czerwonylucjan 24.05.25, 15:54 Cwiczycie z kettlami? Mysle o zakupie jednego do domu, do swingow i moze globlet squat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Kettle 24.05.25, 16:04 Czasami. Z 6 lub 8 kilowym w zależności od samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mayolijka Re: Kettle 24.05.25, 16:07 Ja ćwiczę, ale używam.wilu różnych ciężarów. Dasz radę jednym obskoczyć oba cwiczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Kettle 24.05.25, 16:18 Mysle, ze tak, to tak do domu do rpzruszania sie, na silowni dobieram obciazenie ktore moze dsc jakis progres Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: Kettle 24.05.25, 16:48 Bardzo lubię kettle. Mozna z nimi zrobic naprawde wiele różnorodnych cwiczen siłowych. Mysle ze jak kupiujesz kettle lepiej zainwestować w żeliwne. Są drozsze ale zgrabniejsze i mniejsze objętościowo.Latwiej nimi zrobic ćwiczenia np krązenia nad gloŵą itp. Co do wagi ja zaczęlam od 8 kg. Bardzo szybko jednak zrobiłam progres. Wiec zaczelabym.od 6/8 kg. Potem mozesz dokupic większy. Odpowiedz Link Zgłoś