izzunia 25.02.05, 15:51 hmmm pojawily mi sie na tescie dwie kreseczki... czy mozliwe, ze antybiotyk i leki przeciwzapalne mogly to spowodowac? hmm chyba za kilka dni sie pochwale co na te dwie kreseczki badanie krwi:) Ale juz sie ciesze:)))))) Iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilkaq Re: dwie czerwone kreseczki 25.02.05, 16:14 Trzymam mocno kciuki, aż mi kostki zbielały i jeszcze powstrzymam gratulacje, żeby nie zapeszać:) Jesteśmy z Tobą Iza:) Odpowiedz Link
ageman Re: :-))))))) 25.02.05, 16:21 Niemożliwe, antybiotyk nie robi cudów, więc trzymam kciuki, oby tak dalej! Na razie przesądnie nie gratuluję... Aga Odpowiedz Link
summerdays Re: dwie czerwone kreseczki 25.02.05, 16:34 tak sobie zajrzalam do watku o naszych marzeniach... i sie usmiechnelam do Ciebie szeroko :)) a teraz ciiiiicho sza i trzymam kciuki :) Odpowiedz Link
izzunia Re: dwie czerwone kreseczki 25.02.05, 17:00 jak to mowia... uwazaj na to czego sobie zyczysz, bo przez przypadek moze sie spelnic:) Iza Odpowiedz Link
summerdays Re: dwie czerwone kreseczki 25.02.05, 17:07 nie mialabym nic przeciwko ;))))) Odpowiedz Link
bedada Re: dwie czerwone kreseczki 26.02.05, 09:09 Trzymam kciuki zrób jak najszybciej badania krwi i pochwal się nimi:)))))) Odpowiedz Link
izzunia no i mam wynik:) 28.02.05, 09:04 b-hcg=637 mlU/ml wyglada mi to na 3 tydzien:)) Iza Odpowiedz Link
bedada Re: no i mam wynik:) 28.02.05, 09:14 Gratulacje!!!!!!!! Teraz musisz bardzo dbać o siebie:)))) Odpowiedz Link
husasia Re: no i mam wynik:) 28.02.05, 10:44 No to gratulacje przeogromne dla mamy i dla fasolki :) Odpowiedz Link
monika_oli Re: no i mam wynik:) 28.02.05, 11:06 Serdecznie gratuluję:) Pozdrawiam cieplutko. Monika P.S. Do 'zobaczenia' na forach ciążowych. Odpowiedz Link
maaarta1 cudowna wiadomość!!! 28.02.05, 11:11 gratuluję, trzymam kciuki ...zazdroszczę :) Odpowiedz Link
ageman GRATULUJĘ !!!! 28.02.05, 11:47 ... i zazdroszczę, ale ja jeszcze poczekam ze dwa miesiące, bo chciałabym, żeby dziecko urodziło się z początkiem następnego roku. Chyba że dziecko nas zaskoczy... jak ostatnio. Ale może jakoś wytrzymamy jeszcze trochę..... Aga Odpowiedz Link
agamamaani Re: dwie czerwone kreseczki 28.02.05, 14:03 gratuluję... i zazdroszczę... Aga Odpowiedz Link
jasma76 Re: dwie czerwone kreseczki 28.02.05, 14:23 No to i ja pogratuluję i.....pozazdroszczę :-)) Dziewczyny jak tak wszystkie zazdrościmy to do roboty, nie ma na co czekac, bo latka lecą, a tak to będzie stadko malutkich rówieśników i dopiero się forum rozrośnie :-0)) PS. Ja chyba sie jednak wstrzymam do lata/ wczesnej jesieni, żeby (jak sie uda) znów był letni brzdąc. No i może porzegnam sie już z moją obecną zmorą, czyli doktoratem, który "rodzę w bólach" Odpowiedz Link
izzunia Re: dwie czerwone kreseczki 28.02.05, 14:36 no ja wlasnie jestem na etapie startu z wydawnictem, koncze studia podyplomowe i mialam zamiar zaczac doktorat od wrzesnia:) ale co tam... sa wazniejsze rzeczy na tym swiecie niz doktorat z filozofii:) Iza Odpowiedz Link
madziki Re: dwie czerwone kreseczki 28.02.05, 14:38 Gratulacje, to naprawdę cudowna wiadomość. :))) Odpowiedz Link
micz73 i ja gratuluję 28.02.05, 16:38 i nie zazdroszczę ;) ja już mam komplet :) Za to Tobie życzę, żeby te niecałe 9 miesięcy było pomyślne i żeby się wszystko poukładało: dzidzia, wydawnictwo, doktorat :) Pozdrawiam cieplutko, choć śnieżnie Magda Odpowiedz Link
izzunia Re: dwie czerwone kreseczki 01.03.05, 09:20 oj staram sie staram i paskudnie wykorzystuje meza:) Tylko on ostatnio sie postawil i powiedzial, ze dwoch osob nie bedzie ciagnal na sankach:PP (on 185cm wzroztu i ok 100kg wagi, ja z "fasolka" 58 kg wagi i 154 cm wzrostu:))) Iza Odpowiedz Link