wiosennedni5 17.07.24, 10:35 Emamo proszę o polecenie wygodnych sandałków/klapkow na wakacje, takich i do sukienki/ szortów i na plażę i w których będzie się wygodnie chodziło. W sklepach jakieś tragedie na podeszwach cieniutkich i twardych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaramara33 Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 13:06 Te fajne: pl.ecco.com/pl-PL/product/5643404288/ECCO-SCULPTED-SANDAL-LX-35 Ja mam sporo ecco bo są bardzo wygodne i mocne. Jeszcze Ryłko ma dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 17:40 na plaze? na wygodne wakacyjne chodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 18:10 To ktoś jeszcze kupuje produkty ecco i innych firm, które nie wyszły z Rosji? Hm. Żeby one jeszcze oprócz wygody były ładne. Albo chociaż tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 18:36 feldmarszalek.duda napisał(a): > To ktoś jeszcze kupuje produkty ecco i innych firm, które nie wyszły z Rosji? Ja na przykład nie sprawdzam, czy moje zakupy pochodzą z Rosji czy z niewolniczej pracy ludności azjatyckiej, bo uważam że pilnowanie tych rzeczy należy do rządów, a nie do szarych konsumentek. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 18:33 Takie mam do sukienekni szortów, nie nadają się na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 18:34 A na plażę Kuboty i jakieś japonki Havaianas. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 08:40 Już wiem gdzie będę szukała butów na jesień i zimę choć chyba będę musiała wziąć kredyt, ale ostatnio wygodne buty stały się moją obsesją. Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 09:56 Ja również polecam sandały ecco,ale takie normalne , na płaskiej podeszwie,z regulowanymi paskami. . Mam juz od wielu lat i są bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 17:04 E bo takie i na miisdto i na plażę , wszędzie to nie ma sensu kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.madrugada Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 13:19 Ja mam już kolejną parę birkenstocków, model gizeh, więc nie te klasyczne, tylko bardziej japonkowate. Mega wygodne, noszę w upały i do szortów, i do sukienek, i na plaży, i w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 16:52 No właśnie. Od niedawna to słowo zmienia znaczenie. Wydaje mi się, że przez influęserki. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 10:51 Moja pierwsza myśl - Załóż! Zawiąż! Przymierz! Wzuj! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 16:20 Będę monotematyczna, ale skechersy sobie kup. Mam i sandały i klapki. Jedne i drugie super wygodne. Japonki skechers to jedyne klapki tego typu, w których jestem w stanie chodzić. We wszystkich innych, które przymierzyłam, boli mnie pomiędzy palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 07:48 A jakie masz? Możesz pokazać? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 09:44 Sandały kupiłam chyba ze 3 lata temu i tego modelu już teraz w sklepach nie widzę. Japonki mam takie, jak na zdjęciu, tylko jasne. Z sandałów na długie chodzenie moim zdaniem te się sprawdzą. Moje są bardzo podobne do tych czarnych, tylko mają nieco inny układ pasków. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 16:52 kupilam niedawno corce admiral, takie pol sportowe sandaly. Nie znajduje fotki ale teva ma bardzo podobne. Nastolatka twierdzi, ze ladne i wygodne a to powazne polecenie, bo wiadomo, ze dzisiejsza mlodziez nie docenia sandalow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 17:02 Teva, ale które? Takie z materiałowych pasków? Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 09:20 Teva miała kiedyś sandały ze skóry, świetne były, ale teraz juz tylko z materiałów. Bardzo je lubiłam. Ja kupiłam 5 lat temu sandały Timberland i chodzę w nich każdego lata na zmianę z klapkami Birkenstock (też zresztą 5-letnimi). Trzymają się bardzo dobrze i są wygodne. Dobrze trzymają stopę i są na grubej podeszwie. Odpowiedz Link Zgłoś
midge_m Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 17:41 Ja mogę tylko NIE polecić Zary. Plastry nosiłam dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 17:49 we wszystkich butach mierzonych w zarze ledwo dawalam rade dojsc do lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 08:04 Jezu! Ja też! Generalnie nigdy z Zary butów nie kupowałam, bo wiedziałam, że te im nie wychodzą i słyną z niewygody, ale pomyślałam że zwykłych płaskich klapek nie da się zepsuć. Ma sa kra. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 09:47 Ja czasem miałam ochotę przymierzyć, ale nigdy nie spotkałam u nich butów mniejszych niż 37 albo 38. Czyli nic nie straciłam 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Polecenia obuwnicze 17.07.24, 17:50 Właśnie godzinę temu kupiłam takie i mam nadzieję, że będą wygodne :p Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Polecenia obuwnicze 18.07.24, 08:14 Ja na pewno NIE polecam tego. Jak lubię Birkenstocki, tak tutaj miałam wrażenie, że nałożono mi kajdany. . Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 19:42 Faktycznie wygladaja jak jakies urzadzenie do tortur 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 08:24 Moje najwygodniejsze to Clarcks, jakiś stary model, są niezniszczalne. Klapki- bircenstocki madrid , swoje na początku odcierpiałam bo byly mi dość sztywne, ale teraz są ekstra. Moje koleżanki za to chwalą sandałki Ipamena. Odpowiedz Link Zgłoś
macca4 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 09:09 Jestem team Source, Teva, ostatnio kupiłam Gumbies - te ok ale wole Source i Teva. Po 12 lat katowania mi wytrzymały. Odpowiedz Link Zgłoś
dors_venabili Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 09:14 Ja kupiłam takie Lasocki. Są miękkie, chociaż na trochę grubszej podeszwie. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 18:40 Wygodne to mam takie najzwyklejsze sandały sportowe z Decathlona quechua - nie ma wygodniejszych. A do sukienki brązowe i czarne sandałki z Wojasa Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 19:43 Mnie niestety bardzo bola stopy na takich plastic cienkich podeszwach. Poszukuje ladnych sandalwood na grubej... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Polecenia obuwnicze 20.07.24, 19:19 Tez się rozglądam, wpadły mi wstępnie w oko sandaly Zapato na korku, model 343. Wiele kolorów do wybory, opinie raczej pozytywne. Mam jedne buty od nich i faktycznie wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś