siedemkropek82 25.01.25, 08:47 Czy ktoś wie na co jest ten lek bo czytam ulotkę i ja niekumata jestem bo dalej nie wiem na co .Tak na chłopski rozum poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.graca Re: Gasprid,lek,na co? 25.01.25, 08:51 Działanie : ułatwia opróżnianie żołądka i dwunastnicy zmniejsza zarzucanie treści żołądkowej do przełyku Wskazania do stosowania: Objawowe leczenie dolegliwości związanych z refluksem żołądkowo-przełykowym, objawiającym się zarzucaniem treści żołądkowej do przełyku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Gasprid,lek,na co? 25.01.25, 12:14 Na zgagę, refluks i sr...nie, ale to bardzo szkodliwy i niebezpieczny lek. Wszystkich tych dolegliwości można się pozbyć w znacznie bezpieczniejszy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
fazifokus Re: Gasprid,lek,na co? 25.01.25, 12:16 W jaki sposób można bezpiecznie się pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Gasprid,lek,na co? 26.01.25, 02:22 Nie jedząc tego, co jest przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
siedemkropek82 Re: Gasprid,lek,na co? 26.01.25, 16:49 Nie wiedziałam o tym.A weterynarz kazała podać mojemu kociakowi na brzuszek i podawałam. Odpowiedz Link Zgłoś