie by bylo, gdyby dany ciuch na stronie internetowej prezentowala wiecej niz jedna modelka.
      Np rozmiar 36 i 46 (lub wiecej).
      Sama lubie ogladac ciuchy na zalando, bo modelki (pomijajac linie petite, ciezarne i plus size wlasnie) sa tak samo wysokie jak ja i nosza zblizony do mnie rozmiar.
      • taki-sobie-nick Re: Tzw. osoby 10.01.24, 21:49
        44-46 może być.. Mnie chodzi o osoby z otyłością olbrzymią.
    • rosapulchra-0 Re: Tzw. osoby 10.01.24, 09:57
      A ty jakie masz na ten temat zdanie?
      • nick_z_desperacji Re: Tzw. osoby 10.01.24, 14:38
        Nie ma zdania albo się go wstydzi, nie zauważyłaś, że takie pytania produkuje seryjnie?
    • demodee Re: Tzw. osoby 10.01.24, 10:01
      Ale w reklamie czego?
    • primula.alpicola Re: Tzw. osoby 10.01.24, 14:23
      A tobie?
      W reklamach, wszystko mi jedno, nie oglądam.
      W sklepach internetowych, wolę jak jest oddzielna sekcja dla plus size. Kappahl nie ma, wszystko jest razem i traci się czas na przeglądanie.
      • taki-sobie-nick Re: Tzw. osoby 10.01.24, 21:40
        primula.alpicola napisała:

> A tobie?

Zdecydowanie zniechęca! Zresztą zawsze zaznaczam odpowiedź jako pierwsza, zaraz po założeniu sondy.

Bojkotuję taką firmę w miarę możliwości.
    • ritual2019 Re: Tzw. osoby 10.01.24, 14:26
      Nie nosze takich rozmiarow wiec nie moga mnie zachecac.
    • wirl Re: Tzw. osoby 10.01.24, 14:28
      Obojętnie
    • nick_z_desperacji Re: Tzw. osoby 10.01.24, 14:37
      Reklam nie oglądam a w ciuchach problemem jwieksxym niż szerokość jest długość i moda na jeansy z wąskimi nogawkami.
    • kaki11 Re: Tzw. osoby 10.01.24, 20:24
      Jest mi wszystko jedno. Miałam etap kilka lat temu, kiedy zachęcało mnie do marki, ale to było wtedy kiedy tych reklam z cięższymi osobami było bardzo mało, i uznawałam, że to fajne, odpowiedzialne społecznie działanie że się pokazuje w ten sposób ciuchy czy kosmetyki. Dziś kiedy ta moda się rozszerzyła nic mi to nie robi.
    • tt-tka Re: Tzw. osoby 10.01.24, 20:31
      To zalezy, co reklamuja smile
      jesli udogodnienia dla osob malo sprawnych, to ewentualnie moge sie zachecic
      w innych przypadkach nie
    • fredzia098 Re: Tzw. osoby 10.01.24, 20:32
      Bardzo zniechęca mnie tańcząca pani bardzo plus size reklamująca podpaski. Podobnie Dominika Gwit, która np. kiedyś rozsmarowywała reklamowany balsam po fałdach tłuszczu. Bardzo zniechęcające.
    • shmu Re: Tzw. osoby 10.01.24, 20:44
      Zależy jaki produkt. Do ubrania mnie zniechęcają bo skojarzenie jest, że nie jestem ich targetem, a do wielu rzeczy obojętne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka