alfa36 04.09.24, 20:19 Potrzebuję w atrakcyjnym (raczej) miejscu hotel/pensjonat (Karpacz? Trójmiasto?), gdzie można spędzić weekend z osobami z pracy, ludzie w różnym wieku. Może mieliście taki(integracyjny?) wyjazd i miejsce Wam utkwiło w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butkasuflera Re: Polećcie hotel 04.09.24, 20:55 ja jestem leniwa biurwa i mi sie daleko nie chce jeździć naweekendowe , więc ci polecę dwa z mojej dzielni 1.hotel w anders starych jabłonkach 2. warmia park pluski w andersie jest cool jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna99 Re: Polećcie hotel 04.09.24, 21:51 Atrakcyjne o tyle, że pobyt jesienny. Jezioro nie bardzo, bo bez pogody będzie nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Polećcie hotel 04.09.24, 22:20 Pytanie, jaką grupa ma się 8ntegrowac, bo być może grzybobranie będzie dla nich dobrą atrakcją Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna99 Re: Polećcie hotel 04.09.24, 22:30 Zdecydowanie nie grzybobranie, raczej zwiedzanie, teatr, wieczorne spotkanie, miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Polećcie hotel 04.09.24, 22:34 Np to Warszawa / Kraków/ Wrocław / Trójmiasto. Hotel, w zależności od potrzeb, czy wolicie bardziej w centrum, czy może na uboczu dużego miasta ale za to z fajna strefa wellness. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Polećcie hotel 04.09.24, 22:43 Zdecydowanie duże miasto i hotel w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Polećcie hotel 05.09.24, 00:19 Inne rejony ale masz rozstrzał spory miedzy Trójmiastem a Karpaczem - Cukrownia Żnin Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Polećcie hotel 05.09.24, 04:15 Sam hotel może i atrakcyjny, tylko co poza tym? Wycieczka szlakiem piastowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Polećcie hotel 05.09.24, 07:04 Byłam kiedyś w hotelu, w którym odbywał się taki zjazd integracyjny pewnej znanej dużej firmy. Byli tam dorośli ludzie, kierownictwo firmy. Byli też inni goście w tym ja z moją mamą i dziećmi. To co się tam działo to bylo… nie wiem nawet jak to pisać. Sprawę nagłośniłam w mediach (dlatego celowo nie napiszę, który to hotel) na mediach społecznościowych firmy. Od hotelu dostałam zwrot kosztów za wyjazd. Teraz jak gdzieś jadę poza sezonem od razu pytam czy w tym czasie nie odbywają się żadne zjazdy firmowe tzw.integracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Polećcie hotel 05.09.24, 10:39 Panirobak82 - coś podobnego i mnie spotkało, z tym że bez jakichś drastycznych ekscesów, ale też ,,z przytupem"😱 W pięknie położonym, skądinąd przemiłym hotelu w dawnym mieście wojewódzkim. Przyjaciele prowadzili klimatyczna knajpkę, w której bywały tzw. spotkania integracyjne i tam się nasłuchałam i napatrzyłam, to moje🤭 Co do hoteli, to w Warszawie polecam Polonia Palace, a jak się komuś luksusów zachce 😆, to Westin Warsaw. W Gdańsku? Może Scandic? Odpowiedz Link Zgłoś